1 haftalık fiber hızlı ilişkide kv adayı yüzünden ilk kavgamızı yaptık :)

hayırlısı canım hakkında

Tamam adamda suçlu ama birden sinirlenebiliyo insan yada ben biri aradığımda aramızda sorunda olsak konuş konuş dedikçe sussa istemsiz sinirlenirim bu herkes için böyle bence. Sessizlik insanı sinirlendirir. Ben bu kadar abartılacak bir şey görmedim eski yaşanılanlardan dolayı çok dikkat ediyosunuz bu yüzden karşınıza çıkıyo her hareketinden bir şey arıyo gibisiniz

öcü gibi gördüğümden değil heyecanlandım utandım. hazır olmak istedim konuşmak için. öcü gibi görmedim. üstelik evlilikte neyden mutsuz olduğumu neyden mutlu olduğumu çok iyi öğrendim. yani kendimi tanıyorum artık. o nedenle mutlu olabilecek miyim diye deniyorum. ve bir insanı tanımanın yolunun kavga etmekten geçtiğini düşünüyorum her zaman. insan bir tek öfkeliyken kendini gizleyemez. ilkinde kavga çıkmasın diye hep alttan alırdım evlendikten sonra gördüm günümü. o nedenle başta ne olursa olsun gözüyle bakıyorum :) yine de teşekkür ederim yorumunuz için

kusura bakma ama sen 1 haftalik tanismada annenle bulusturuyorsan onun annesinin de telden gorusmek istemesi hakki.
lakin kabul etmedigin iyi olmus, boylelikle sevgili adayinin yapisini cabucak gormus oldun.
ileride olsa duygularla falan hareket edip devam ederdin, bastan oldugu iyi.

en baştan gerçek yüzünü belli etmiş.
zorlamaya gerek yok salın ipini gitsin

yok amacım zaten sinirlendirip gerçek yüzünü görmekti. insanı çok sinirliyken de görmek lazım. sakinken herkes iyiyi oynayabilir. ama öfkeliyken ı ıh :)

annesinin telefona istemesini garip bulmadım ki ama :) olabilir sadece bir anda heyecanlandım. benim taktığım konu annesinin trip atması ve bunun da panikleyip gerçek kişiliğiyle hareket etmesi. o yüzden bağlanmadan bitiyor olması bana da huzur verdi. bir de kararsızdım hep. şimdi kararımı verdim :)

şutlayacağım şutlayacağım. dün hep aklımdan geçtin onu sinirlendirirken :)) çok teşekkür ediyorum çok iyi oldu. öyle bir mükemmeli oynuyor ki hatta bir de garibanlık edebiyatı yapıyor. şutlarken de seni hatırlayacağım bu coco cambo içinnn :)

kusmesi de normal sayet o an annenle birlikte oldugunuzu biliyorduysa. benim basim kel mi? oglumu esir aldilar gibi bir cok vesvese gecmistir aklindan.
bence de iyi olmus. erkekler kendilerini iyi gizlerler.

Ne tuhaf adam, ne diye konusacakmissin canim annesiyle? Hem kim oluyorda sana sesini yukseltiyor.
Acayip acayip erkekler, bu ne arkadas. Dengesiz, cok hemde. Madem kiziyorsun, adam gibi tavrini koy kendini affettirme iki saniye sonra. Madem iki saniye sonra su koyuvericen, ozaman once fevri hareketlerle kendini rezil etmiicen. Aklin sira seni korkutmaya calisiyor.

Cok dogru yaparsin yol vererek canim, sagdan gitsin. Ne kadar erken, okadar iyi.

Alt ya da üst metin olarak sürekli mükemmelliğinden bahsedenlerde ağır arıza oluyor. Boşver hayatına yazık, at gitsin şu aptalı.

Dünkü konu yazmıştım davranışları çok çocukça diye aynisi çıktı..

Bir hafta da insan adini bile zor oöğrenirken annelerin tanışması bir garip olmuş.

Nedir bu acele ki

valla da öyle çok çocuksu. evliliğe hatta evlilikten önce bir kadına hazır değil. onu anladım ben de.

acele konusuna da gelince, ona kalsa şimdi nikahı kıymıştık. zaten bu hızı da beni korkuttu. sanki bir şeyleri ört pas etmek için bir an önce kapak atmaya çalışıyor gibiydi :) he bir de annemle bilerek tanıştırdım, görüp içi rahat olmadan buluşturmaz bizim valide sultan :)

Dünkü konunda da söyledim şimdi de söylüyorum.İnsan 7 günde ancak adını ezberler.Sen daha 1 haftada çok büyük düşüncelere girdin.Onun annesinin seninle konuşması ne alakaysa,senin de 1 haftalık bir tanışıklıkta annenle birlikte buluşman o kadar ne alaka.

Daha kendiniz tanışmamışsınız aileler giriyor devreye.7 günde para meseleleri,evlilik hayalleri...
ve sen sana ters davranan,bağıran insanla kesip atmak yerine hala izah edip bitirmeyi düşünüyorsun.

aahahahh canım valla bu şekil olmasını ıstemezdım ama bu adamın oynadıgı barız belliydi..1 kere canın yanmış 2.de cok sistematik takılman lazımdı kiii güzel deneyle ogrenmişsin ne maaal oldugunu...

tekmeyi basınca bu coco içindi diye suratına haykırır mısın kafası basmaz ama olsun sen yap gene de

dimiii :) bana da döver gibi geliyor. ne kadar iyi çocuğu oynasa da asabilik sızıyor :) ama içim çok rahatladı. dua ediyordum hep, içime sinmeyen bir şeyler vardı, Allah'ım uzaklaştır diyordum hayırlı değilse, çok çabuk oldu hem de :)

gerçekten sutlayacak mısınız?yoksa bir müddet sonra gönlümü bir şekilde aldı,devam ediyorum mu diyecek sizin?
konuya gelirsek,siz nasıl ki bir haftalıkken ailenizle tanıştırdınız,onun annesiyle konuşturmak istemeside normal bana göre.ama zorlamış trip yapmış.bu çekilir mi?size kalmış bir şey.

peki annen beğendimi onu. İlk görüşü yorumu ne oldu.?

1 haftalık ilişkiyi anne niye hemen öğreniyor. Hadi öğreniyor ver sesini duyayım nedir ya? Ne garip bir aile

anaaaa ne çabuk ya daha dün nasıl savunmuştum damat adayını, mıknatıs mı var sende kuzucukları çekiyorsun kendine

kesinlikleeee :) yani bana annem bağırsa çileden çıkıyorum. bu bir haftada neyin asabiliği dimiiii :) bi affet diyor bir bağırıyor. yaylanıp yaylanıp tekmeyi basacağım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…