• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. Kattan daire alınır mı?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
381
141
103
arkadaşlar bir ev bulduk içi çok hoşumuza gitti ama 1. Kat. Altta 2 odada dükkan geri kalan yerde kiracı var. Hiç 1. Katta oturmadık. Çok sıkıntı olur mu?

1. Kat dediğin dükkan üstü gibiyse veya giriş üstüyse en güzel daire onlar bizde arayıp bulamıyoruz pahalı oluyorlar

Allatta ev varmı yoksa kesinlikle isitamazsiniz.üstelik ilk katların zili çok çalar.

1 katta oturuyorum yerler.çok. soğuk oluyo üst katımda kayinvalidem oturuyor onun evi benden daha sıcak ve daha az fatura gelir ona benim evim 70 onun evi 150 m olmasına rağmen

Almazdım. Bir kere apartmana her giren sizin kapının önünden geçecek illa. Patırtıları gürültüleri bitmez. Hele bizim alt kat gibi insanlıktan nasiplerini almamışlarsa vay anam vay. İnsan nasıl katil olur sorusuna cevaplar.

Apartman asansörlü ve merdivenler kapıya çok uzak. O şekilde sıkıntı olmaz ama ısı konusu sıkıntı olabilir.

Şaka mı yaptınız?
Yoo giriş katından bahsetmiyorsanız 1. Kat iyidir en azından biz öyle seviyoruz 1. Ve 2. Katlar pahalıdır öteki dairelere göre arakat olduğundan ;) 3 4 çıkmak için çok yüksek bence asansör yoksa tabi

Yoo giriş katından bahsetmiyorsanız 1. Kat iyidir en azından biz öyle seviyoruz 1. Ve 2. Katlar pahalıdır öteki dairelere göre arakat olduğundan :KK66: 3 4 çıkmak için çok yüksek bence asansör yoksa tabi

Asansör var. Giriş katı değil 1. Kat. 2 ve 3 idealdir. 1. Kat risklidir aslında ve pahalı değil ucuzdur aksine.

Market üstü sıfır ev almıştım. Ev ısınmıyordu, apartman giriş kapısını hızlı kapatsalar rahatsız oluyorduk. 1 yıl oturduk ve sattık. Evin güzel olmasına aldanmayın. (benim evim çok güzeldi) Bu olumsuzlukları hesap etmiş olsaydım asla almazdım.

Bende 1. Kattan ev satınaldım,oturuyorum da şuan.altkatımda ev var, ısınma problemimiz yok kışın hep kısa kollayım yazın da hem guneş gormuyo (bilerek tercihettik) hemde 1.kat olduğu için çok serin oluyo.rahat rahat uyuyoruz.. Bide çıkma olur ya genelde 1 den sonra bizim sitede oda yok. Valla bn çok meemnunum,iyiki 1. Kat diyorum.. Yazın da tam karşımda oyun parkımız var yiğenlerim gelince gonul rahatlığıyla salıyoruz :-) ... Aslında alacağınız eve gore değişiyor işte

Market üstü sıfır ev almıştım. Ev ısınmıyordu, apartman giriş kapısını hızlı kapatsalar rahatsız oluyorduk. 1 yıl oturduk ve sattık. Evin güzel olmasına aldanmayın. (benim evim çok güzeldi) Bu olumsuzlukları hesap etmiş olsaydım asla almazdım.

Bizde caydık gibi o evden. Herkes aynı şeyi söylüyor.

Asansör var. Giriş katı değil 1. Kat. 2 ve 3 idealdir. 1. Kat risklidir aslında ve pahalı değil ucuzdur aksine.
Yaw tamam ozaman 2 veya 3. Kat alın benim fikrim bu ne soruyosun ozaman vıdı vıdı ediceksen buda yeni moda oldu

Birinci katta oturuyorum. Her evde olduğu gibi iyi tarafları da var kötü tarafları da. Yarısı dükkan yarısı ev alt katın. Evim soğuk olmuyor, asansör kullanmamak bişiler taşırken zorlanmamak güzel. Hırsız meselesi(alttaki dairede parmaklık var), yazın cam açık uyuyamamak da kötü tarafları.

