- 24 Haziran 2016
- 7.209
- 26.132
-
- Konu Sahibi -Cheryl Blossom
Tabiki götürebilirsin ama nasıl yaptıgına baglı buzlugamı atıcaksın buzluga atarsan cözulunce onu tüketmek lazım tekrar dondurma yaniDomates, patlıcan, kabak vs alıcam. Ayrıca önümüz kurban bol bol kavurma yapıp atayım dolaba. Köfte falan yaparım, peki bunlar ne kadar duruyor, hani kendime de götürüp istediğim zaman yesem olur mu?
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, kalbinizin ekmeğini yiyin. :)Üniversite hayatınızda şimdiden başarılar, hayırlı olsun.
Yok canım ya konserve düşünüyorum ben. Hani öyle daha pratik olur dedi annem.Tabiki götürebilirsin ama nasıl yaptıgına baglı buzlugamı atıcaksın buzluga atarsan cözulunce onu tüketmek lazım tekrar dondurma yani
Yani yapabılıyosan daha taze olue ben kendıme guvenmesıgım ıcın konserve yapmıyorum bı sene yaptım menemenlerımın bi kısmı kapak eskıydı sanırım sökülmüş bozulmusYok canım ya konserve düşünüyorum ben. Hani öyle daha pratik olur dedi annem.
Bir de evde kardeşim olacak akşama kadar, yapıp yer
Evet sıkı kapatıp ters çevirmek gerekiyormuş. Bakalım yapabilecek miyimYani yapabılıyosan daha taze olue ben kendıme guvenmesıgım ıcın konserve yapmıyorum bı sene yaptım menemenlerımın bi kısmı kapak eskıydı sanırım sökülmüş bozulmus
İstanbulda.
Ben Ankara yada Eskişehir düşünüyorum. Ankarada puanımın tuttuğu çok iyi bir okul var ama orada hayat pahalı diyorlar. Kredi alabilirsem oraya gideceğim. Ama çekemezsem Eskişehir diye düşündüm.
İstanbulda.
Ben Ankara yada Eskişehir düşünüyorum. Ankarada puanımın tuttuğu çok iyi bir okul var ama orada hayat pahalı diyorlar. Kredi alabilirsem oraya gideceğim. Ama çekemezsem Eskişehir diye düşündüm.
Güzel bir geleceğinizin olmasını istiyorsanız. gideceksiniz..İşte sorun orada, karar veremiyorum. Lisede moda tasarım okuduğum için devam ettim ama bana göre olmadığını anlamam anca çark etti kafama. Ne olacağını da bilmiyorum.
Kardeşimi annem idare edemiyor, annem yumuşak yüzlü. Ondan ya da babamdan çekinmiyor ama benden çekiniyor. Bu yüzden annemi üzmesinden ben yokken başına birşey gelmesinden korkuyorum. Sanırım küçüklükten beri ona ben baktığım için bu konuda aşırı hassasım.
Moda tasarımı bizim dönemin giyim bölümü. 17 sene önce mezun olan arkadaşım atanamadı . En son atanmaktan da vazgeçti .Yani şyöşe söyleyeyim. Tasarımda ve kalıpta iyiyim, hem dikimde biliyorum. Yapınca güzel yapıyorum yani öylesine yapmıyorum. Özenerek yapıyorum ama sıkılıyorum. Kafamı karıştırdılar. Moda tasarım öldü artık, sağlık ölmeyen meslek diyorlar inan bilmiyorum canım, bıktım artık.
Yok yanlış anlamıyorum.Yanlış anlama beni de, tıbbı sekreterlik okuyacaksın.
Zaten seni ilgilendiren kpss
Şehir değiştirmeye gerek yokki bu bolum için. Istanbul da oku..
Şu yorumun alnı olsa da öpsem yahu.Yavrum,evladım yolunuz ve bahtınız açık olsun.
Oğlumdan iki yaş büyüksünüz,
biz de ona tercih yapacağız.
Size tavsiyelerim:
Şu anda ilk madde dışındaki her şeyi bir tarafa bırakın,onlara sonra eğilirsiniz.
Bu nedenle diğer maddelere yorum yapmayacağım.
Üniversite eğitiminizle ilgili vereceğiniz karar tüm yaşamınızı etkileyecek.
Garanti meslek diye bir şey yok,
bunu unutmayın.
Her zaman iyi üniversitede okumak iş yaşamında başarılı olmayı da garantilemiyor.
Nerdeyse 20 yıllık özel eğitim sektöründeki deneyimim ve gözlemim bu yönde.
Bununla birlikte web'de önümüzdeki 20 yılın meslekleri hakkında güzel bilgiler veren yazılar var onlara bir göz atın.
Karar verirken Mizacınızı,hayattan beklentilerinizi,uğraşmaktan keyif aldığınız şeyleri dikkate alın.
Pek çok üniversite tercih danışmanlığı veriyor.
Evinize yakın olanlardan iki-üç tanesini ziyaret edip,yardım alın.
İstanbul'da ikamet edip,başka şehire okumaya gitmeyi pek çok açıdan anlamlı ve efektif bulmuyorum.
İstanbul'daki imkanlar ve üniversite-bölüm çeşitliliği hangi şehirde var?
Biz Anadolu yakasında oturuyoruz ve oğlumuza Avrupa yakasındaki üniversiteleri yazdırmayı bile düşünmüyoruz.
Belki bir tanesi olabilir.
Bizim delikanlının sıralaması ve akademik başarısı çok iyi değil ama aklındaki bölümlerden birine girebiliyor.
Size bölüm tavsiyesi verebilmemiz için alanınızı ve sıralamanızı bilmemiz lazım.
Her şey gönlünüzce olsun.