Kızlar ne dersiniz 1 mayısta başlayalım adı diyet değil bunun sakın diyetteyim demiyoruz musmutlu kampındayız fazlalıklarımızı atıncada sağlıklı besleniyoruz.görümcem 75 kilodan 55 kiloya düştü benim koçluğumda ona istediğinde herşeyi yapabileceği konusunda motive ettim görenler inanamıyor bende o dönem 1 ayda 8 kilo vermiştim ama çalışmadığım için uygulaması kolaydı şuanda çalışıyorum ve istediğimi yiyemiyorum ve diyorum ki gelin beraber gidelim kampa ama ben şu çizelgeleri yapmayı bilmiyorum onu bir arkadaşımız yaparsa çok sevinirim biz nasıl mı vermiştik kiloları katı kurallı bir listemiz olmadı asla bazı sabahlar kahvaltı (kepek ekmeği ile) bazı sabahlar mısır gevreği(gün içinde çok acıktığımızda yine mısır gevreği yada haşlanmış brokoli yada haşlanmış patates veya karnıbahar bol ekşili harika oluyor akşamlarıda ne yemek yaptıysak 1 tabak ve 2 dilim kepek ekmeği çok acıkınca iştah kessin diye nescafe şekerli de olabilir sorun yok kesin kurallarımız vardı sadece haftanın birgünü tartılıyorduk çünkü dönem dönem vücutta ödem v.s. Olduğundan kilo versekte tartı bizi yanıltıp motivasyonumuz bozar.ama hafta da birgün tartıldığımızda kilo kaybımızın olduğunu görüp dahada hırslandık ha bu arada bir form çayı var sürekli ondan içtik çalıştığım için malesef bu kampta o çayı içemem sürekli tuvalete gitmem sorun olablir çayın markasını yazamıyorum(hani gözleri sürmeli şarkıcı varya o marka)şuanda 65.5 boyum 1.60 hedefim şimdilik 58 sonra 55 'i düşünürüm.kalkıyor hadi buyrun mutluluk kampına
Mutluluk kampina ben de katilmak istiyorum...1 mayis benim de baslangicim olsun...1.55 boyundayim...kilomu bilmiyom ins 60 olmamisimdir ama gectim galiba...regl donemimdeyim tartilamiyom...hedefim 48...12-13 kilo vermek istiyorum...destege yardima motivasyona ihtiyacim var...kac kere heveslendim gaza geldim ama cabuk söndüm...bu sefer daimi olsun istiyorum...bana yardimci olabilir misiniz bu konuda...
Ben de sizinle aynı kafadayım,
1 Mayısta tartılacağım ve başlangıç olacak demiştim. Sabah tartıldım da keşke tartılmasaydım...Sonuç kötü benim açımdan; 57,8 kg.
çünkü boyum kısa, 1,57 falan. Maksimum 52 kg olmam lazım. Nitekim yine başladık diyete hadi hayırlısı;
Ölçüler: Kg 57,8- Bel 70 cm-Göbek 86 cm-Kalça 95 cm.
Mutluluk kampina ben de katilmak istiyorum...1 mayis benim de baslangicim olsun...1.55 boyundayim...kilomu bilmiyom ins 60 olmamisimdir ama gectim galiba...regl donemimdeyim tartilamiyom...hedefim 48...12-13 kilo vermek istiyorum...destege yardima motivasyona ihtiyacim var...kac kere heveslendim gaza geldim ama cabuk söndüm...bu sefer daimi olsun istiyorum...bana yardimci olabilir misiniz bu konuda...
merhaba arkadaşlar bende bugün kendime çeki düzen vermeye karar vermiştim ve burayı gördüm süper oldu
elalum84 seninle boy- kilo ve hedeflerimiz aynı:) bende 1 60 boyundayım en son 63,5 gelmiştim ama şunuda yiyeyim sonra başlayayım bunuda yiyeyim derken 64-65 civarına gelmişimdir göbek pörtledi resmen
sabah kahvaltımı güzelce yaptım yeşil çayda içitim uzunca bi süre sonra..... ve sporumuda yaptım kendimi harika hissediyorum:))
Kızlar merhabaaaa!
Benim günlüğüme kimsecikler gelmeyince ben de buraya katılayım bari dedim olur mu???
Boyum 1.60
Kilom 65.2 (aç karnına) 67.3 (tok karnına)
Hedef (kısmetse) en az 55 sonrası akar gider ne de olsa :))
3 gündür günlük tutuyorum kendimce, bugün dördüncü günüm
bu 4 günde kilo durumum şöyle oldu:
1. Gün: 65.8
2. Gün: 65.7
3. Gün: 65.7
4. Gün: 65.2
Her gün düzenli olarak 30 dk spor yapıyorum 30 dk da zayıflama kemeri kullanıyorum
Yanı sıra 5'i 1 yerde çayımı tüketiyorum...
Sabah kahvaltılarımı kırmızı meyveli nesfiti yoğurda karıştırarak yapıyorum
Akşam yemeklerimi ise olabildiğince protein ağırlıklı ve hafif tutmaya çalışıyorum...
Artık büyük tabak kullanmıyorum :)) Küçük tabak doğal olarak daha az porsiyon demek :))
Ben suyu abartılı içen bir insanım bu da bende kilo yaptığı için en azından günde 3 litreye kadar azalttım suyu da :)) (Günde 5 litre içen biri için büyük kayıp :))
İşte benden de haberler böyle :) Hadi kızlar başarabiliriz değil mi???