- 28 Mayıs 2014
- 1.744
- 1.841
- 83
- 33
Baklavası muhtemelen yok esmer yakışıklıdırda ama asla öyle biri ile evlenmek istemezsin 2 yıl aynı evde yaşadık ondan çektiğimi bi ben bilirim bi allah onu boşver benim ondan yakışıklı kardeşim var 1,85 boy atletik vücüt dizilerde oynadı aynı zamanda futbolcuEntel istemem, baklavali esmer biraz yapılı falan olmaz hani
zararlı değil mi yaaKalçayı göbek atar gibi duvara vurmaniz inceltiyormus
Bana denk gelmedi Can'ımNiyeymiş
Ay canım benim babam göbeğini sehpa niyetine kullanıyo canım babam ya yiyo yiyo bide üstüne spor yapıyo kızım ben niye zayıflayamıyorum diyoTürkiye standartlarına zor yani Can'ım bizim erkekler genelde göbekli ve tıknaz oluyorlar
Duymuştum bunu, annem denemiştizararlı değil mi yaadeğilse deneyeyımm bunu
Esmer mi?Baklavası muhtemelen yok esmer yakışıklıdırda ama asla öyle biri ile evlenmek istemezsin 2 yıl aynı evde yaşadık ondan çektiğimi bi ben bilirim bi allah onu boşver benim ondan yakışıklı kardeşim var 1,85 boy atletik vücüt dizilerde oynadı aynı zamanda futbolcu
Değil, netten bi araştır canım faydasını goren çok varmış.zararlı değil mi yaadeğilse deneyeyımm bunu
Ay yazık kıyamam benim babamda da vardı göbek şekerden sonra eridi işte belli bir yaştan sonra kilo vermek gerçekten çok zor ofAy canım benim babam göbeğini sehpa niyetine kullanıyo canım babam ya yiyo yiyo bide üstüne spor yapıyo kızım ben niye zayıflayamıyorum diyo
Ay hadi inşallah rabbim gönlü zengin verdin Can'ım değerini kıymetini bilen birisiniBelki bana denk gelir
Napcan kız esmeri ben kocam esmer katran karası biraz beyaz olsaydı diyom tatile gittik o kadar karardıki zenci gibi ya bence kumral daha iyi kardeşim kumral HeheheEsmer mi?
Bende bekarken kocam kapkara olsun Zenciler bile yanında sarışın kalsın diye dua ettimNapcan kız esmeri ben kocam esmer katran karası biraz beyaz olsaydı diyom tatile gittik o kadar karardıki zenci gibi ya bence kumral daha iyi kardeşim kumral Hehehe
Aynrn canım yaşı 50 falan biraz dikkat etse aslında çok şükür hastalığı yok kilosunda çok değil göbek çok fazla.çok aşırı meyve yer meyve kilo yapar dimiAy yazık kıyamam benim babamda da vardı göbek şekerden sonra eridi işte belli bir yaştan sonra kilo vermek gerçekten çok zor of
Amin ablam AminnAy hadi inşallah rabbim gönlü zengin verdin Can'ım değerini kıymetini bilen birisini
Kara mı bari kocanBende bekarken kocam kapkara olsun Zenciler bile yanında sarışın kalsın diye dua ettim
Esmer ama istediğim gibi degil ben beyaz tenliyimKara mı bari kocan
Ay zaten ben beyaz tenliyim esmerle güzel uyardikNapcan kız esmeri ben kocam esmer katran karası biraz beyaz olsaydı diyom tatile gittik o kadar karardıki zenci gibi ya bence kumral daha iyi kardeşim kumral Hehehe
Evet malesef Can'ım benimde göbek vardı genital bölgemi göremiyordum ekmek ve meyveyi bıraktım ben şuan göbek yokAynrn canım yaşı 50 falan biraz dikkat etse aslında çok şükür hastalığı yok kilosunda çok değil göbek çok fazla.çok aşırı meyve yer meyve kilo yapar dimi
Malesef canım stokda yokAy zaten ben beyaz tenliyim esmerle güzel uyardik
Bende beyaz tenliyim sarışın kumral severdim esmer olduEsmer ama istediğim gibi degil ben beyaz tenliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?