1 Haziran 2017de buraya beyaz pantolonlu fotoğraf koyacağım :)

hah işte benim de gelgitlerim var yanlış bir seyler yapmaktan korkuyorum.uzun süre ac kalinca da aburcubura saldiriyorum. ne yapsak nasil yapsak benim psikoloji biraz dağıldı gibi
Ben iyiyim bu yolu hayatıma koymalıyım. Yoksa ne acıkmayı,nede doymayı ASLA ayrıt edemiyorum. Sürekli yiyorum ne denk gelirse... ve alıp başımı gidiyorum.
Asla bırakmayı düşünmüyorum. Düşsemde toparlanıp devam ederim.Çünkü başarılı olduğum başka diyet vs. yok..
Tek yol bu benim için. Hem her istediğimi yiyerek 1kilo verdim. Bu hafta işi daha ciddi tutmaya çalışıyorum.

Çok basit ve çok esnek bu yönteme tabiiki 3 5 günde alışamayız ama. En az 2 3 hafta denemek ve başarıyı görmek istiyorum. Zayıflamak zorundayım. Hayat kalitemin yükseleceğine inanıyorum.

Yanımda olursan aynı yolda birlikte yürürüz. Yok ara veriyim yada başka yöntem denerim diyorsan hiç problem değil. :KK66:

Ben iyiyim bu yolu hayatıma koymalıyım. Yoksa ne acıkmayı,nede doymayı ASLA ayrıt edemiyorum. Sürekli yiyorum ne denk gelirse... ve alıp başımı gidiyorum.
Asla bırakmayı düşünmüyorum. Düşsemde toparlanıp devam ederim.Çünkü başarılı olduğum başka diyet vs. yok..
Tek yol bu benim için. Hem her istediğimi yiyerek 1kilo verdim. Bu hafta işi daha ciddi tutmaya çalışıyorum.

Çok basit ve çok esnek bu yönteme tabiiki 3 5 günde alışamayız ama. En az 2 3 hafta denemek ve başarıyı görmek istiyorum. Zayıflamak zorundayım. Hayat kalitemin yükseleceğine inanıyorum.

Yanımda olursan aynı yolda birlikte yürürüz. Yok ara veriyim yada başka yöntem denerim diyorsan hiç problem değil. :KK66:
çok haklisin canim ben hemen karamsarliga düşüyorum ama iyi ki varsin hatirlatiyorsun En iyi yöntem bu!!!

Hemen olmayacak 2 3 günde alismayi bekliyoruz hayir dedigin gibi 2 3 hafta deneyelim.

Kendi adima en büyük sorunum duygusal aclikla abur cubur tuketimi.Oyüzden en azindan bu yönteme alisana kadar bu yontemi sabote etmemek için seker orucu yapacagim.

Bu yolda seninleyim bu yöntem en güzeli :))

YEPYENI SON BASLANGIC:
28 AGUSTOS PAZAR

BEYAZ PANTOLONA SON 9 AY :)

Şimdi arkadaşlarim yarin 21 günlük şeker orucuna başlıyorum.

Bu sacma sapan yeme ataklariyla dolu döngüyü kırmak için yapacağım şeyler :

1=Aciktigimda yiyorum.Doydugumda bırakıyorum.

Bazen acikmadigim halde yiyesim geliyor o zaman beynim yine gaza geliyor her seyi yiyor ve hooop başa. O yuzden acikmadigim halde yiyesim varsa comfoort fooda sariliyorum YESILCAY SODA BUNLAR KESMEZSE BADEM HURMA YIYORUM

BÖYLECE ZIHNIMI RAHAT BIRAKIYOR OF YINE BOZULDU DIYE KENDIMI YIPRATMIYORUM :)

2=Yemegimi mutfak masasinda yiyorum televizyon veya telefon karşısında değil.

3=Yemek yerken her lokmada çatalı bırakıyor ve ağzımdakini 20 kere cignemeye odaklaniyorum.

4=Yemeği son yemegimmis gibi yemiyorum midemi doyuracak kadar yiyorum.Zihnimin doymasini istemiyorum amacim bedenimi doyurmak.Her yemekten once soriyorum suan bu yemege ihtiyacim var mi yoksa duygularimi bastirmak icin mi yiyorum?Yemekler kaçmiyor istedigim zaman yiyebilirim stok yapmama gerek yok her lokmayi bilincli bir sekilde yiyorum tadini cikariyorum.

YEPYENI SON BASLANGIC:
28 AGUSTOS PAZAR

BEYAZ PANTOLONA SON 9 AY :)

Şimdi arkadaşlarim yarin 21 günlük şeker orucuna başlıyorum.

Bu sacma sapan yeme ataklariyla dolu döngüyü kırmak için yapacağım şeyler :

1=Aciktigimda yiyorum.Doydugumda bırakıyorum.

