- 17 Ağustos 2016
- 394
- 466
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canim iyi fikir dedigin gibi yapalımDerecemiz 5teyken nötrken hiçbirşey yemeyelim. Kesinlikle kilo yapan o bence. Bide tok 7 yi geçmeyelim.
Ayy nasıl yaptın.anlatsana canım?Bugün cok güzel bir sey yaptim :)
Zihnimle bedenimi baristirdim :) Zihnim artik bedenimin istekleri dogrultusunda besleniyor :)
Zihnimiz geçmişte, anda ve gelecekte hareket edebiliyor.Bedenimizi ise sadece anda yaşatabiliyoruz.Ayy nasıl yaptın.anlatsana canım?
Eveeet tamda yapmamız gereken bu işte.bu ilişkiyi oluşturup, sürekli uyanık tutmalıyız.Zihnimiz geçmişte, anda ve gelecekte hareket edebiliyor.Bedenimizi ise sadece anda yaşatabiliyoruz.
Zihnimiz bircok şeyden etkileniyor.Etrafindaki negatif enerjilerden,sacma diyetlerden.Her seyi depoluyor.Bunun sonucunda bedene ihtiyacini sormadan keyfii olarak besleniyor.
Bugun acikmadan yediğim 4 pogacayi ye diye tutturan zihnimdi.Sıkılmışti ve boslukta hissediyordu.Bedenime sormadi.Ve sonrasinda yine kötü hissettim.
Bedenim de bundan rahatsiz oldu.Aslinda bedenim ve zihnim ayni seyi istiyor.Bunu zihnime kabul ettirdim.
Artik bedenin ihtiyaclari dogrultusunda beslenecek ablası :)
Sürekli uyanik tutmak =evet bu cok onemli bir nokta.Eveeet tamda yapmamız gereken bu işte.bu ilişkiyi oluşturup, sürekli uyanık tutmalıyız.
Hadi inşallah ya. Başarıyoruz çok yol kat ettik. :)
:))Sürekli uyanik tutmak =evet bu cok onemli bir nokta.
Ben saldırdığım anda bunu gozardi ediyorum.Ama artik uyanik tutacagim.
Zihnimle bedenim arkadas oldu.Dans ediyolar şuan cok mutlular.
kesinliklee :)):))
O saldırı anında zihin okadar çok yemek istiyorki. Beden hayır aç değilim dese bile o sesi duyamıyoruz. Göz ardı edip yiyoruz.
Uyanık olacağız. Beden ne diyosa o :))
Aynen canım. Sadece bedeni dinliyoruz..kesinliklee :))
yazı hayal ediyorum sık sık.
hayatim boyunca giyemedigim bikiniyle hayal ediyorum kendimi.Neden olmasin??
Bedenimizi dinlersek ideal bedeni oluşturacaktir..
Süper daha ne olsun :))29 AĞUSTOS PAZARTESİ
1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
4)açlık gibi bir sızı var
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş
10)rahatsızlık verecek derecede doymuş
1/// Kahvaltimi ac, aksam yemegimi ac gibi duzeyinde yedim.
YUMURTA +
KURUYEMİŞ +
SEBZE +
2/// JILLIAN LEVEL2 1/10+45 DAKIKA YÜRÜYÜS+75 SQUAT+100 BEL
3/// 3 litreden fazla su
4/// Yogurt kuru 12. gün
Zihinle beden barıştı. Ikisinin de istediği ayni şey. Bu yaz artik hedeflerimizi gerçeklestirecegiz.
Stok yapmana gerek yok.Sadece bedenini dinle...
Saat 9 4aç gibiden 5nötresabah 9:00
ac gibiden toka
ohh supersinn yansin yaglar Coşsun metabolizmaSaat 9 4aç gibiden 5nötre
Şimdi de koşu bandındayım
Aynen yansın yağlar. Şu uyuyan bedenleri uyandırmanın vakti geldi de geçiyor:))ohh supersinn yansin yaglar Coşsun metabolizma
İyi gidiyor böyle değil mi? Stersimiz azaldı sanki:))saat 12 30
ac gibiden toka
aynen canim cok iyi gidiyor masallah :))İyi gidiyor böyle değil mi? Stersimiz azaldı sanki:))
Akşama kadar bişe yemezsem akşamda doyunca bırakırsam hepsi bu
Akşam misafirin için yaşpasta yapıyorum. Arada bişey yemezsem hakederim yerim.