- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 40
Valla nasıl kahveleri götürdüm şöyle bi göz göze geldik dedim ki içimden Iyyy hiç tipim değilSizin tanışma işi nasıl oldu?
Yok valla istemiyoz yamaşallah yavruna
benimki 4e girecek cnm mayısta bende doğum gününe kadar 62 hedefledim kendime
bizimkisi eliptik bisiklete biniyor önce ben spor yapacam sonra sen diyo
wuhuu maşallah cnm ya bacakların gayet ince duruyo benimkileri görsen varya
hayırlısı kuzum istiyorsanız süper haber bu
Sabahtan beri 2 bardakBenim yaşım da 28 daha alışamadım ama 27 diyorum hala :)
Kızlarrrr su içtiniz mi? Su içmek istemiyorum ya.
ben yakında 35 e giricemen yaşlınız ben miyim acaba 31
Hayır benim 32 yaşımdayımen yaşlınız ben miyim acaba 31
yaşıtmışız canımen yaşlınız ben miyim acaba 31
Kız var mı kardeşi elti olakValla nasıl kahveleri götürdüm şöyle bi göz göze geldik dedim ki içimden Iyyy hiç tipim değilSonra nasıl oldu bilmiyom kader de varmış demekki odaya geçtik konuştuk içim ısındı sonra annem sordu ne düşünüyon diye ben hiç konuşmadım annem evet olarak algılamış oldu da bitti maşallah
Kalçayı göbek atar gibi duvara vurmaniz inceltiyormusKizlarrr ya benim belden ustu normal ama belden asagim kalça basenn çok kalinn . orantisiz yani vucudumm . ne onerirsinizz
Sizi bilmem ama benim atmamla duvar yıkılır kızKalçayı göbek atar gibi duvara vurmaniz inceltiyormus
Sizi bilmem ama benim atmamla duvar yıkılır kız
Kardeşi var ama iç güvey olurmu onu bilmem ay o çok titiz çok entel hayatta ayak uyduramazsınKız var mı kardeşi elti olakama iç güveyi olacak ona göre
Entel istemem, baklavali esmer biraz yapılı falan olmaz haniKardeşi var ama iç güvey olurmu onu bilmem ay o çok titiz çok entel hayatta ayak uyduramazsın
Ben kendimi kaptırdım mı durmam ki duvarı kırarım kız bir söz vardır gelini oyna demişler 9 köyü yıkmışdokundurcan abla, döver gibi pata küte vurmayacaksın
Türkiye standartlarına zor yani Can'ım bizim erkekler genelde göbekli ve tıknaz oluyorlarEntel istemem, baklavali esmer biraz yapılı falan olmaz hani
NiyeymişTürkiye standartlarına zor yani Can'ım bizim erkekler genelde göbekli ve tıknaz oluyorlar
Baklavası muhtemelen yok esmer yakışıklıdırda ama asla öyle biri ile evlenmek istemezsin 2 yıl aynı evde yaşadık ondan çektiğimi bi ben bilirim bi allah onu boşver benim ondan yakışıklı kardeşim var 1,85 boy atletik vücüt dizilerde oynadı aynı zamanda futbolcuEntel istemem, baklavali esmer biraz yapılı falan olmaz hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?