Canim oyle yapsam hizli kilo veririm doğru ama cabuk almaktan korkuyorum
Bende yapacam
Herşeyden yiyince kilo verilmiyosadece kilonu sabit tutuyo bence
2 kepçe iç sonraları düşür bence onu zaten zamanla çok gelicek sana bi üç dört gün deneİnşaallah canim dediklerini yapmaya calisicam peki aksam 2 kase çorba icsem
Ben kahvaltimi yaistim biraz önce bir top çikolata ve bir dilim armutvyedim akşamda 2 kase çorba mercimek ve salata yada yoğurt mu yesem
Olur çok sagol2 kepçe iç sonraları düşür bence onu zaten zamanla çok gelicek sana bi üç dört gün dene
2 yumurtada yapabilrdin ama çok güzel ohh miss valla :)Oglen menum
1 kase yogurt 1 tabak menemen icinde(1 küçük sogan,1 yeşil biber iki domates ve 1 yumurta )
Ve arkasina 1 fincan kaysili form cayi
gayet iyisinn14:30 20 dakika spor yaptim ve yarim elma
16:00 Ve aciktim 5 tane ceviz 3 kasik yogurdun içine biraz cekirdeksiz uzum koyup yedim
siz ce nasil gidiyor cok mu yiyorum acaba?
göz hakkı denen bişey var :) bir sonrakine olmasınn :)Aksam yemeğin 2 küçük kase mercimek çorbası yarim kase yoğurt,2 lokma lahmacun birşey olmaz dimi tadina bakmi s sayilirim
abartmayin ya herseyden yiyin bir sey olmaz tabiki oturup yemegin yaninda 2 lahmacun yememissiniz öyle her yedigimden kilo alir miyim acabaa diye kafaya takarsaniz stres olursunuzAksam yemeğin 2 küçük kase mercimek çorbası yarim kase yoğurt,2 lokma lahmacun birşey olmaz dimi tadina bakmi s sayilirim
yaa nasil guzel bir aksam yemegi o. dengeli bir sekilde hem protein hem sebze hem karbonhidrat alimii alkisliyorummmAksam menum
1 tabak salata ,1 kase(normal) tarhana corbasi,iki parca da kuzu eti
Ve arkasina bitki cayi
Sürekli yapmayi bi becerebilsem onemli olan bu saatte sonra dayanabilmem. Aksam cayi ni cok séviyorum ama cayi Sade icemiyorum cerez gâteau olmadan olmuyoyaa nasil guzel bir aksam yemegi o. dengeli bir sekilde hem protein hem sebze hem karbonhidrat alimii alkisliyorummm
cay icmeyi birakicaksin o zaman :) yada limon koy cayina ben ac ac cay icemiyorum mesela limonlu icince tokluk hissi veriyor bana. yada 5 baden 5 findik falan az az yeSürekli yapmayi bi becerebilsem onemli olan bu saatte sonra dayanabilmem. Aksam cayi ni cok séviyorum ama cayi Sade icemiyorum cerez gâteau olmadan olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?