- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Malesef canım stokda yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef canım stokda yok
Kader diyelim Can'ım bakalım eşlerimizin kalbinden Nasıl bir kadın geçiyordu da bizler nasip olduk rabbim ağzımızın tadını bozmasınBende beyaz tenliyim sarışın kumral severdim esmer oldu
Âmin âmin ama ayyy nasıl kadınlardan hoşlanıyorlar acaba gerçi biz şu an onları çok seviyoruz artık ne kumralı ne sarışını umurumuzda değil onlarında değildir herhaldeKader diyelim Can'ım bakalım eşlerimizin kalbinden Nasıl bir kadın geçiyordu da bizler nasip olduk rabbim ağzımızın tadını bozmasın
Bi depoya baksaydikMalesef canım stokda yok
İnşallah öyledir Can'ım bilemeyiz ki erkekler kadınlar gibi duygusal değildirlerÂmin âmin ama ayyy nasıl kadınlardan hoşlanıyorlar acaba gerçi biz şu an onları çok seviyoruz artık ne kumralı ne sarışını umurumuzda değil onlarında değildir herhalde
Kız akşam akşam güldürdün beni Allah'da seni güldürsünBi depoya baksaydik
Bu kız çok cadı yaKız akşam akşam güldürdün beni Allah'da seni güldürsün
Evet aynenBu kız çok cadı ya
Bi depoya baksaydik
Selam kızlar bugün neler yaptınız ben şimdiye kadar 7 bardak su içtim leslie ile 3 mil yaptım 700 adım attım ve 30 dk plates yaptım simdilik 828 kalori aldım kızlar aynaya baktım da alt kismimi 15 gündür devam ettiğim platesle baya inceltmişim ama göbek ve yanlar var onuda yine ebru salliyla super karin videosunu yapacağım ama indiremiyorum evimde internet sınırsız ama evimde değilim bende yazıp not alicam öyle kendim yapicam ise yararsa size haber veririm
Bide kızlar vücudum alıştı galiba kalca basen yönelik yaptığım plates beni terletmiyor ama etkisi oluyordur d eğ ilmi
Bugün çok güzel beslenmiş ve spor yapmışsın maşallah soruna gelince bilemeyeceğimSelam kızlar bugün neler yaptınız ben şimdiye kadar 7 bardak su içtim leslie ile 3 mil yaptım 700 adım attım ve 30 dk plates yaptım simdilik 828 kalori aldım kızlar aynaya baktım da alt kismimi 15 gündür devam ettiğim platesle baya inceltmişim ama göbek ve yanlar var onuda yine ebru salliyla super karin videosunu yapacağım ama indiremiyorum evimde internet sınırsız ama evimde değilim bende yazıp not alicam öyle kendim yapicam ise yararsa size haber veririm
Bide kızlar vücudum alıştı galiba kalca basen yönelik yaptığım plates beni terletmiyor ama etkisi oluyordur d eğ ilmi
Beslenmem o kadar iyi değil bakalım günü kaçla kapatacagim bilemiyorum sebze yok annem ne yaparsa onu yiyorum mecbur yapacak bir şey yok karbonhidrat yoğunlukta ama sabah 2 adet yumurta yedimBugün çok güzel beslenmiş ve spor yapmışsın maşallah soruna gelince bilemeyeceğim
Amin abla cumlemiziKız akşam akşam güldürdün beni Allah'da seni güldürsün
Külliyen iftira, katiyen kabul etmiyorumBu kız çok cadı ya
Tamamen iftiraEvet aynen
Canim etkisi olmaz olur mu hiç oluyordur
Yemişken sağlıklı karbonhidrat tüket canımBeslenmem o kadar iyi değil bakalım günü kaçla kapatacagim bilemiyorum sebze yok annem ne yaparsa onu yiyorum mecbur yapacak bir şey yok karbonhidrat yoğunlukta ama sabah 2 adet yumurta yedim
İnatçısın kabul etAmin abla cumlemizi
Külliyen iftira, katiyen kabul etmiyorum
Tamamen iftira
Yemişken sağlıklı karbonhidrat tüket canım
Kim ben mi? Hayır tabi ki, başkasıdır oİnatçısın kabul et