• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftalık fiber hızlı ilişkide kv adayı yüzünden ilk kavgamızı yaptık :)

amin canım benim sana da inşallah :) aslında daha öncesinde öyle bir darbe yememiş olsam bunu da anlamazdım. hayatım 2 yıllığına mahvoldu ama iyi ders olmuş bana daha iyi anladım.

Canımm ben evliyim :) Asla hayatım mahvoldu gözüyle bakma, herşey hepimiz için. Ama ders olması iyi birşey, iyiyle kötüyü daha net ayırmana yardımcı olabilir. Ben mesela evlenmeden önce çok başka bakışaçılarıyla bakıyordum şimdi çok başka. Yaşanılanlar insanı tecrübelendiriyor ;)

Fiber hizla baslayan iliski fiber hizla biter tatlim. Adam dalga geciyor resmen.. Baska kiz varsa kargola yolla nedir pes:-)

Canlarim yazamadim detayli son durumu. Mobilim. Merakta birakmamak icin burdan yaziyorum. Telefonda konustuk. Aglamaya basladi. Ilkten hakkini helal etmeyecegini soyledi. Iki elim yakanda olacak dedi. Uygun olmadigimiz icin mi hakkini helal etmiyosun dedim. Sonra agladi filan kapattik. Aradan zaman gecti aradi tekrar. Baktim yumusamis. Bana son bi sans ver hemen kestirip attin. Bize yazik ediyosun seni kaybetmek istemedigim icin oyle soyledim dedi. Ben de insan ayrilirken de belli olur dedim. He he kesin oyle tabi tabi filan diye boyle ukalaliklar yapti. Sonra aksam yuz yuze konusalim dedi. Kapattik. Bir muddet sonra mesaj attim kalbim sana basta isinmisti dun bana bagirdiktan sonra sogudum dedim. Zorlastirma dedim. Yolun acik olsun dedi. Sonra kardesime yazmis netten. Ablanla olmadi hayirlisi filan demis. Baska kiz varsa ayarlar kargoyla yollarsin demis :)) dua et karsima hayirli biri ciksin demis. Bana da mesaj atti pisman olursam donersem onu bulamayacakmisim. Cevap da atmadim. Hepinize tekrar tekrar tesekkur ediyorum :)
bak sen köpeğe . Bir de psikolojik eziyet yapıyor .H.....r yaz birdaha bulaşırsa .

Back