- 20 Haziran 2007
- 251
- 1
- 44
sanırım sadece okuyor yazamıyor, benim sınıfımda değil de arkadşın sınıfında böyle bir öğrenci vardı, bu durumun avnatajları da var dezavantajları da, diğer çocuklar daha yeni öğrenmeye çalşırken seninki boş durmasın diye muhtemelen kitap okuma çalışması yapacak, sadece yazma çalışmalarına katılabilecek, bu da senin çocuk için zaman zaman sıkıcı olabilir,
ama sınıftaki öğrenci sayısına bağlı olarak zaman ayırıp seninkine ayrıca özel bir programla hızlandırılmış yazma çalışması yaptırırsa o ayrı,ama o da öğretmen için çok zor olacaktır, diğerleriyle uğraşmaktan başı dönüyor öğretmenin çünkü.akannehirkafamçokkarıştı
sınıftaki öğrenci sayısına bağlı olarak öğretmen seninkine ayrı bir program hazırlayabilirse avantaja dönüşecektir.
bende de var öyle bir öğrenci, okuma yazmayı bende öğrendi ama süper zeki bir çocuk.2. sınıf seviyesinde. ben ona özel program uyguluyorum, onun üzerinde hedefim büyük.hatta 3. sınıf öğrencilerinin çözemediği soruyu çözdükaydirigubbakcemile5 benimkinin avantajı okuma yazmayı aaynı anda bende öğrenmesi oldu. şimdi önden gidiyor her daim yapacak etkinlik buluyoruz.
böyle örencleri direk 1. sınıftan 2 ye gecriyorlarmış.2004 lü bir cocuk var anasınıfına gitmesi gerekirken öğretmen 1.sınıfa gitmesine karar vermiş şimd 1. sınıfta.acaba bu olumlumu olumsuz br davranışmı cocuk için.benim oğlum 004 lü.oda yazıyo matematiği iyi ama ben üst sınıfa cıksın istemiorum.bu kararı kim vermeli????