- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Bakalım bu akşam kaç sayfaNe bileyim bizim 2 sayfayı zor bitiriyor 5 sayfa çok geldi banaÖğretmene deseniz biraz azaltsa mı acaba
Bize bir de morpa kampüs diye bir şey aldırdılar. Eve gelince oradan da çizgifilm gibi alıştırmalar var ona bakıyor. Gereksiz gibi biraz ama sanki bilemedim. Alan var mı?
Yaaa ama mikan yerim ben onuYaa ben bu topiği görmemişim, kendim de benzer konu açmıştım hatta
Benim oğlan piknik modunda gidiyor okula bugün ne yiyeceğiz beslenmemde ne vargören yemeğe çok düşkün sanır öyle de değil ama
Benim ne kadar sağlıklı beslenmeler hazırladığımı biliyorsun, beslenmeye düşkünlüğü şaşılacak bir şey değilYaaa ama mikan yerim ben onu
Hahahhhhh bilmezmiyimBenim ne kadar sağlıklı beslenmeler hazırladığımı biliyorsun, beslenmeye düşkünlüğü şaşılacak bir şey değil
Kaç sayfaydı başlamışlar mı e harfineBakalım bu akşam kaç sayfa
Yok e harfine geçmedik daha. 2 sayfaymis bu akşam 1 sayfa yaptı sadeceKaç sayfaydı başlamışlar mı e harfine
Yok e harfine geçmedik daha. 2 sayfaymis bu akşam 1 sayfa yaptı sadece
Ya beybi sana bir şey soracağım merak ettim. Şimdi benim de şubat doğumlu minnoşum var. Son numaram. Beklemek zorundaydınız de mi şubat olduğu için. Şimdi sınıftan hafif büyük olacak. Sıkıntı oluyor mu öyle?Sevgili annelerben 2 kere 1.sinif dönemi atlatmama rağmen hala hazır hissetmiyorum kendimi
Elalar laleler yavaş yavaş bize doğru gelmeye gün sayarken umarım akıl sağlığımız da bizimle devam edecektir dönem boyu
Hepinize güzel bir dönem diliyor ,bu topigi paylaşım yapmak adına açmış bulunuyorum
2017 Şubat doğumlu kızımla yolculuğa çıkıyoruz hadi sizde gelin
Benim oğlan 2016 Ekim doğumlu, muhtemelen sınıfın en büyüklerindendir. Büyük olmak sorun olmuyor pek, küçük olması daha problem olabiliyor diyor sınıfçılarYa beybi sana bir şey soracağım merak ettim. Şimdi benim de şubat doğumlu minnoşum var. Son numaram. Beklemek zorundaydınız de mi şubat olduğu için. Şimdi sınıftan hafif büyük olacak. Sıkıntı oluyor mu öyle?
Büyük olunca da çabuk sıkılmasın herkes bebek gibi gelmesin diyorumBenim oğlan 2016 Ekim doğumlu, muhtemelen sınıfın en büyüklerindendir. Büyük olmak sorun olmuyor pek, küçük olması daha problem olabiliyor diyor sınıfçılar
Yok canım özel bir sebebi yok, sınıfın en küçüklerinden olmasını istemedim. 2 yıl anaokuluna gitti. İlk çocuk olduğundan gitmeden ben zaten etkinlik vs çok üstünde durmuştum. Göndersem uyum sağlardı eminim. Şu an sınıfta en büyük olduğunu bilmediği için sıkıntı olmuyor mesela hepsini yaşıtı biliyor. Okuma yazma bilmediği için de sıkılacağını düşünmüyorum.Büyük olunca da çabuk sıkılmasın herkes bebek gibi gelmesin diyorumGenelde kendinden küçükleri sevmiyorlar ya çocuklar. Sen ekimi de beklettin öyle mi Benim ortanca da kasımlı ya ben onu başlatırım diyordum ama şu an kafamda bir soru işareti oluştu. Neden beklettin bu arada özel değilse?
Benim küçükte Şubat doğumlu. Erken vermeyi düşünmüyorum. 6.5 yaşında gitsin istiyorumYa beybi sana bir şey soracağım merak ettim. Şimdi benim de şubat doğumlu minnoşum var. Son numaram. Beklemek zorundaydınız de mi şubat olduğu için. Şimdi sınıftan hafif büyük olacak. Sıkıntı oluyor mu öyle?
Anladım canım çok sağ ol. İyice sorup soruşturmak lazım tabi, merak ediyorum herkes nasıl yapıyor bu konularda diye. Kafam kazan oluyor vallahiYok canım özel bir sebebi yok, sınıfın en küçüklerinden olmasını istemedim. 2 yıl anaokuluna gitti. İlk çocuk olduğundan gitmeden ben zaten etkinlik vs çok üstünde durmuştum. Göndersem uyum sağlardı eminim. Şu an sınıfta en büyük olduğunu bilmediği için sıkıntı olmuyor mesela hepsini yaşıtı biliyor. Okuma yazma bilmediği için de sıkılacağını düşünmüyorum.
Erken göndermenin sıkıntısı ortaokulda yaşanıyor. 5. Sınıfta yaş farkı bariz belli oluyor bide. Onun dışında geçen sene yeni doğum yapmıştım göndersem hakkını vererek ilgilenemeyeceğimi de düşündüm.
Evet şubat için aslında çok da düşünecek bir durum yok gibi aslında doğru diyorsunuz.Benim küçükte Şubat doğumlu. Erken vermeyi düşünmüyorum. 6.5 yaşında gitsin istiyorum
Mikanin da dediği gibi büyük değil küçük olması problem o hatayı ilk çocuğumda yaptım sınıftaki diğer çocuklar abi abla gibi duruyordu yanında bir cogu 7 yaşındaydı bizimki 5.5 çünkü 5.5 yaş oğlumun döneminde başlamısti diye hatırlıyorum benim gibi bekletmeyen çoğu anne pişman oldu .Ya beybi sana bir şey soracağım merak ettim. Şimdi benim de şubat doğumlu minnoşum var. Son numaram. Beklemek zorundaydınız de mi şubat olduğu için. Şimdi sınıftan hafif büyük olacak. Sıkıntı oluyor mu öyle?
O yaşlarda ay farkı bile önemli oluyor dediğin gibi ben de bunu hep duydum. Erken başlayanlarda da ders başarısı düşebiliyormuş. Acele etmeye gerek yok diyorsunuz o zamanMikanin da dediği gibi büyük değil küçük olması problem o hatayı ilk çocuğumda yaptım sınıftaki diğer çocuklar abi abla gibi duruyordu yanında bir cogu 7 yaşındaydı bizimki 5.5 çünkü 5.5 yaş oğlumun döneminde başlamısti diye hatırlıyorum benim gibi bekletmeyen çoğu anne pişman oldu .
Bazı şeyleri yapabiliyor ama diğerleri ile yaşıt olmadığı için kavramada bile fark yasanabiliyor