Bazen acikmadigim halde yiyesim geliyor o zaman beynim yine gaza geliyor her seyi yiyor ve hooop başa. O yuzden acikmadigim halde yiyesim varsa comfoort fooda sariliyorum YESILCAY SODA BUNLAR KESMEZSE BADEM HURMA YIYORUM

BÖYLECE ZIHNIMI RAHAT BIRAKIYOR OF YINE BOZULDU DIYE KENDIMI YIPRATMIYORUM :)

2=Yemegimi mutfak masasinda yiyorum televizyon veya telefon karşısında değil.

3=Yemek yerken her lokmada çatalı bırakıyor ve ağzımdakini 20 kere cignemeye odaklaniyorum.

4=Yemeği son yemegimmis gibi yemiyorum midemi doyuracak kadar yiyorum.Zihnimin doymasini istemiyorum amacim bedenimi doyurmak.Her yemekten once soriyorum suan bu yemege ihtiyacim var mi yoksa duygularimi bastirmak icin mi yiyorum?Yemekler kaçmiyor istedigim zaman yiyebilirim stok yapmama gerek yok her lokmayi bilincli bir sekilde yiyorum tadini cikariyorum.
Biliyorum zor geliyor ama bende aynı zorluklarla karşı karşıyayım. Başarmak çok zormuş , kilo vermek çok zormuş.. Ama biz bunu başarabilecek güçteyiz. 2 bisküvi bizi yolumuzdan döndüremez. Düşersekde kalkarız sıkıntı yok :KK66:

Kahvaltı yapmadım mı?

Saat 10:30
Biraz peynir
1dilim kepekli ekmek
Küçük tabak biberli domates

13:30
1baharatlı krispi

15:30
2dolma
3kaşık yoğurtlu makarna
1ayran

Bugün temizlik yapıyorum çabuk acıktım:)
disardaydim canim firsatim olmadi 2 muzu mideye indirdim :)

Naber canım, nasıl gidiyor ilk gün? Yoksunluk belirtileri var mı, mutsuzluk-gerginlik vs...? Bemin midem kazınıyor şu anda, dışarı çıkıp bir kahve içeceğiz, bastıracağını umuyorum.
i Merhaba canim iyi gidiyor şükür sen nasılsın?
Iki muz yedim yoksunluk belirtisine firsat vermedim :))

O sacma sapan yeme ataklarina donmemek icin elimden geleni yapacağım.

Kahve benim istahimi cok kesiyor seninkini de bastiracagina eminim ama kazinmaya devam ederse ufak ufak kuruyemis olsun meyve olsun atistir bence

i Merhaba canim iyi gidiyor şükür sen nasılsın?
Iki muz yedim yoksunluk belirtisine firsat vermedim :))

O sacma sapan yeme ataklarina donmemek icin elimden geleni yapacağım.

Kahve benim istahimi cok kesiyor seninkini de bastiracagina eminim ama kazinmaya devam ederse ufak ufak kuruyemis olsun meyve olsun atistir bence

Ben de iyiyim canım, sağol. Kahve benim de iştahımı kesiyor :) Akşam yemeğimi de yedim, yeşil çayımı içiyorum. Bu saatten sonra zorlanmıyorum zaten. Benim krizler genellikle 13.00-17.00 arası geliyor. Akşam 18.00'i geçince rahatlıyorum, ne hikmetse. 2. günü de bitirdim çok şükür. Hep beraber, ataksız nice günler atlatırız inşallah :nazar:.

Ben de iyiyim canım, sağol. Kahve benim de iştahımı kesiyor :) Akşam yemeğimi de yedim, yeşil çayımı içiyorum. Bu saatten sonra zorlanmıyorum zaten. Benim krizler genellikle 13.00-17.00 arası geliyor. Akşam 18.00'i geçince rahatlıyorum, ne hikmetse. 2. günü de bitirdim çok şükür. Hep beraber, ataksız nice günler atlatırız inşallah :nazar:.
cok sevindim canım benim amin amin :nazar::nazar:

benim de genelde 18.00dan sonra geliyor krizler ama hayir Comfort foodlarim belli gider badem yerim soda icerim biliyorum bu bir atak ve gelip gecici :)

cok sevindim canım benim amin amin :nazar::nazar:

benim de genelde 18.00dan sonra geliyor krizler ama hayir Comfort foodlarim belli gider badem yerim soda icerim biliyorum bu bir atak ve gelip gecici :)
Bende uzun aradan sonra bugün 1dondurma yarım çikolata yedim olsun açtım. Sorun yok bence:)) şimdi de açım birazdan patates kızartması yicem :)

afiyet olsun canim simdiden açsan her seyi yiyebilirsin tabi:))

benim sorunum tokken sikintidan yemek onu aşmaya çalışıyorum :KK43:
O konuda açık havaya çıkabilirsen çok faydası oluyor. Yada temizlik yap. Zaman su gibi geçiyor. Oyalanmaya zaman geçirmeye çalış. Ben öyle yapıyorum.
4 saat geçtiyse acıkmasan bile atıştırmalık ye . Alışana kadar

X