1. Kattan daire alınır mı?

Altı dükkan olan evlerin çoğu ısınmıyor eğer yerden ısıtma yoksa.
1.Katlar genelde ucuz da oluyor.

Benim tercihim olmazdı.
2. 3. Kat tercih edin. Ara katlar daha iyi ısınır.
Hem 1. Kat gürültülü de olabilir giriş çıkışlardan dolayı.

Tabiki herşeyin iyi yada kötü yanı var arkadaş 1. Kat çok aranılan yer arıyorız bulamadık filan demiş bende öyle olmadığını çoğu emlakçının 1. Katı tavsiye etmediğini söyledim. Bunda ne yanlışlık var?

Evet evin kötü yanları fazla 1. Kat olduğu için ama daireyi beğendim. Çevremdeki Herkeste 1. Katı alma dedi ben kötü yanlarını görüyor değilim. Hem ben size birşey demedim memnun değilsiniz filan demedim ki. Tabiki iyi yanları da var.

Evet arkadaşım çok güzel özetlemişsin. Bende söylediklerini herkesten bu şekilde duydum.

Bi arkadaş 1. Katı arayıp bulamıyoruz çok iyi filan demiş. Bende öyle olmadığını söylediğim için vıdı vıdı yapıyor oldum.

Tam geldim yorum yapıcam konu sahibi konu hakkında zaten çok derin bilgiye sahipmiş öylesine sormuş :)

Yıllarca giriş üstünde oturdum. Yarısı apartman yarısı daireydi. Satarken çok rahat sattık. Eski bina olmasına rağmen. Yaşlı bi çift aldı giriş üstü diye tercih etmişlerdi. Biraz zevk meselesi.

Sonra çatı dubleksinde oturduk. giriş üstünü çok aradık.

Şu an oturduğum yerde giriş kat en pahalıydı satın alırken. Ben ara kat aldım.

Apartmanı sen gördün. Daireyi sen gördün. Genel değerlendirmeleri yanlış buluyorum. Apartmanına göre değişir şerefiye değeri.

Katılıyorum bende 1. Katta oturuyorum ve tavsiye etmiyorum ayrıca demir parmaklık varsa hiç tavsiye etmiyorum ben 1. Katta oturmam bi daha

8 sene filan yuksek katlarda kiraci olarak oturdum hayalim hep birinci katti parkta cocuklar oynarken kontrol edip camdan baktigimda cevremi insanlari gormek ve 2 sene once gercek oldu hayalim site icinde 1. Kat aldim tam parkin karsisi alt katim sosyal alan isitma olmamasina ragmen ben sikinti yasamadim belkide yerden isitma olmasindan kaynaklidir balkonum genis oldugu icin altta cocuklar oynuyor ben balkondan sohbetimi ediyorum cok memnunum iyikide boyle almisim

eğer 1. kat dediğinizin altında dükkan varsa yarısında bile olsa bence evinizi ısıtmanız çok zorlaşır. bu da çok önemli. ama altında ev olan bir 1. katsa sorun olmaz. hatta merdiven çıkmak zorunda kalmazsınız.
ama bir diğer sorun ise eğer çok araba geçiyorsa önünden 1. kat evlerde sanki evin içinden geçiyormuş gibi rahatsız ediyor özellikle geceleri. bunu düşün derim.
aslında en güzel kat 2. kattdır. o da olmadı 3 olabilir eğer çatı değilse. ama bütçeniz el vermiyorsa da yapacak bişey olmuyor.

Klasik şeyler söylediklerim. Isınma sorunu olmasını herkes bilir zaten. Herkes o açıdan korkar 1. Kattan. Bizim bulduğumuz ev gibi yarı dükkan yarı kiracı olupta sorun yaşayan var mı. Bunu merak ederek sormuştum. Yoksa bazı arkadaşlar her geçen sizin zile basar demiş. Ona katılmadım mesela asansörlü bina da olmaz gibi.

Birinci katta oturuyorum.. Çıkıntısı yok üstteki daireler ile aynı metre kare,çok güzel ısınıyor altı bomboş ne bir dükkan nede ev var.. Benim bir üstümde boş. Ama yeni bina olduğundan sanırım ısınma çok iyi.
İki sorunum var benim ev çok yok üstü camı açıyorum araba tozları eve doluyor. Birde balkonumu camla kapatmıştım çamaşır asacak yerim yok. Çamaşırı cama ascam kaldırımdan geçenler elini uzatıp toplar. Ben olsam ikinci kat alırım
Çıkması kolay hemde ara kat.

Evet bencede 2. Kat ideal. Bizde 1. Kattan vazgeçtik gibi. Bakalım umarım buluruz istediğimiz gibi

Ben 2. Katta oturuyorum yeni bina önümüze park yapılxak erişim kolay ama daha alt kat tercih etmezdim hatta tekrar ev alırsam dsha üst katlar alırım. Msnzara üstten daha iyi oluyor. En az 2 al bence

Evden eve değişir bence. Ben 1. Katta oturuyorum altımda da kreş var. Gürültü oluyor ama bu beni çok mutlu ediyor çünkü daha önce alt katımda oturanlarla çok sorun çıkmıştı. Ayrıca çocuklar dışarıdayken izlemesi su vermesi çağırması falan da kolay oluyor. Araba çok geçmiyor site içi olduğundan güvenlik sıkıntısı da yok. Hatta 6. Kat daha iyi bi yerden daha büyük bi eve daha aldık ama oraya pek geçmek istemiyorum. Ama dediğim gibi hem sizin ihtiyaçlarınıza hem de eve göre değişir tercihler.

ben de sizinle aynı fikirdeyim alınmayacağı yönünde,hırsızlık olsun ısınma olsun tercih etmediğim kattır kendisi ve dediğiniz gibi genelde daha ucuz olur diğer katlara nazaran pek tercih edilmediğinden.

Evim binanın giriş katı
Ama altımda daire var o da zanşn katı oluyor.
Arakat tayım full güneş görüyor binanın 3 yani da yol.asla kapanmaz
...
Sizinde cephesi güzel fiyatı uygun sa
Alınabilir.
Herkes de kapımın önğnden geçiyor
Asansör d var binada
Biz çok memnunuz

Bizim evimiz öyle,alt dükkanlar dolu hatta birisi büyük market, içinde oturmuyoruz şu an, yerlesip ısınmıyo falan dersek satıp başka ev alıcaz, ev Batıkent Çakırlarda rahat satacağımızı düşünüyorum işimize gelmezse

Hırsızlık için kat önemli değil ki insanları takip ediyolar genelde rutinleri ne onu çözüyomuş adamlar, komşumuzun evi 7.kattı ve 2 kere soyuldu ikisi de rutin doktor kontrollerinin olduğu günler belki de apartmandan biri bilemezsin ki

Market açılırken fırın kısmını bizim odalara gelecek şekilde konumlandırmışlar iyi bile oldu bence

Ben dukkan ustunde oturuyorum evim yerden isitmali giris kat cok da memnunum tavsiye ederim, hic sebepsiz yere zilimi calan olmadi , girip cikanlarin gurultusu olmadi rahatim yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…