gizemliii ,geçmişi okurken gördüm bunu...8 gün sonra içmiştin dimi sen yaa
ama yine bıraktın şimdi şükür....off şu 15 günü bi atlatsam...önceden ilk 3 günü atlatsam diyodum şimdi 15güne çıktı....
ceydacımm valla bu akşam çook zorluyor beni gerçekten...ama dediğin gibi yapıyorum,hiç ilgilenmiyorum o istekle...hep başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum...
yalnız vallahi ağlayasım geldi demin o derece istedim yani(((
bana güvendiğin için teşekkür ederim canımm:78:
güveninizi kırmıycam inşallahhhh....:)
ehehehe memnun olduk tatlım.....:))
erken evlenmişsin bayaALLh mesut etsin...dün albümdeki resimlerinize bakmıştım eşinin karadenizli olduğunu yüzünden anladım :)) bende karadenizliyim,bi karadenizliyi gozünden tanırım
kendinle kesinlikle gurur duymalısın zaten....3 hafta süper bi zaman...oyhh benimde olsa bi 3 hafta....
ya bu arada herşeyin kokusunu alıyorum kızlar yaa...sizde de oluyordur mutlaka...etrafta ne çok koku varmış yahuu
ii akşamlar kızlar ne oldu biliyomusunuz benim bina da iki arkadas vardı onlarla bi araya gelir sigara kahve içerdik ben iki gündür görüşmüyodum onlarla bugün karşılastık ben dedim iki gündür sigara içmiyorum onlarda pazartesiden beri içmiyolarmışduyunca sasırdım yani onlarlada görüşebilirim artık yalnız deilim yani
evet canım erken evlendim çünkü eşimle 18 yaşındayken tanıştım ve 4 senelik flört + nişanlılık döneminden sonra evlendik..merak etme canım senin e 3. haftaların ve hatta 3. ayın olacak eminim.. bugünü bi atlat he inş. bak gerisi nasıl gelecek. Bu arada sen Karadeniz' in neresindensin canım?
arkadaşlar o pis şeytan geldiğinde onu hiç duymayın...söylenip söylenip gitsin. benim 4. günden sonrası daha zordu. hele 9. gün delirecek gibi olmuştum. kendimden nefret etmiştim. eroin bağımlısı gibiydim. ama hepsi bitti. biraz sabır. allah yadımcınız olsun.
itiraf etmeliyim bugün canım istedi ama anlık,neden.?
eşim beni çok üzdü,kırdı çok sinirlendim inannımn ve bunca z<amandan sonra acayip canım çekti,yada ben bilerek aklıma düşürdüm belkide bilmiyorum..
ama geçti bitti içmedim.içmemde 3,5 aycdan sonra neydi bu şimdi yaa..
neyse buarada kızlar bende 35 yaşındayım ve 1 oğlum var eşim memur,manisalıyız..
görüşmek üzere kızlar...
aaa ne güzel tesadüf asyacım :))harika olmuş bu...
etrafında içen birilerinin olması kötü ve işi zorlaştırıyor çünkü....
sevindim senin adına canım...:81:
Allah mutluluğunuzu daim etsin,sağlıklı bebişlerle taçlandırsın inşallah canımm...
inşallahhh dediğin gibi olur ceydacım....3.haftalar,3.aylar,3.senelerr....:97:
neyseki gecenin bitmesine az kaldı,birazdan yatıcam....
biz aslen trabzonluyuz canım ama zonguldak doğumluyum ben....
dimi kelebekcim,geçecek değil mi?:26:
bugün zorlanmamın sebebi o anlık krizlerin daha sık gelmesi...yani zaten 5dk mı ne sürüyolar ama 5 dk da bi geliyo bugün sanki...amiinn Allahımm sen yardım ett yarabbimmm...
aygüünn...3,5 ay sonraaa canın istedii haaayapma be canım yaa...onca zamandan sonra hala istenebiliyor demekk....oyhh oyhh....yoksa hiç kurtuluş yok mu bundan,yoksa kendimizi mi kandırıyoruzz:18::18: off keşke hiç başlamasaydım zamanında...lanet olsun başladığım günee...!
ay panikliyorum bazen yaa,kurtulamıycam hiç bizaman gibi geliyo...bugün çok karamsarım ben
bu arada oğlunu Allah bağışlasın aygüncüm....kaç yaşında oğlun?
ay canım üzme beni bak bir anlıktı inan oda yani eşimin suçuydu ben bile isteye düşürdüm aklımainan çok sahteydi gerçekten istemedi aslında canım.sen bana bakma ben çoktaaan untuum onu inann..
sağol canım,amiinn
oğlum 13 yaşında canımm
Allah sanada nasip etsin inşallah..
bebekkafa, trabzonun neresindensin...merak ettim.
sitede sorun oldu galiba,yazdıklarım gitmedii(((
güzeldir trabzon....ben çok küçükken gidebildim 1 kere....hatta yaylaya çıkmıştık,şenlikler vardı..20 sene önce fln bu dediğim
ben zonguldakta doğdum büyüdüm ama zonguldaklıyım demem hiç,trabzonluyum derim...babam ve babamın tarafı trabzonlu,annemin babası annesi fln sürmeneli...:)tam kaardenizliyiz yani...çok severim insanında yemeklerinide....
bu arada az önce ağladımm resmençok içesim geldi bugün çookkk...
ben yatsam iyi olacak sanırım yoksa bi kötülük yaptıracak bugün bana bu zıkkım....
iyi geceler kızlar.. bu akşam yemekten sonra eşim sigara içerken yanında oturdum ve canım çekmedi. kendi kendime işkence yapayım dayanma gücümü ölçeyim dedim.. ve başardım
evet bence de sen hemen git ve yat.. şunu düşün güzelim; şimdi içersen tüm çabaların boşa gidecek ve yine en başa döneceksin lütfen yenilme.. ba burada kaç kişi var bu zıkkımdan kurtulmak isteyn, eğer yenişip de içersen bizim de inancımızı ve direncimizi kırmış olursun. Hadi bakalımmm sık dişini tatlım:92:
Bu arada benim ismim Ceyda, 24 yaşındayım, 2.5 senelik evliyim. Aslen Trakyalıyım, eşim Samsun' lu. İstanbul' da oturuyorum..... 3 hafta önce sigarayı bıraktım kendimle gurur duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?