1 haftalık fiber hızlı ilişkide kv adayı yüzünden ilk kavgamızı yaptık :)

Evet katılıyorum. Telefonda bitirince.. yüzyüzede görüşeyim öyle bitsin deme..
Sinirlenince bu seferde.. sen benimle oynadın.. yoksa böylemisin şöylemisin Allahından bul demeye falan başlar...
Aynen öyle Brave, karşımızda ki normal psikolojik yapıya sahip bir insan değil.Telefonda olursa hiç değilse yüzüne kapatır olur biter ama yanyanayken psikolojik tacizden kaçılamıyor.

Çok fevri biri. Bu kadar çabuk sinirlenmesi iyi değil, kendini göstermiş bir haftada.

1 haftalık ilişki ve kayinvalide adayı az yavaş gittt

Bir haftada bu ne hız arkadaşım atlı mı kovalıyor arkanızdan öbür konunuzda o kadar herkes yazdı bu hareketler güvrniir değil çok hızlı gidiyorsunuz diye siz 1 haftadır tanıdığınız adamı annenizle tanıştırmışsınız evlenme meraklısı kızlar gibi bir siz tanısaydınız ya önce ayrıca siz annenizle tanışmaya getiriyorsunuz erkek arkadaşınızı o utanmıyor, görüşmem demiyor eh onun annesi de ben de onunla konuşmak istiyorum diyor belki o da gelmek istiyordu? neden konuşmadınız anlamadım tek olsanız tamam erken dersiniz de sizin anneniz oradayken o sizin annenizle tanışırken siz neden konuşmuyorsunuz o zaman hiç annenizi de çağırmasaydınız ki gereksiz 1 hafta da ben çıkarken önce bir kendim tanıdım sonra aranızda bir şey olsa ayrılsanız annen de öğrenecek. Ne gerek var bu işlere. 1 haftada insan arkadaşlık bile kuramaz yahu.

Tebrikler arkadasim direk ask moduna girip havalarda ucmayip karsindakini tanimaya calisip tarttigin icin gercekleri gorebildigin icin en dogrusu :))

Canlarim yazamadim detayli son durumu. Mobilim. Merakta birakmamak icin burdan yaziyorum. Telefonda konustuk. Aglamaya basladi. Ilkten hakkini helal etmeyecegini soyledi. Iki elim yakanda olacak dedi. Uygun olmadigimiz icin mi hakkini helal etmiyosun dedim. Sonra agladi filan kapattik. Aradan zaman gecti aradi tekrar. Baktim yumusamis. Bana son bi sans ver hemen kestirip attin. Bize yazik ediyosun seni kaybetmek istemedigim icin oyle soyledim dedi. Ben de insan ayrilirken de belli olur dedim. He he kesin oyle tabi tabi filan diye boyle ukalaliklar yapti. Sonra aksam yuz yuze konusalim dedi. Kapattik. Bir muddet sonra mesaj attim kalbim sana basta isinmisti dun bana bagirdiktan sonra sogudum dedim. Zorlastirma dedim. Yolun acik olsun dedi. Sonra kardesime yazmis netten. Ablanla olmadi hayirlisi filan demis. Baska kiz varsa ayarlar kargoyla yollarsin demis :)) dua et karsima hayirli biri ciksin demis. Bana da mesaj atti pisman olursam donersem onu bulamayacakmisim. Cevap da atmadim. Hepinize tekrar tekrar tesekkur ediyorum :)

saft , kacirmis olabilirim, soyledin mi, son durum nedir?

Canlarim yazamadim detayli son durumu. Mobilim. Merakta birakmamak icin burdan yaziyorum. Telefonda konustuk. Aglamaya basladi. Ilkten hakkini helal etmeyecegini soyledi. Iki elim yakanda olacak dedi. Uygun olmadigimiz icin mi hakkini helal etmiyosun dedim. Sonra agladi filan kapattik. Aradan zaman gecti aradi tekrar. Baktim yumusamis. Bana son bi sans ver hemen kestirip attin. Bize yazik ediyosun seni kaybetmek istemedigim icin oyle soyledim dedi. Ben de insan ayrilirken de belli olur dedim. He he kesin oyle tabi tabi filan diye boyle ukalaliklar yapti. Sonra aksam yuz yuze konusalim dedi. Kapattik. Bir muddet sonra mesaj attim kalbim sana basta isinmisti dun bana bagirdiktan sonra sogudum dedim. Zorlastirma dedim. Yolun acik olsun dedi. Sonra kardesime yazmis netten. Ablanla olmadi hayirlisi filan demis. Baska kiz varsa ayarlar kargoyla yollarsin demis :)) dua et karsima hayirli biri ciksin demis. Bana da mesaj atti pisman olursam donersem onu bulamayacakmisim. Cevap da atmadim. Hepinize tekrar tekrar tesekkur ediyorum :)

ek olarak akşam mesaj attı. mutlu musun diye cevap atmadım :)

Kusura bakmada erkek arkadaşın ayrı bir dengesiz annesi ayrı. O ne öyle küstüm deyip telefon kapatmalar. Seni arayınca üslubunu düzelt demeler. Hadi canım hadi iki günlük cahil değilim ben seninle uğraşamam diyip yol verseydin.

aynen canım yol verdim gitti :) zaten bir falsosunu bekliyordum. Allah şaşırttı.

tam isabet olmus canim onun karsisina degil kiz disiye benzer birsey cikmasin ayiiiii yaaa uyuz oldum seninde yolunda sansinda bol olsun bundan sonra

aynen canım yol verdim gitti :) zaten bir falsosunu bekliyordum. Allah şaşırttı.

En iyisini yapmışsın. Biz kadınların evlendikten sonra gözü açılıyor, çünkü hep iyi niyetli yaklaştığımız için kötü şeyleri de ailemizden görmediysek tahmin edemiyoruz. Sen tecrübeli bir bayansın, iyi yapmışsın. Rabbim inşallah karşına değer bilen birilerini çıkartır

ayyy ay ay ay! kuzum bu cok cocuk ve degisken biri.. bence de artik cevap yazma.. sifir agirlik ve olgunluk.. bos versene

ayyy ay ay ay! kuzum bu cok cocuk ve degisken biri.. bence de artik cevap yazma.. sifir agirlik ve olgunluk.. bos versene

dimi? çok değişken. bir bağırıyor bir sakinleşiyor. kaybettin dedi bana bir de. kaybettin ve kaybettim dedi :)

amin canım benim sana da inşallah :) aslında daha öncesinde öyle bir darbe yememiş olsam bunu da anlamazdım. hayatım 2 yıllığına mahvoldu ama iyi ders olmuş bana daha iyi anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…