• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Kader diyelim Can'ım bakalım eşlerimizin kalbinden Nasıl bir kadın geçiyordu da bizler nasip olduk rabbim ağzımızın tadını bozmasın
Âmin âmin ama ayyy nasıl kadınlardan hoşlanıyorlar acaba gerçi biz şu an onları çok seviyoruz artık ne kumralı ne sarışını umurumuzda değil onlarında değildir herhalde

Âmin âmin ama ayyy nasıl kadınlardan hoşlanıyorlar acaba gerçi biz şu an onları çok seviyoruz artık ne kumralı ne sarışını umurumuzda değil onlarında değildir herhalde
İnşallah öyledir Can'ım bilemeyiz ki o_Oerkekler kadınlar gibi duygusal değildirler :eek:

Selam kızlar bugün neler yaptınız ben şimdiye kadar 7 bardak su içtim leslie ile 3 mil yaptım 700 adım attım ve 30 dk plates yaptım simdilik 828 kalori aldım kızlar aynaya baktım da alt kismimi 15 gündür devam ettiğim platesle baya inceltmişim ama göbek ve yanlar var onuda yine ebru salliyla super karin videosunu yapacağım ama indiremiyorum evimde internet sınırsız ama evimde değilim bende yazıp not alicam öyle kendim yapicam ise yararsa size haber veririm

Bide kızlar vücudum alıştı galiba kalca basen yönelik yaptığım plates beni terletmiyor ama etkisi oluyordur d eğ ilmi:KK1:

Selam kızlar bugün neler yaptınız ben şimdiye kadar 7 bardak su içtim leslie ile 3 mil yaptım 700 adım attım ve 30 dk plates yaptım simdilik 828 kalori aldım kızlar aynaya baktım da alt kismimi 15 gündür devam ettiğim platesle baya inceltmişim ama göbek ve yanlar var onuda yine ebru salliyla super karin videosunu yapacağım ama indiremiyorum evimde internet sınırsız ama evimde değilim bende yazıp not alicam öyle kendim yapicam ise yararsa size haber veririm

Bide kızlar vücudum alıştı galiba kalca basen yönelik yaptığım plates beni terletmiyor ama etkisi oluyordur d eğ ilmi:KK1:

:KK9::KK9::KK9:

Canim etkisi olmaz olur mu hiç oluyordur :KK73:

Bugün çok güzel beslenmiş ve spor yapmışsın maşallah :nazar:soruna gelince bilemeyeceğim o_O

Bugün çok güzel beslenmiş ve spor yapmışsın maşallah :nazar:soruna gelince bilemeyeceğim o_O
Beslenmem o kadar iyi değil bakalım günü kaçla kapatacagim bilemiyorum sebze yok annem ne yaparsa onu yiyorum mecbur yapacak bir şey yok karbonhidrat yoğunlukta ama sabah 2 adet yumurta yedim

:KK9::KK9::KK9:

Canim etkisi olmaz olur mu hiç oluyordur :KK73:

Teşekkür ederim canım artik etkisi ya olmuyorsa diye şeytan dürtüyor arada su karin videosuna alışayım da hafta yi bolu cem. 4 gün birini 3 gün birini diye :KK73:

Back