1 Haziran 2017de buraya beyaz pantolonlu fotoğraf koyacağım :)

Ben şimdi yarın düzenli yürüyüşe başlasam bırakınca kilomu alırım sence?
Yürüyüş olmazsa yavaş verecem sanki. En azından bayrama kadar sıkı spor yapalımmı?

_20160828_231412.JPG

Hangisini seçiyoruz :süslü:

Ben şimdi yarın düzenli yürüyüşe başlasam bırakınca kilomu alırım sence?
Yürüyüş olmazsa yavaş verecem sanki. En azından bayrama kadar sıkı spor yapalımmı?
canim ozan tuncer diyor ki sporu zayiflamak icin yaparsaniz birakinca tabi ki kilo alirsiniz.
sporu bize iyi hissettirdigi icin keyif verdigi icin yapalim olur mu? :))
ben jillianimi yaptim geldim yürüyüş de yapariz beraber hareket berekettir :))

tabi ki sagdakii :KK200::KK200:

canim ozan tuncer diyor ki sporu zayiflamak icin yaparsaniz birakinca tabi ki kilo alirsiniz.
sporu bize iyi hissettirdigi icin keyif verdigi icin yapalim olur mu? :))
ben jillianimi yaptim geldim yürüyüş de yapariz beraber hareket berekettir :))

tabi ki sagdakii :KK200::KK200:
Tamam o zaman ben yarın yürüyüşe başlıyorum. Bi araştırayım başka şeyleride. iyi geceler canım :)

28 AĞUSTOS PAZAR

1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
4)açlık gibi bir sızı var
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş
10)rahatsızlık verecek derecede doymuş

1/// Kahvaltimi ac, aksam yemegimi ac gibi duzeyinde yedim.
YUMURTA -
KURUYEMİŞ -
SEBZE -

2/// JILLIAN LEVEL1 7/10 :nazar::nazar::nazar:

3/// 2.5 litreden fazla su

4/// Yogurt kuru 11. gün

Ben o beyaz pantolonu giyecegim arkadaş :halay:

İmdaaat!!! Kiloo almışım ben. Hemde ne kilo..İnanamıyorum yaaa.. geçen ptesi kilomdan tamı tamına 2 kilo fazlayım . 2kilo aman Allah!!! Skandallll

Evet günaydın canım. Nasılsın? Ben hafiften bir panik oldum gibi gibi. Ehh napalım insanın başına herşey gelirmiş. Hemen şimdi 1 saatlik yürüyüşe başlıyorum. Bol tempolu günler diliyorum.
Bu arada ben bu sistemi iyice salladım mı ne ???

İmdaaat!!! Kiloo almışım ben. Hemde ne kilo..İnanamıyorum yaaa.. geçen ptesi kilomdan tamı tamına 2 kilo fazlayım . 2kilo aman Allah!!! Skandallll

Evet günaydın canım. Nasılsın? Ben hafiften bir panik oldum gibi gibi. Ehh napalım insanın başına herşey gelirmiş. Hemen şimdi 1 saatlik yürüyüşe başlıyorum. Bol tempolu günler diliyorum.
Bu arada ben bu sistemi iyice salladım mı ne ???
heeey sakin olll bakalimm!!!

regline kaç gün var canim??

yediklerini paylasmamissin?

hic de kilolu durmuyorsun maşallah :)

oh hareket berekettir devam :)

heeey sakin olll bakalimm!!!

regline kaç gün var canim??

yediklerini paylasmamissin?

hic de kilolu durmuyorsun maşallah :)

oh hareket berekettir devam :)
Reglime daha var bende anlamadım neden böyle oldu. Gerçekten çok ilginç deli gibi yediğim zaman böyle almıyordum :))
Fizik olarak evet çok abes durmuyorum ama komple incelmem lazım. :KK66:
1saat yürüyüş bitti bu arada.

Sabah 9:00da öylesine birkaç çatal kahvaltılıklardan aldım. Açgibiden tok gibiye

Saat 15:00
3 köfte
2dilim kepek ekmeği
Açtan toka 3->7

Reglime daha var bende anlamadım neden böyle oldu. Gerçekten çok ilginç deli gibi yediğim zaman böyle almıyordum :))
Fizik olarak evet çok abes durmuyorum ama komple incelmem lazım. :KK66:
1saat yürüyüş bitti bu arada.

Sabah 9:00da öylesine birkaç çatal kahvaltılıklardan aldım. Açgibiden tok gibiye

Saat 15:00
3 köfte
2dilim kepek ekmeği
Açtan toka 3->7
odemdir o ciddiye alma.

en doğru yöntem bu zaten doğal olan da bu.sakin paniğe kapılma kalıcı kilo vermek istiyosak sabretmemiz gerek.
diyet ve yasaklar kilo aldirir biz doğal olani yapiyoruz diyet yapsan belki güzel kilo verirsin ama birakinca alirsin cogu insanda oldugu gibi.

odemdir o ciddiye alma.

en doğru yöntem bu zaten doğal olan da bu.sakin paniğe kapılma kalıcı kilo vermek istiyosak sabretmemiz gerek.
diyet ve yasaklar kilo aldirir biz doğal olani yapiyoruz diyet yapsan belki güzel kilo verirsin ama birakinca alirsin cogu insanda oldugu gibi.
Çok sağol motive ettin canım :dua:
Burdayım bırakmak yok:KK55:

Ben diyorum ki saat kaçta hangi açlık seviyesinde yedik , yedikten sonra kaç oldu onu yazalım. Yoksa 2çatal 3 kaşık diye diyet psikolojisine giriyoruz.

X