- 7 Ağustos 2016
- 1.684
- 1.052
-
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Artik kim de suç bende bilmiyorum sistem bu mecbur bizde uymaya çalışıyoruz.Allahım yarabbim gece gece sinirlerim tepeme çıktı. Dakikada bilmem kaç kelimeden önce çocuklara öz denetim, planlama vs gibi beceriler öğretilmeye çalışılsa keşke ama öğretmenlerimiz o kadar vasatın altındalar ki böyle aptalca hesaplarla eğitim verdiklerini sanıyorlar
Tuttuysa bile bize söylemedi. Oğlum da hiç demediNasil ya sizin ogretmen tuturmamiş mi :)
Sistem o kadar mükemmel işliyor ki ortaokula gelen çocukların yarısından çoğu başarız. Boşverin siz sistemi. Bozuk sisteme çocuğunuzu zayi etmeyin. Rahat olun. Rehber öğretmenim ben. Yıllarca ilkokulda da çalıştım, altı yıldır da ortaokulda çalışıyorum . Ne dediğinizi anladım. Sistemin stresini ne siz çekin, ne de çocuk. Düzenli kitap okudukça zaman içinde hızlanır, merak etmeyinBen sokmuyorum ki yasistem böyle
Uymayın benim çocuğum bu kadar yapabiliyor diyin.Artik kim de suç bende bilmiyorum sistem bu mecbur bizde uymaya çalışıyoruz.
Bizim öğretmen dakika tutarak okutmayın strese girer. Her gün bir iki kitap okusun zaten hızlanır dedi.Herkese iyi aksamlar kafama takılan bi konu hakkında cocugu 1 e giden anneler den fikir almak istiyorum çocuğunuz 1 dk da kaç kelime okuyor? Benim ki dk tutmadığım zaman çok çok iyi ama dk tuttum mu heycan yapiyor. Ogretmen de dk tuttuğu zaman telaş ediyor. Bu hızlı okuma çok önemli mi , ben okuduğunu anlamasına daha çok önem veriyorum yanlış mı düşünüyorum
Sistem değil öğretmenin uygulaması sıkıntılı. Bizimki de yapıyor ancak hiç baskı yapmadı. Hala 20 kelime okuyanlar var ama baskı yok. Motor mu taksın çocukç kapasitesi bu kadar.Artik kim de suç bende bilmiyorum sistem bu mecbur bizde uymaya çalışıyoruz.
Sakin olun sizin cocugunuzda okuyacak. Fazla kelime okuyanlar nefes almiyorlarBizim de liste geldi 95 , 100 , 80 , 75 var içlerinde benim ki 60 okumuş, 60 okumuşsun oğlum dedim . Diğer arkadaşlarını sordu ben iyi okuyamadım o zaman diyor yavrum:)