Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olaya nasil baktigina bagli 1 yk tahin pekmez karisimi 90 kalori mi ne, bana deselerki 2 dl ekmek mi yersin 1.5 yk tahin pekmez mi tabiki tahin pekmez derim sevdogim seylerden ödün veremiyorum hayatom cok anlamsiz oluyor o zamabTesekkur ederim kalorisi fazla dimi
Diyet yapmaktan kastiniz ne? Hic bor sey yememek mi? Normalde yediginiz yiyceklerden uzak kalarak kilo verirsiniz ama diyeti biraktiginiz an kilo alirsiniz. Makul miktarda yemissiniz ben ortada anormal bi durum gormedimKızlar ya ben bugün akşam yarım kıymalı pide ve salata yedim çok moralim bozuk diyeti bozdum die offff ya
Eki Görüntüle 1681236 kucuk oglum Hasanim sutlu kahve banyosu yapmis bide bana anne bak sut diyor sen git fincanda kahve kalmisti kendime turk kahvesi yaptim onlarda istediler sutlu yaptim hepsini icemediler tabi elini fincana daldirip kafasina surmus aksam aksam guldurdu kuzum
Kızlar ya ben bugün akşam yarım kıymalı pide ve salata yedim çok moralim bozuk diyeti bozdum die offff ya
Sagol canim inaaallah evlenince Allah sanada nasip eder operim yerineya çok tatalı ALLAH nazarlardan saklasın öp benim yerime böle içine çeke çekeeee :)9
Sagol canim inaaallah evlenince Allah sanada nasip eder operim yerine
Dun akaam cok gulmustum boyle yapinca ya cocuklar cok komikler Allahim onlarin eksikliklerini vermesin
Bazen yorgun oluyorum bende baya ama yine de kalkip yapiyorum squatla mekigimi mutlaka aksatmiyorumBu gun yarim saat kadar yurudum tempolu mekik ve squat bir hafta yapip biraktim gun boyu yoruluyorum hemen koltuga atiyorum kendimi cok yorgunluk oluyor bende, sizde de varmi
Başta olur ama zamanla alışırsın durmadan devam etmek lazım tabi :)Bu gun yarim saat kadar yurudum tempolu mekik ve squat bir hafta yapip biraktim gun boyu yoruluyorum hemen koltuga atiyorum kendimi cok yorgunluk oluyor bende, sizde de varmi