sedusa meraba ,
bence çocuğunuzun davranışlarını yavaş yavaş denetlemey başlayın.ben oğluma ceza ve ödülü kulllanarak derste öğretmeni dinlemesi gerktiğini anlattım ve başardım.benim oğlumda dinlemiyordu ama artık iyi bir dinleyici.
çocuk denetlendiğini bilirse davranışlarına dikkat ediyor.öğretmenle bu konuda sürekli iletişimde olun derim çocuğunuzu tembih ederek gönderin tatlı sert bi şekllde farkı 1-2 haftaya görürsünüz nacizane fikirlerim
evet öğrenci aile ile öğretmenin birlikte davrandığını gördüğünde işin daha ciddi olduğunu kavrıyor..
öğretmen okulda aile evde gözetlese nihani hocamın dediği gibi kesinlikle fark edecektir..
evet bayanlar eğer sormak istediğiniz bir şey varsa buyrun sositososito
bbeydam eğer fiziki ve zihinsel olarak tam gelişimini tamamlayamamışsa bu tür aksilikler yaşayabilirsin bu sene
öğretmeniyle görüş işbirliği içinde çalışmalarınıza devam edin kızına kızma bence..
karnesinde 1 olması önemli değil ben 12 kişiye 1 vericem ama 2. dönem okumaya geçerlerse yükselticem.
eğer bütün çalışmalarına rağmen olmuyorsa sınıf tekrarından başka yol yok ama onuda gözünde çok büyütme.1.sınıfta sınıf tekrarı çok büyük bi kayıp değil vede kızının hep başarısız olacağı anlamına da gelmez.
benim geçen seneden kalan bir öğrencim var maşallah şimdi bomba gibi okuyor yazıyor..fiziki olarak biraz ufak tefek sanırım geçen sene fiziki olarak gelişimi tam yeterli değilmiş yaşı tam olmasına rağmen..
ama bu sene dediğim gibi sınıfımın en çalışkanlarından..
bence çokta anormal bi durum yok ortada çok zorlamayın kzınızı.benim daha yeni yeni rakamları öğrenen öğrencilerim var.yani mesele zaman meselesi bence yinede birde öğretmeniyle görüşün.bir topluluktaki nesneleri sayıp kaç tane olduğunu söylüyorsa rakamları da tanıyacaktır..
dediğim gibi öğrenmede kişisel farklılıklar vardır bazı çocuk için çok kolay olan birşey bazı çocuk için ço zor gelebilir.siz öğretmek için elinizden geleni yapıyorsunuz anlaşılan ama kıznız öğrenmek için uygun yeterlilikte değil şuanda..sayıp söylemsei bile onun yaşı için çok iyi zaman geçtikçe unutmalar azalıcak ve öğrenicektir.hem niye bu kadar telaş yapıyorsunuzki bunları 1. sınıfta tekrar görecek zaten emin olun 1. sınıfta daha başarılı olacaktır..
Ay canımm canınıı hiç sıkmaa
biz okulunn başındaa harflerii kaç defaa gösterdikk unutuyorlardıı
yukardaa okuttuğumm harfii bi altta tanımıyordu çokk normall bunlarr,bakk şimdii takır takır okuyorlar
dahaa anasınıfıı boşver öğrenmesinn hiçç kızınıda sıkıştırmaa bilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?