1 haftalık fiber hızlı ilişkide kv adayı yüzünden ilk kavgamızı yaptık :)

Acele eden ecele gider derler...

Bosver eceline suruklemesin ...

tamam işte ana oğul yerler başının etini. daha fazla uzatmanın anlamı yok arkadaşım. bence sen herkese güvendiğin için durum bu noktada

benim ailem görüşmem için önce görür. sonra istediğim kadar tanıma hakkı verirler. bütün erkek arkadaşlarımla da ailemi tanıştırırım hep. bunu ciddi bir adım olarak atmadım. üstelik ben düşüncelerde değildim karşı taraf daldı. bunu ancak görürseniz anlarsınız. adam durduğu yerde uçuyor. çocuğun adını bile koyardı bir iki gün daha konuşsak o derece. izah meselesine de gelince, aracımız olan kişi çok yakın bir dostumdur onun hürmetine o şekilde bitireceğim ama sanırım kibarlık iyi niyetlilik yapıyorum yine :)

ahahahaha aynen ikincisi için zaten korkuyorum o yüzden böyle olması iyi oldu. haykırmayı deneyeceğimmm :))))

yok şutlayacağım merak etmeyin. ben eşimi de boşamıştım buradaki yorumlardan sonra :)) özellikle sizlerle de istişare ediyorum.

olgun olmayan bir adam daha boylesiyle omurde gecmez zaten lastik gibi uzatmıs olayı ilerde annesi ve senin arandaki dengeyi saglayamıycak gibi gorunuyor zaten

yok şutlayacağım merak etmeyin. ben eşimi de boşamıştım buradaki yorumlardan sonra :)) özellikle sizlerle de istişare ediyorum.

aaa onu kaçırmışım ben !! valla mı yaaa,,cok cıddı bsy sorucam; burdakı hangı uyeden sonra ayrılmaya karar verdın...? ne gozunu açmana sebeb oldu yani?

aaa onu kaçırmışım ben !! valla mı yaaa,,cok cıddı bsy sorucam; burdakı hangı uyeden sonra ayrılmaya karar verdın...? ne gozunu açmana sebeb oldu yani?

şöyle ki canım ailem geri dönmemi istemiyordu ex şahsiyete. zaten onun da bi çabası yoktu. olan çabası da takıları kurtarmak içindi. ben hala beni seviyor gibi düşünüyordum. sonra buradaki ablalarla kardeşlerle istişare ettim. çoğunluğu kaç kurtar kendini daha gençsin önüne bak ondan koca olmaz dediler. aklın yolu birdir dedim. ve de doğru çıktı. çok çok daha aşağılık davranışlar sergiledi malum şahsiyet. sonra davayı açtım :) boşanma sürecinde buradaki arkadaşlardan da çok destek gördüm. mesela dedem bana artık yaşlı ve çocuklu bir adam alırsın demişti. kk'da bana sen artık bekarsın hiç de yaşlılar gelmez demişlerdi. misal 25 yaşında oğlan geldi hem de bekar. ama sorunlu işte. onu söylememiştiniz kk :)))

Adam çocuksu değil bildiğin dengesiz.
Bağırarak birşeyleri karşındakine psikolojik baskı ile kabul ettirmeye çalışan erkekten koşarak uzaklaşmalı.
Kaldı ki siz bir evlilik de geçirmişsiniz ve acı deneyimleriniz var.
Yenisini eklemeyin bu deneyimlere.
Direkt salın ipini gitsin.
Laf bilmez, anlamaz ve sinirine hakim olamayan bu insanı...

çok doğru. akşamki yüz ifademi görmeniz lazımdı şaşkın şaşkın izledim. önceki eşin aynısını yaşadım resmen. kk ortak kararı bitirmem yönünde. konuşmamız lazım dedim ona da. müsait olmasını bekliyorum :) her şey için teşekkür ederim hepinize. keşke demek isyan olur ama.. öbür evliliğimi yaşamadan önce hayatımda olmanızı çok isterdim.. nasip. artık benim mıknatıs gibi çektiğim her dengesizi sizler de tartmak zorundasınız o yüzden :))

Bir haftada nasil ara ara der yahu , hade o dedi annesi bir haftada nasil ver konusayim der.
Ailece dengesiz bunlar , kac kurtar kendini. .

Evli olsanız gönlünü alırmış heee bence daha çok üstüne giderdi,kalbini kırardı.

rol yapıyor demiştim dimi

1 hafta için çooook hızlısınız yahu.
bi dahaki buluşmayı filan yapma bence.kendin bilirsin de.
ne hakla bağırıyor telefonda filan.

1 haftada annenle tanıştırdın da onun annesiyle tanışmaya neden yanaşmadın aynı şey?
Bence çok gereksiz samimiyet. Yüzünü gösterdiği iyi olmuş.

ayrılık konuşmasını yaptım kıyamet koptu. ağlıyor şu an. hakkını da helal etmeyecekmiş akşam konuşalım dedi. ay sinirlerim bozuldu kızlar

Haksizlik olmamismi sizce? O sizin ailenizle bulusmak zorunda siz onun annesiyle telefonda bile konusmuyorsunuz... Hep tek tarafli bakmayin, sizin aileniz önemliyken tanismak icin onunkiler neden önemsiz olsun? He genel olarak cok cabuk gelismis hersey, 1 haftalik bi iliskide evlilikten bahsetmek bile erkenken siz aileleri, beyaz esyalari sokmussunuz araya... Bu ne hiz? Kimden neyi kaciriyorsunuz? ...

işte karşı taraf neyi kaçırıyor ben de onu merak ediyorum hız tamamen ona ait :) üstelik ailesiyle tanışmak istemiyor değildim o an utandım ama panikleyip bana bağırmaya başladı mevzu tamamen bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…