Bu durum için de aynı kurada çıkan sınıfına geri dönecek iş. Boşa bir çaba yani. Kim yaptıysa boşa uğraşmasın hiç açık bırakmamışlar.Geçen sene bence sistemi bilmiyordu. Şimdi sor bakalım ne diyecek?
Şimdide oyle yapıyorlarGeçen sene bence sistemi bilmiyordu. Şimdi sor bakalım ne diyecek?
Ne yapıyorlar mesela?Şimdide oyle yapıyorlar
Sistem bu sene değişti zaten. Gecen sene olan hiçbirşeyi yapamıyorlar. Bakanlıktan merkezden seçiliyor sınıflar tek buton var dokunamıyolar. Kaç tane müdürle görüştüm öğretmenle bugün. Sadece tekrar kura yapılır ama kime denk gelir bilinmez üstelik geri eski sınıfına da dönemiyormuş. Zaten sınıf değiştirmek için de rehberlik rapor hazırlamak zorunda o da onu kabul edecek bi yer yok kimse uğraşmaz dediler banaŞimdide oyle yapıyorlar
Yok biz para verdık cok kısı aynı sınıfa yazdırdık nasıl yapılmıyorSistem bu sene değişti zaten. Gecen sene olan hiçbirşeyi yapamıyorlar. Bakanlıktan merkezden seçiliyor sınıflar tek buton var dokunamıyolar. Kaç tane müdürle görüştüm öğretmenle bugün. Sadece tekrar kura yapılır ama kime denk gelir bilinmez üstelik geri eski sınıfına da dönemiyormuş. Zaten sınıf değiştirmek için de rehberlik rapor hazırlamak zorunda o da onu kabul edecek bi yer yok kimse uğraşmaz dediler bana
Bir liseye bir ortaokula başlayan cocugum varSistem bu sene değişti zaten. Gecen sene olan hiçbirşeyi yapamıyorlar. Bakanlıktan merkezden seçiliyor sınıflar tek buton var dokunamıyolar. Kaç tane müdürle görüştüm öğretmenle bugün. Sadece tekrar kura yapılır ama kime denk gelir bilinmez üstelik geri eski sınıfına da dönemiyormuş. Zaten sınıf değiştirmek için de rehberlik rapor hazırlamak zorunda o da onu kabul edecek bi yer yok kimse uğraşmaz dediler bana
Hanımefendi öğretmenim. Sistemin içindeyim. Bu sene her şey değişti. Bakanlık sınıf değişimi için müdürlerin insiyatifini ellerinden aldı. Buton var kurayla veriliyor. Öyle para verip de yaptıramazsınız artık. Eskiden gücü yeten yaptırıyordu evet ama artık geçti o. Ha mutlaka sistemin açığı vardır. Ama daha yeni bi durum olduğu için o açık da bilinmiyorBir liseye bir ortaokula başlayan cocugum var
Sistemde ıkısındede a sınıfı gorunuyor
Devamlı cocukları kız erkek esıtlıgıne gore dagıtıyoruz orda yazan olmayabılır doye mesaj atıp duruyorlar
Yok biz para verdık cok kısı aynı sınıfa yazdırdık nasıl yapılmıyor
Bu sene mi yaptırdınızYok biz para verdık cok kısı aynı sınıfa yazdırdık nasıl yapılmıyor
ne yaptınız merak ettim sınıf değiştirebildiniz mi. süreci paylaşırmısınız bizdede benzer sıkıntılar var malesefMerhabalar hanımlar, başlıkta tam anlatamadım ama konuşma problemi olan erkeklerden çok çekinen korkan hafif otizm gibi davranışları olan bir kızım var. Raporumuz yok çünkü gerek görmediler silik belirtiler olduğundan. Bu sene 1. Sınıfa başlayacak. Ancak okuldaki en çok bağırıp çağıran erkek öğretmene denk geldik. Değişiklik talep etme hakkımız var bir kereliğine ancak ilk haftadan bunu yapabilirler mi?