1 haftalık fiber hızlı ilişkide kv adayı yüzünden ilk kavgamızı yaptık :)

Kusura bakma ama açık yazacağım .S et bu adamı ,Bundan olsa olsa soğan erkeği olur .Sürekli psikolojik baskı yapan erkek tipi .

İnsanlara ayrıl demeyi sevmiyorum ama ..
Yanlış kişi, zaten bence senin de içine sinmeyen bir şeyler vardı belli ki,
Sürekli bir yanlışını bekliyordun ..
Bu ilişkiyi kessen daha hayırlı gibi senin için .

annesı yüzünden böyle yapan erkekten direk jet hızıyla ayrıl bende nısanlımdan ayrıldım bu yüzden bunllardan koca omazzzz

kırmızı olarak işaretlediğim yerden sonrasını okumadım. çünkü bu tarz insanlardan hiç haz etmiyorum. erkek olsun bayan olsun böyleleri var. insanları sinir edip sonra aaa bak bana bağırdı bana şunu dedi bunu dedi. insanı delirtip sonra da deli deyip ortadan sıyrılan insanlar... resmen sinirlendirmek için zaten elinden geleni yapıyormuşsun. istediğin olmuş.
bence sizde de suç var ve zaten tek taraflı olmaz. sorun çıkıyorsa karşılıklıdır.

O NASIL Kİ ŞARTLARINI PEŞİN PEŞİN SIRALAMIŞ, SEN DE ŞARTLARINI TAKSİT TAKSİT ÖNÜNE KOY, BEN BENİ EZECEK BİR HAYAT ARKADAŞI İSTEMİYORUM VS.

ayrılık konuşmasını yaptım kıyamet koptu. ağlıyor şu an. hakkını da helal etmeyecekmiş akşam konuşalım dedi. ay sinirlerim bozuldu kızlar

Ağlıyor mu? o zaman ne kadar doğru bir karar vermişsin daha iyi anlamış oldun..
[

saft'cim, konuyu tabiki okudum ama daha basligi okur okumaz yorumum sekillendi.. bitse mi?
adamin cuvallamasi bir degil ki, tek olay icinde elli tane fatal hatasi mevcut..

Soluksuz okudum :) ..Salla ya .Zaten bir önceki ex şahısla bunların alasını yaşamıssın , ikinci evliliğin olacak senin kıymetini bilecek , ruhundan anlayacak biri olması lazım.

bir haftada bu ne hız. anneyle konuşturmak falan çok hızlı. madem annesi aramış sizde nezakete konuşsaydınız aslında. daha sonra sevgilinizle uygun bir dille bitirirdiniz

Ağlıyor mu? o zaman ne kadar doğru bir karar vermişsin daha iyi anlamış oldun..
[

aynen, ben karşımda dik bir erkek istiyorum. ağlıyor yalvarıyor Allah benim belamı versin diyor. ben görüşmeyi kabul edene kadar da gitmeyecekmiş şu an yakınlarımda bir yerde. valla sinirimden kahkaha attım telefonu kapattıktan sonra

saft'cim, konuyu tabiki okudum ama daha basligi okur okumaz yorumum sekillendi.. bitse mi?
adamin cuvallamasi bir degil ki, tek olay icinde elli tane fatal hatasi mevcut..

bitiriyorum valla canım benim kesinlikle kaç tane mayına bastı. ve de beni yanlış anladın deyip duruyor bu kadar kolaysa git diyor. daha 10 gün oldu diyorum. yıldırım aşkı oldu diyor

Soluksuz okudum :) ..Salla ya .Zaten bir önceki ex şahısla bunların alasını yaşamıssın , ikinci evliliğin olacak senin kıymetini bilecek , ruhundan anlayacak biri olması lazım.

aynen canım kesinlikle. resmen onun aynısı bu. bir kaç fark dışında. korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. şut ve gol

bir haftada bu ne hız. anneyle konuşturmak falan çok hızlı. madem annesi aramış sizde nezakete konuşsaydınız aslında. daha sonra sevgilinizle uygun bir dille bitirirdiniz

mesele konuşmak değil, utandım o an. ama o annesi küstü diye panikleyip bana baskı yapmaya kalktı. o davranışından dolayı zaten bitiriyorum şu an. nasıl kızdı bana var ya.

sonuç mu senin evcilik oynadığın yönünde bir karar aldım sütten ağzın yanmamış belliki

'sorun varsa karsiliklidir' diyen arkadaslar olmus, yasadiklarimdan gorduklerimden sonra benim bu dusunceye olan inancim yerle bir oldu.. bazen oyle de bi tek tarafli oluyo ki, psikolojik sorunlu, kompleksli, takinti insanlar kendileri yazip cizip oyle bi hale getiriyolar ki, bakakaliyosun..

bir de demis ya, evli olsak boyle olmazdi affettirirdim, sen giderken ben dönüyordum deseydin, simdiden boyleyse, evlenince Allah muhafaza..

kız ben sana bu adamdan olmaz demedim mi....?
şaka yapıyorum tabii ki ama negatif hissettiğimi söylemiştim
neyse hayat böyle büyütüyor bizi zaten, şanslısın saft, kısacık sürede tanıdın
üzme hiç kendini
sakin ol ve yoluna devam et
biz varız arkanda

seni ağlatan erkekle olmaz anacım önceki konunda tanımanı söylemiştim ama ne sebeple ağlatırsa ağlatsın eğer seni üzen bir davranışı varsa o kişinin sana uygun olmadığı apaçık bellidir işte..

Ne güzel 1 hafta da çıkmış yüzü, bence ayrılık doğru karar ama ben yüzyüze görüşüp konuşmaktan çok telefonla bitirmenden yanayım çünkü adamda öfke kontrol sorunu var ve şirret. Telefonda olmayacağını iki cümle ile söyle ve kapat, ötesini dinleme. Diyeceksin ki ayıp değil mi, ayıp değil! Aksi halde seni rencide edecek bu dengesiz.

Evet katılıyorum. Telefonda bitirince.. yüzyüzede görüşeyim öyle bitsin deme..
Sinirlenince bu seferde.. sen benimle oynadın.. yoksa böylemisin şöylemisin Allahından bul demeye falan başlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…