- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Bizde çalışkan ari altın setini aldikBüyük kızımda hiçbirşey öğretmedim aynı dediğiniz gibi ama okul açılıdı herkes biliyordu o yüzden bu küçük kızda öğretmek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde çalışkan ari altın setini aldikBüyük kızımda hiçbirşey öğretmedim aynı dediğiniz gibi ama okul açılıdı herkes biliyordu o yüzden bu küçük kızda öğretmek istiyorum
Bizimki de üçgen akademi. Ya sizin çokmuş beş sayfa ödev. Bizim her gün 2 sayfa. L sesine geçtiler bileBizde çalışkan ari altın setini aldik
Dediğim gibi sayfa 5 denince çok ama aslında başına oturup yapsa yarım saatte bitecek. Hâla 1 sayfayı yapmadı. YouTube izliyor. Gerekirse bir gün ödevini yapmadan gitsin öğretmen konuşsunBizimki de üçgen akademi. Ya sizin çokmuş beş sayfa ödev. Bizim her gün 2 sayfa. L sesine geçtiler bile
birde tecrübeli olacak minik hava atmaya açtın kunuyu şaka bir yana benimde 3 çocuğum 1 sınıf bu sene şu anda herşey yolunda gidiyor yararlı ve güzel bir eğitim öğretim senesi olsun inşallahSevgili anneler ben 2 kere 1.sinif dönemi atlatmama rağmen hala hazır hissetmiyorum kendimi
Elalar laleler yavaş yavaş bize doğru gelmeye gün sayarken umarım akıl sağlığımız da bizimle devam edecektir dönem boyu
Hepinize güzel bir dönem diliyor ,bu topigi paylaşım yapmak adına açmış bulunuyorum
2017 Şubat doğumlu kızımla yolculuğa çıkıyoruz hadi sizde gelin
Ne bileyim bizim 2 sayfayı zor bitiriyor 5 sayfa çok geldi bana Öğretmene deseniz biraz azaltsa mı acabaDediğim gibi sayfa 5 denince çok ama aslında başına oturup yapsa yarım saatte bitecek. Hâla 1 sayfayı yapmadı. YouTube izliyor. Gerekirse bir gün ödevini yapmadan gitsin öğretmen konuşsun
Üçüncü mü birinci sınıfa geçti Ay benim gelecekteki halim. Bende de bebe var daha birincisi yeni başladı okulabirde tecrübeli olacak minik hava atmaya açtın kunuyu şaka bir yana benimde 3 çocuğum 1 sınıf bu sene şu anda herşey yolunda gidiyor yararlı ve güzel bir eğitim öğretim senesi olsun inşallah
Üç bebe var diyecektimÜçüncü mü birinci sınıfa geçti Ay benim gelecekteki halim. Bende de bebe var daha birincisi yeni başladı okula
Maraton yeni başlıyor o zaman sende, benim ilk iki büyük lise öğrencisi tam da umutluydum ela lale eleleleriÜçüncü mü birinci sınıfa geçti Ay benim gelecekteki halim. Bende de bebe var daha birincisi yeni başladı okula
Maşallah sağlıkla bütün inşallahÜç bebe var diyecektim
Bizde de set alındı sınıf öğretmeni gereksiz dedi ama veliler çoğunluk isteyince alındıNe bileyim bizim 2 sayfayı zor bitiriyor 5 sayfa çok geldi bana Öğretmene deseniz biraz azaltsa mı acaba
Bize bir de morpa kampüs diye bir şey aldırdılar. Eve gelince oradan da çizgifilm gibi alıştırmalar var ona bakıyor. Gereksiz gibi biraz ama sanki bilemedim. Alan var mı?
İlk gün ilk heyecan tam gaz devambirde tecrübeli olacak minik hava atmaya açtın kunuyu şaka bir yana benimde 3 çocuğum 1 sınıf bu sene şu anda herşey yolunda gidiyor yararlı ve güzel bir eğitim öğretim senesi olsun inşallah
Maşallah sen büyütmüşsün iki tane darısı başıma inşallah. Deneyimlidirsin baya iki bebe okuttun. Sistem aynı mıydı o zaman daMaraton yeni başlıyor o zaman sende, benim ilk iki büyük lise öğrencisi tam da umutluydum ela lale eleleleri
Devletin dağıttığı kitaplara baktım da gayet de güzeldi Ama tabi çocuklar ysrış atı malum koşacaklar.Bizde de set alındı sınıf öğretmeni gereksiz dedi ama veliler çoğunluk isteyince alındı
Evet aynı sistem halen bir de 1 buçuk yaşında küçüğüm varMaşallah sen büyütmüşsün iki tane darısı başıma inşallah. Deneyimlidirsin baya iki bebe okuttun. Sistem aynı mıydı o zaman da
İyi bari yabancı değilsin sen arada bizi aydınlatEvet aynı sistem halen bir de 1 buçuk yaşında küçüğüm var
Bilfem filan mıBen de geleyim konuya. 5 yas anaokul anasiyim ama okuma yazma bu yil okul mufredatinda. O yuzden yerimi aldim
Yok canim doga. Ama bilfen fln da oyle. Gecen yil 4yasda harfleri ogrendiler. Bu yil birlestirip okuyup yazacaklar insallah.Bilfem filan mı
Evet onların müfredatları baya farklı normal okullardan arkadaşımın çocuğu da bilfende. O da kreşte öğrendi okumayı. Doğa da böyleymiş demek bilmiyordum. Bazı okullarda var bu sanırım.Yok canim doga. Ama bilfen fln da oyle. Gecen yil 4yasda harfleri ogrendiler. Bu yil birlestirip okuyup yazacaklar insallah.