1 ocak 2016 fit girelim

Benim bugunku kahvalti yine
1 fincan kahve ,1 kase ev yogurdu icine 1 yk yulaf ve biraz kuru uzum

Bende yapacam

Herşeyden yiyince kilo verilmiyo sadece kilonu sabit tutuyo bence

kızlar ben 100 kiloyu geçiktim ve benim kadar inanın boğazına düşkün bir insan yoktur sürekli bişeyler yemek isterim sürekli herşeyden inanın ilk kilo vermeye başladığımda verdikleri diyetle ben böle hayatta kilo veremem diyodum ama gerçöekten işe yarıyo sabah 2 dilim ekmeğini ye zeytin peynir yumurta ye bnları diledğin kadar domates salatalık çayını iç öğlen ye proteinin2 kçfte salata yap söğüş olsun istersen salatalık domates ayran iç mutlaka akşamda 1 kase çorba salata ye inan bana inanılmaz iyi hisediyosun üç gün tartılma üç gün sonra tekrar tartıl . bi eğişiklik mutlaka olucak diğer gün sebze ye et yeme her gün yiyemezsin bulamazsan eğer ki ben öle yapıyordum . inan bana çok şey değişicek

Isallah canim ya buldun 10 gun once dukandaydim inanilmaz sekilde biktim.etten ama cok etkili bi diyet. SIKI diyeti goze alamiyorum sebze iyi ya aksamlar i deneyecem vallla çorba ve sebzeyi tesk tavsiyen icin :)

İnşaallah canim dediklerini yapmaya calisicam peki aksam 2 kase çorba icsem
Ben kahvaltimi yaistim biraz önce bir top çikolata ve bir dilim armutvyedim akşamda 2 kase çorba mercimek ve salata yada yoğurt mu yesem

takipteyim kızlar bir türlü rejime başlayamıyorum.... bari sizi takip edeyim....

İnşaallah canim dediklerini yapmaya calisicam peki aksam 2 kase çorba icsem
Ben kahvaltimi yaistim biraz önce bir top çikolata ve bir dilim armutvyedim akşamda 2 kase çorba mercimek ve salata yada yoğurt mu yesem
2 kepçe iç sonraları düşür bence onu zaten zamanla çok gelicek sana bi üç dört gün dene

Oglen menum
1 kase yogurt 1 tabak menemen icinde(1 küçük sogan,1 yeşil biber iki domates ve 1 yumurta )
Ve arkasina 1 fincan kaysili form cayi

14:30 20 dakika spor yaptim ve yarim elma
16:00 Ve aciktim 5 tane ceviz 3 kasik yogurdun içine biraz cekirdeksiz uzum koyup yedim
siz ce nasil gidiyor cok mu yiyorum acaba?

Aksam yemeğin 2 küçük kase mercimek çorbası yarim kase yoğurt,2 lokma lahmacun birşey olmaz dimi tadina bakmi s sayilirim

Aksam yemeğin 2 küçük kase mercimek çorbası yarim kase yoğurt,2 lokma lahmacun birşey olmaz dimi tadina bakmi s sayilirim
abartmayin ya herseyden yiyin bir sey olmaz tabiki oturup yemegin yaninda 2 lahmacun yememissiniz öyle her yedigimden kilo alir miyim acabaa diye kafaya takarsaniz stres olursunuz

kizlar ben geldim :) üstümde bi halsizlik var ya yoruldum galiba bugun baya ama daha sporumu yapmadim

kahvalti 9:30
2 sahanda yumurta
3 lokma otlu peynir
1 bardak süt
4 ceviz
2 hurma
1 kuru kayisi

saat 13
1 kahve

saat 15:15
1 cigköfte dürüm
1 ayran

saat 17
az sekerli türk kahvesi

aksam 19:10
1 tabak haslanmis sebze (ceyrek patates, ceyrek havuc, gerisi brokoli tabak tepeleme dolu degildi)
100 gr yogurt

bugun gözüm tatlidaydi niyeyse ya ama yemedim sonra yerim diye erteledim, sekerli kahve icmyen ben az sekerli türk kahvesi ictim tatli niyetine

bugun 150 squat, 40 mekik ve 300 ip atlama yapicam, 17. gün sporumu da tamamlamis olucam

Aksam menum
1 tabak salata ,1 kase(normal) tarhana corbasi,iki parca da kuzu eti
Ve arkasina bitki cayi

yaa nasil guzel bir aksam yemegi o. dengeli bir sekilde hem protein hem sebze hem karbonhidrat alimii alkisliyorummm
Sürekli yapmayi bi becerebilsem onemli olan bu saatte sonra dayanabilmem. Aksam cayi ni cok séviyorum ama cayi Sade icemiyorum cerez gâteau olmadan olmuyo

Sürekli yapmayi bi becerebilsem onemli olan bu saatte sonra dayanabilmem. Aksam cayi ni cok séviyorum ama cayi Sade icemiyorum cerez gâteau olmadan olmuyo
cay icmeyi birakicaksin o zaman :) yada limon koy cayina ben ac ac cay icemiyorum mesela limonlu icince tokluk hissi veriyor bana. yada 5 baden 5 findik falan az az ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…