- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
bu onu durdurabildiğim halim diyorum ya ilk günden alıp götürecekti beni utanmasaydı. ben yavaşlattım bu kadar yavaşlatabildim :)
onunla görüşebilmem için ailemin tanıyıp görmesi lazımdı ama :)
aynen canım benim de hiç gözüm tutmadı. hele kaynana adayı yani. ne demek küstüm deyip telefonu kapatmak. yarın birgün demek ki bu habire küsecek oğlu da bana eziyet edecek gönlünü almam için. ay Allah kurtardı beni. bir haftadır dua ediyorum çok şükür Rabbim başındayken döndürüyor :)
çok çok teşekkür ederim valla da gösterdi kendini. sık görüşmenin faydası oldu bana, bu kadar saklayabildi kendisini :)
:))) aynen feci hızlı gidiyordu dönemedi :))
teşekkür ederim aslında bu konularda çok fazla akılsız biriydim. ama önceki evliliğim gözümü açtı. Allah belki de doğruyu bulmam için yaşattı bana onları. aynen dediğiniz gibi sırtını bana yaslayacaktı sanırım. umarım vicdan yaptırtmadan bitirmeyi başarabilirim. bu arada Allah size de mutlu huzurlu bir ömür versin sıkıntılarınızı gidersin hayırlısıyla..
aynen beyaz eşyaları düğünü müğünü her şeyi konuştu. ben onlara daha var dedikçe hem de. bir de ilk günlerde öğretmen de olabilirim atanabilirim diyordu. atansan çalışsan dedim o zor iş dedi birkaç gün sonra. ilk günlerde istediğim her yere gelebilirim çevrem çok geniş diyordu. şimdi patronun dilinin ucunda orada herkes diyor. yani ilk gün resmen elde etmek için bol keseden sallamış :) he bir de küs kaynana modeli var tabi. kendi annem trip atınca fıttırıyorum. Allah korusun tripli kaynanadan :)
ailem görmeden beni buluşmaya yollamazlardı. hem de onlarla istişare ederek gidiyorum hep. kadının sadece trip atıp telefonu kapatmasında tuhaflık gördüm. ve bunun trip karşısında panikleyip bana yüklenmesinde :)
hayırlısı canım hakkında