1 senelik aşkım teşekkür ederim sana =))

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.571
13.569
773
Diğer
benim bi senelik sevgilim.. canım aşkım..tam bir senemizi doldurduk ve benim doğum günümdü.. gece 00.00 da bana msj atmadın.. yarım saat geçti hala msjın gelmedi =( bütün arkadaslarımdan msjımı aldım.. her msj sesinde heyecanlanıp tamam bu sefer aşkımdan dedim ama yok =( sonra sana teşekkür ederim askım doğum günümü kutladiğin için dedim.. pek sitemli konustum.. kırıldın.. nerden bilebilirdim ki o saatte annenlerle bana yapacağiniz süpriz partiyi konuştuğunuzu o yüzden msj atmadiğini.. sonra ben sana kırıldım diye gecenin bi yarısı koşa koşa yanıma geldin.. aşkım sana affettirecem kendimi dedin.. geldin ya bu yeter dedim.. yetmez sana az bile dedin.. ertesi gün beni aldın bil bakalım nereye gidiyoruz dedin.. ve beni en sevdiğim yere götürdün.. içeri girince bütün ailen ordaydı.. annen ablan enişten kuzenlerin arkadaslarımız... çooook şaşırdım... herkesi toplamıstın doğum günüm için.. hele annen.. bana parti yapmıştı.. bizim için.. senin için.. senin bana olan sevgine inandiği için.. elleri öpülesice bi annen var sevgilim.. çalişmadiğin için paran yoktu askım bana bişey alma hiç gerek yok yanımda ol yeter dediğim halde anan devreye girmiş olmaz oğlum kızımıza bişeyler yapmamız lazım demişti ve herseyi en güzel şekilde ayarlamıstı.. ablan annen aksama kadar bana hediye aramıstınız yorgun argın.. çoook duygulandım.. beni çook mutlu ettiniz.. epinize çoook teşekkür ediyorum.. benim yüzüm gülsün diye çirpiniyosunuz yaa kurban olurum ben size.. yoktan var etmeye çalişiyosunuz ya benim için.. umarım size layık olmaya çalişirim.. :kedi: hepinizi çok seviyorum aşkım.. iyi ki hayatımdasınız... a.s.

Son düzenleme:
ne kadar güzel
gerçekten şanslısın
sevindim senin adına
inşallah hep böyle mutlu olursunuz

Rabbim ayırmasın sizi çok güzel bir ailen war canım kıymetinide biliyosun inş tamamına erersiniz ewlenirsiniz çok mutlu olursunuz

Doğum gününde kutlu olsun sewdiklerinle hayırlı ömürler diliyorum canım sewgileropuyorumnanaktan

çoook teşekkür ederim kızlar.. mutluluktan oturup ağladım bugün... allah herkesin kalbine göre versin inşallahhhhh

neguzel ya boyle birseyi dusunupde yapmalari..gercekten cok hos olmus..
Mutlulugunuz daim olur insallah..

Back