🧮📖1. Sınıf anneleri 🖇️2023-2024📎📚

Bizimki de üçgen akademi. Ya sizin çokmuş beş sayfa ödev. Bizim her gün 2 sayfa. L sesine geçtiler bile 😁
Dediğim gibi sayfa 5 denince çok ama aslında başına oturup yapsa yarım saatte bitecek. Hâla 1 sayfayı yapmadı. YouTube izliyor. Gerekirse bir gün ödevini yapmadan gitsin öğretmen konuşsun

Sevgili anneler 😌 ben 2 kere 1.sinif dönemi atlatmama rağmen hala hazır hissetmiyorum kendimi 🫠

Elalar laleler yavaş yavaş bize doğru gelmeye gün sayarken umarım akıl sağlığımız da bizimle devam edecektir dönem boyu :dua:

Hepinize güzel bir dönem diliyor ,bu topigi paylaşım yapmak adına açmış bulunuyorum 😌

2017 Şubat doğumlu kızımla yolculuğa çıkıyoruz hadi sizde gelin :KK55::KK55::KK55::KK55:
birde tecrübeli olacak minik😅 hava atmaya açtın kunuyu 🤣🤣 şaka bir yana benimde 3 çocuğum 1 sınıf bu sene şu anda herşey yolunda gidiyor yararlı ve güzel bir eğitim öğretim senesi olsun inşallah 🤲🏻

Dediğim gibi sayfa 5 denince çok ama aslında başına oturup yapsa yarım saatte bitecek. Hâla 1 sayfayı yapmadı. YouTube izliyor. Gerekirse bir gün ödevini yapmadan gitsin öğretmen konuşsun
Ne bileyim bizim 2 sayfayı zor bitiriyor 5 sayfa çok geldi bana 😁 Öğretmene deseniz biraz azaltsa mı acaba 🥲

Bize bir de morpa kampüs diye bir şey aldırdılar. Eve gelince oradan da çizgifilm gibi alıştırmalar var ona bakıyor. Gereksiz gibi biraz ama sanki bilemedim. Alan var mı?

birde tecrübeli olacak minik😅 hava atmaya açtın kunuyu 🤣🤣 şaka bir yana benimde 3 çocuğum 1 sınıf bu sene şu anda herşey yolunda gidiyor yararlı ve güzel bir eğitim öğretim senesi olsun inşallah 🤲🏻
Üçüncü mü birinci sınıfa geçti 😁 Ay benim gelecekteki halim. Bende de bebe var daha birincisi yeni başladı okula

Ne bileyim bizim 2 sayfayı zor bitiriyor 5 sayfa çok geldi bana 😁 Öğretmene deseniz biraz azaltsa mı acaba 🥲

Bize bir de morpa kampüs diye bir şey aldırdılar. Eve gelince oradan da çizgifilm gibi alıştırmalar var ona bakıyor. Gereksiz gibi biraz ama sanki bilemedim. Alan var mı?
Bizde de set alındı sınıf öğretmeni gereksiz dedi ama veliler çoğunluk isteyince alındı

İlk gün ilk heyecan tam gaz devam 😌

Maraton yeni başlıyor o zaman sende, benim ilk iki büyük lise öğrencisi tam da umutluydum ela lale eleleleri 🤣
Maşallah sen büyütmüşsün iki tane darısı başıma inşallah. Deneyimlidirsin baya iki bebe okuttun. Sistem aynı mıydı o zaman da

Bizde de set alındı sınıf öğretmeni gereksiz dedi ama veliler çoğunluk isteyince alındı
Devletin dağıttığı kitaplara baktım da gayet de güzeldi 😁 Ama tabi çocuklar ysrış atı malum koşacaklar.

Yok canim doga. Ama bilfen fln da oyle. Gecen yil 4yasda harfleri ogrendiler. Bu yil birlestirip okuyup yazacaklar insallah.
Evet onların müfredatları baya farklı normal okullardan arkadaşımın çocuğu da bilfende. O da kreşte öğrendi okumayı. Doğa da böyleymiş demek bilmiyordum. Bazı okullarda var bu sanırım.

Bu arada bizim okul morpaya uyelik acmis kirtasiye / kitap setinin parcasi olarak. Hadi bilgisayarda youtube izleyelim diye morpa iteliyorum 🤣
642698FA-8F3D-480F-AC91-00EB2746563E.jpeg

X