Ben ac dediydim. Hem katilmak isteyen katilir hemde 1 hafta icinde olacak halimden korktum. C.... ve k.... yedim ictim de dun..Yesa 31 ocağa kadar napıyoruz kuzum niye erkenden açtık bu topiği biz..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yesa 31 ocağa kadar napıyoruz kuzum niye erkenden açtık bu topiği biz..
alımları yaparız ondan sonra katılmak isteyeni eklemeyelim dedik canım ama
isterseniz yarından itibaren dikkat etmeye öğünleri yazmaya başlayalım
ne dersinizzzzzzzzzzzzzzz
Yaaaaa utanırım amaOww boyuna posuna bin masallah... resim atsana ozelden
alımları yaparız ondan sonra katılmak isteyeni eklemeyelim dedik canım ama
isterseniz yarından itibaren dikkat etmeye öğünleri yazmaya başlayalım
ne dersinizzzzzzzzzzzzzzz
Farketmez canım 1 şubatta başlayalım...
Ben o güne kadar biraz yiyip depo edim en iyisiFarketmez canım 1 şubatta başlayalım...
Şaka bi yana ben akşam 7 den sonra yemeden 7 kilo verdim
Sen de beni tahmin et, yarışmadan sonra söylersin.
ayy yitelim yiyelim.. hatta ben kilo bildirimimi 1 subat da yapayim. Yuzde yukseltmem lazimHımmm anladım canım... Bende de 31 ocağa kadar yiyebildiğimi yiyeyim gibi bi his oluştu bi anda
ayy yitelim yiyelim.. hatta ben kilo bildirimimi 1 subat da yapayim. Yuzde yukseltmem lazim
Gunaydin.
Ben de katilsam iyi olacak sanirim.
Yer vardgil mi?
Siz o kadar kiloyu nasıl verdiniz
Siz o kadar kiloyu nasıl verdiniz
10 kilo hamile kalmadan vermistim sonra hamile kaldim al ver al vver neyse mefkurem zuhal ablanin gunlugune yazdim zaten onu gorunce bi heves edip uye olmustum kadinlar kulubune 92.2 ile basladim 14-15 kilo arasida o zaman verdim temmuz 15 den bu yyana ama 3-4 aydir yapamiyorum verip aliyorum burasi beni motive eder diye dusundum
İlk hedefim 70 ama 65 i de ggormek isterim :)
Hadi İnşallah10 kilo hamile kalmadan vermistim sonra hamile kaldim al ver al vver neyse mefkurem zuhal ablanin gunlugune yazdim zaten onu gorunce bi heves edip uye olmustum kadinlar kulubune 92.2 ile basladim 14-15 kilo arasida o zaman verdim temmuz 15 den bu yyana ama 3-4 aydir yapamiyorum verip aliyorum burasi beni motive eder diye dusundum
İlk hedefim 70 ama 65 i de ggormek isterim :)
yesa boyum 1,62 cm kilom 80 kg ben yinede yazıyorum
Oooooooo miyav_su gelmissssss
Topik cosacak bundan sonra
Ohhhhhhhhj
yesa bende gelebilir miyim grubunuza ayrıca 14. Takım cuma grubunda yarışıyorum bir sorun olur mu ?
Canım sen miyav_su sun hiç sorun olur mu o nasıl soz
Sizinle tanışmıştık degil mi ver çoşkuyu diyecem hazır olun arkadaşlar menüleri yazıcak mıyızOooooooo miyav_su gelmissssss
Topik cosacak bundan sonra
Ohhhhhhhhj
Canımsın bir sorayım dedim menüleri vd yaptığımız sporları yazıcak mıyız canımCanım sen miyav_su sun hiç sorun olur mu o nasıl soz