1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Entel istemem, baklavali esmer biraz yapılı falan olmaz hani
Baklavası muhtemelen yok esmer yakışıklıdırda ama asla öyle biri ile evlenmek istemezsin 2 yıl aynı evde yaşadık ondan çektiğimi bi ben bilirim bi allah onu boşver benim ondan yakışıklı kardeşim var 1,85 boy atletik vücüt dizilerde oynadı aynı zamanda futbolcu

Türkiye standartlarına zor yani Can'ım bizim erkekler genelde göbekli ve tıknaz oluyorlar
Ay canım benim babam göbeğini sehpa niyetine kullanıyo canım babam ya yiyo yiyo bide üstüne spor yapıyo kızım ben niye zayıflayamıyorum diyo

Esmer mi?

Ay canım benim babam göbeğini sehpa niyetine kullanıyo canım babam ya yiyo yiyo bide üstüne spor yapıyo kızım ben niye zayıflayamıyorum diyo
Ay yazık kıyamam benim babamda da vardı göbek şekerden sonra eridi işte belli bir yaştan sonra kilo vermek gerçekten çok zor of

Ay yazık kıyamam benim babamda da vardı göbek şekerden sonra eridi işte belli bir yaştan sonra kilo vermek gerçekten çok zor of
Aynrn canım yaşı 50 falan biraz dikkat etse aslında çok şükür hastalığı yok kilosunda çok değil göbek çok fazla.çok aşırı meyve yer meyve kilo yapar dimi

Aynrn canım yaşı 50 falan biraz dikkat etse aslında çok şükür hastalığı yok kilosunda çok değil göbek çok fazla.çok aşırı meyve yer meyve kilo yapar dimi
Evet malesef Can'ım benimde göbek vardı genital bölgemi göremiyordum ekmek ve meyveyi bıraktım ben şuan göbek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…