• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. Kattan daire alınır mı?

3 kez 1. Katta oturdum.birin8n altı depoydu. Kesinlikle ısınmadi. İkincisinin altı evdi.isinma problemi yoktu ama ev demirli değildi. Ev sahibiyle konuşup demir taktirdik.ama benim gibi hem çalışan hem toz kir takıntılı biri için o demirler eziyet oldu.ayrica asagida bahcede konuşulan sesler pencere açık olduğunda benim evdeydi. Ayrıca asansör alt katta te öbür köşede olmasına rağmen ses geliyordu girişten. Hele o apartman kapısının sesi ne gelirdi.gum güm! !! Üçüncü evde ise aşağıda toplantı salonu vardı sadece. Ama o da site iciydi.demirli falan ev güvenlidir. Çok da severdim evimi balkonda oturması ağaçlara bakarak çay kahve İçmesi guzeldi.ama sitede oynayan çocukların sesi,pencereler demirlerine vuran top bitirdi beni.zirt pırt balkona top kaçar. Gelirler abla topumuz kaçtı diye.zaten o zaman çocuk falan da yoktu bende.pek Problem etmezdim sesleri.asansor 1 kat aşağıdadır yine ama oradan sesler yine gelirdi.ve yine ağır apartman kapısının sesi....

Yani ben niye 3 kere oturdum.1. De bekardim sorun etmedim.ikincide isteğimiz gibi ev bulamamistik.ama ara kattı. Zeminde ev var diye tuttuk.bulduklarimizin en iyisiydi.yine de ses oldu.3. Cüde ailemizin eviydi.Oturun dediler. kira odemedik.

Kısaca 1. Katta zorunlu kalmadıkça oturmam birdaha...Ev almak mi aslaaaa. şimdi en üstün 1 altindayimEn Büyük TÜRKİYE:KK54:

Back