1. Kat dediğin dükkan üstü gibiyse veya giriş üstüyse en güzel daire onlar bizde arayıp bulamıyoruz pahalı oluyorlar
Almazdım. Bir kere apartmana her giren sizin kapının önünden geçecek illa. Patırtıları gürültüleri bitmez. Hele bizim alt kat gibi insanlıktan nasiplerini almamışlarsa vay anam vay. İnsan nasıl katil olur sorusuna cevaplar.
Yoo giriş katından bahsetmiyorsanız 1. Kat iyidir en azından biz öyle seviyoruz 1. Ve 2. Katlar pahalıdır öteki dairelere göre arakat olduğundanŞaka mı yaptınız?
Yoo giriş katından bahsetmiyorsanız 1. Kat iyidir en azından biz öyle seviyoruz 1. Ve 2. Katlar pahalıdır öteki dairelere göre arakat olduğundan3 4 çıkmak için çok yüksek bence asansör yoksa tabi
Market üstü sıfır ev almıştım. Ev ısınmıyordu, apartman giriş kapısını hızlı kapatsalar rahatsız oluyorduk. 1 yıl oturduk ve sattık. Evin güzel olmasına aldanmayın. (benim evim çok güzeldi) Bu olumsuzlukları hesap etmiş olsaydım asla almazdım.
Yaw tamam ozaman 2 veya 3. Kat alın benim fikrim bu ne soruyosun ozaman vıdı vıdı ediceksen buda yeni moda olduAsansör var. Giriş katı değil 1. Kat. 2 ve 3 idealdir. 1. Kat risklidir aslında ve pahalı değil ucuzdur aksine.
Yaw tamam ozaman 2 veya 3. Kat alın benim fikrim bu ne soruyosun ozaman vıdı vıdı ediceksen buda yeni moda oldu
Birinci katta oturuyorum. Her evde olduğu gibi iyi tarafları da var kötü tarafları da. Yarısı dükkan yarısı ev alt katın. Evim soğuk olmuyor, asansör kullanmamak bişiler taşırken zorlanmamak güzel. Hırsız meselesi(alttaki dairede parmaklık var), yazın cam açık uyuyamamak da kötü tarafları.
Ne alakası var şimdi? Herkes görüşünü paylaşıyor burda. Polemik mi yaratmaya çalışıyorsunuz?
Bu aradaBibibella haklı, iki üst katımdan daha pahalıya almıştık bu evi zamanında.
Yoo ne alakası var siz onun avukatı mısınız? Ben kötü yorumlarında olduğunu göstermek istedim. Hiçbir binada 1. Katın pahalı olduğunu görmedim. Sizinki istisnaysa bilemem. Arkadaşın bana yazdığı cevabı gördünüz mü? Ben ne demişimde o şekilde cevap veriyor bana. Vıdı vıdı yapma yok yeni moda oldu bu da.
Ben genelgeçer her emlakçının her inşaatçının söylediği 2-3. Katların daha ideal olduğunu söyledim. Ve yüzde 90 1. Kat ucuzdur ve tercih edilmez. Ki internettte özel uzmanlar tarafından yazılmış yazılarıda okudum. Ve buna yönelik gayet saygılı bir mesaj atmışım. Arkadaşın bana cevabı vıdı vıdı yapma bu da yeni moda oldu tarzı bir cevap vermiş. Ne demek bunlar? Şimdi ben mi polemik yapıyorum o mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?