Yaw tamam ozaman 2 veya 3. Kat alın benim fikrim bu ne soruyosun ozaman vıdı vıdı ediceksen buda yeni moda oldu

Vıdı vıdı mı. Ben sana en azından adam gibi cevap verdim. Git sor tüm emlakçılara bakalım burdaki yorumlara bak bakalım acaba yazdıklarım vıdı vıdı mı. Ne terbiyesiz insanlar var ya şu kk da. Allah ım inadına da bana denk geliyosunuz. Sanane arkadaşım istediğim gibi sorarım ben sana saygısızlık yaptım mı cevabımda pardonda ne hakla bana bu şekilde konuşabiliyosun???????????

Birinci katta oturuyorum. Her evde olduğu gibi iyi tarafları da var kötü tarafları da. Yarısı dükkan yarısı ev alt katın. Evim soğuk olmuyor, asansör kullanmamak bişiler taşırken zorlanmamak güzel. Hırsız meselesi(alttaki dairede parmaklık var), yazın cam açık uyuyamamak da kötü tarafları.

Bibibella Bibibella bak bakalım bu arkadaşta mı vıdı vıdı yapmış??

Ne alakası var şimdi? Herkes görüşünü paylaşıyor burda. Polemik mi yaratmaya çalışıyorsunuz?

Bu arada Bibibella Bibibella haklı, iki üst katımdan daha pahalıya almıştık bu evi zamanında.

Yoo ne alakası var ? Ben kötü yorumlarında olduğunu göstermek istedim. Hiçbir binada 1. Katın pahalı olduğunu görmedim. Sizinki istisnaysa bilemem. Arkadaşın bana yazdığı cevabı gördünüz mü? Ben ne demişimde o şekilde cevap veriyor bana. Vıdı vıdı yapma yok yeni moda oldu bu da. Görüş paylaşıyor amenna ama bu şekilde konuşmak doğru mu? Çok çok cevap yazma geç yalvarmadım nolur konuma görüş paylaş diye.

Ben genelgeçer her emlakçının her inşaatçının söylediği 2-3. Katların daha ideal olduğunu söyledim. Ve yüzde 90 1. Kat ucuzdur ve tercih edilmez. Ki internettte özel uzmanlar tarafından yazılmış yazılarıda okudum. Ve buna yönelik gayet saygılı bir mesaj atmışım. Arkadaşın bana cevabı vıdı vıdı yapma bu da yeni moda oldu tarzı bir cevap vermiş. Ne demek bunlar? Şimdi ben mi polemik yapıyorum o mu?

Yoo ne alakası var siz onun avukatı mısınız? Ben kötü yorumlarında olduğunu göstermek istedim. Hiçbir binada 1. Katın pahalı olduğunu görmedim. Sizinki istisnaysa bilemem. Arkadaşın bana yazdığı cevabı gördünüz mü? Ben ne demişimde o şekilde cevap veriyor bana. Vıdı vıdı yapma yok yeni moda oldu bu da.

Ben genelgeçer her emlakçının her inşaatçının söylediği 2-3. Katların daha ideal olduğunu söyledim. Ve yüzde 90 1. Kat ucuzdur ve tercih edilmez. Ki internettte özel uzmanlar tarafından yazılmış yazılarıda okudum. Ve buna yönelik gayet saygılı bir mesaj atmışım. Arkadaşın bana cevabı vıdı vıdı yapma bu da yeni moda oldu tarzı bir cevap vermiş. Ne demek bunlar? Şimdi ben mi polemik yapıyorum o mu?

İyi de benim mesajımda bibibellayı etiketleyerek siz dahil ettiniz tartışmanıza, yine siz beni avukatlık yapmakla suçluyorsunuz, sizce mantıklı mı?

Ben kötü yorum yapmadım ki, her evde olduğu gibi bunun da iyi ve kötü yanları var dedim, ikisini de yazdım. Sizin o evi alasınız yok kötü taraflarını görüyorsunuz sanırım sadece. Ben evimi seviyorum, memnunum. Tek derdim yaz geceleri cam açamamak. O da bir parmaklıkla çözülebilecek bişey, ben çok gerekli görmediğim için yaptırmadım.

Back
X