İyi de benim mesajımda bibibellayı etiketleyerek siz dahil ettiniz tartışmanıza, yine siz beni avukatlık yapmakla suçluyorsunuz, sizce mantıklı mı?
Ben kötü yorum yapmadım ki, her evde olduğu gibi bunun da iyi ve kötü yanları var dedim, ikisini de yazdım. Sizin o evi alasınız yok kötü taraflarını görüyorsunuz sanırım sadece. Ben evimi seviyorum, memnunum. Tek derdim yaz geceleri cam açamamak. O da bir parmaklıkla çözülebilecek bişey, ben çok gerekli görmediğim için yaptırmadım.
Altı dükkan olan evlerin çoğu ısınmıyor eğer yerden ısıtma yoksa.
1.Katlar genelde ucuz da oluyor.
Benim tercihim olmazdı.
2. 3. Kat tercih edin. Ara katlar daha iyi ısınır.
Hem 1. Kat gürültülü de olabilir giriş çıkışlardan dolayı.
Katılıyorum bende 1. Katta oturuyorum ve tavsiye etmiyorum ayrıca demir parmaklık varsa hiç tavsiye etmiyorum ben 1. Katta oturmam bi dahaAlmazdım. Bir kere apartmana her giren sizin kapının önünden geçecek illa. Patırtıları gürültüleri bitmez. Hele bizim alt kat gibi insanlıktan nasiplerini almamışlarsa vay anam vay. İnsan nasıl katil olur sorusuna cevaplar.
Tam geldim yorum yapıcam konu sahibi konu hakkında zaten çok derin bilgiye sahipmiş öylesine sormuş :)
Yıllarca giriş üstünde oturdum. Yarısı apartman yarısı daireydi. Satarken çok rahat sattık. Eski bina olmasına rağmen. Yaşlı bi çift aldı giriş üstü diye tercih etmişlerdi. Biraz zevk meselesi.
Sonra çatı dubleksinde oturduk. giriş üstünü çok aradık.
Şu an oturduğum yerde giriş kat en pahalıydı satın alırken. Ben ara kat aldım.
Apartmanı sen gördün. Daireyi sen gördün. Genel değerlendirmeleri yanlış buluyorum. Apartmanına göre değişir şerefiye değeri.
Birinci katta oturuyorum.. Çıkıntısı yok üstteki daireler ile aynı metre kare,çok güzel ısınıyor altı bomboş ne bir dükkan nede ev var.. Benim bir üstümde boş. Ama yeni bina olduğundan sanırım ısınma çok iyi.
İki sorunum var benim ev çok yok üstü camı açıyorum araba tozları eve doluyor. Birde balkonumu camla kapatmıştım çamaşır asacak yerim yok. Çamaşırı cama ascam kaldırımdan geçenler elini uzatıp toplar. Ben olsam ikinci kat alırım
Çıkması kolay hemde ara kat.
Siz nerde yaşıyorsunuz1. Kat dediğin dükkan üstü gibiyse veya giriş üstüyse en güzel daire onlar bizde arayıp bulamıyoruz pahalı oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?