1 ocak 2016 fit girelim

Senin spor ne alemde yazmiyosun hiic
Benim aslında iyi gidiyo :) arkadaşlarım hafif kalkmş falan diyo :) bu hafta hep tansiyon probelmi yaşadım yapamadım . Yarın tekrar 1.günden başlıyıcam doktor randevumda var . Bakalım hayırlısı inşallah kötü bişey çkmaz eğilip kalkamıyodum çok o yüzden

Benim aslında iyi gidiyo :) arkadaşlarım hafif kalkmş falan diyo :) bu hafta hep tansiyon probelmi yaşadım yapamadım . Yarın tekrar 1.günden başlıyıcam doktor randevumda var . Bakalım hayırlısı inşallah kötü bişey çkmaz eğilip kalkamıyodum çok o yüzden
Ay insallsh cok gecmis olsun diyet agir geliyor olabilir

Gittim cnm . Kan tahlileri verdi onları yaptırıcam kan şekerim düşük galiba . Genel olarak hiç tatlı yemediğim ve sevmediğim için . Herşeyidr şekersiz yediğim için . Bol su ve kan tahlileri dedi bakalım onlarla uğraşıyorum dönemedm bugün hiç kusura bakmayın
yok önemli değil sonuçta hepimizin işi gücü var fırsat buldukça yazıyoruz hepimiz, onla geçmiş olsun canım, demen gibi şekersiz beslemeden olabilir nasıl başarıyosun şeker sevmemeyi ben sabah yesem akşam sanki yıllardır ağzıma tatlı sürmemişim de artık yemem gerekiyormuş hissi geliyor :KK70:

yok önemli değil sonuçta hepimizin işi gücü var fırsat buldukça yazıyoruz hepimiz, onla geçmiş olsun canım, demen gibi şekersiz beslemeden olabilir nasıl başarıyosun şeker sevmemeyi ben sabah yesem akşam sanki yıllardır ağzıma tatlı sürmemişim de artık yemem gerekiyormuş hissi geliyor :KK70:
Cnm benim annem hiç kullanmaz küçüklüğümden beri böyle :) şekerli çay midemi bulandırır cola falan hayatta azıma süremem tatlı çikolata falan ayda yılda bir :) bakalım her gün bitter yiyicem küçük parça dengeller heralde diye düşünüyorumm :))

Eveet ben geldim :) sabahtanberi okuldaydim 2 sinavim vardi bitti vizelerim cok sukur hemen menumu paylasayom :)

Kahvalti 9:15
3 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
15 kuru üzüm
3 cevizle müsli yaptim kendime

Saat 14
1 sade türk kahvesi
6 tane ici kahveli çakıl cikolata miniciklerdi

Aksam 17
1 büyük patatesli kaşarlı gözleme
Kivi çayı

Sporun 22. Gunu 75 mekik 185 squat 300 ip atlama yapicam aksam
Dunku sporlar fazla geldi galiba her yerim aciyo :KK70:
Belki aksam mandalina yerim bi tane emin degilim

Cnm benim annem hiç kullanmaz küçüklüğümden beri böyle :) şekerli çay midemi bulandırır cola falan hayatta azıma süremem tatlı çikolata falan ayda yılda bir :) bakalım her gün bitter yiyicem küçük parça dengeller heralde diye düşünüyorumm :))
Gecmis olsun canim ah biri bana da cikolata sevmemeyi ogretse :KK70:

Simdi sade türk kahvesinin yanimda 2 kuru kayisi 2 ceviz yedim ve günü kapattim :) yarin tarti günü bakalim ne kadar vermissiniiz :))

"]Hayirli aksamlar
Bugun gun boyu disaraydim eve baktik
Kahvalti disarda yedik ustun koru borek patatesli ve peynirli bir dilim pogaca domates salat.cay
Ogle gibi bir buyuk pogaca cay
İkindi gibi 5.6 eti cin azicik kakaolu sut
Simdi cay bugun baya karbonhidrat gunu oldu

Bu hafta 61.500
Gecen hafta 61.600
Fark - 100
Ben yerimde sayiyorum arkadaslar sanki karbonhidrat fazla tuketiyorum

X