bu onu durdurabildiğim halim diyorum ya ilk günden alıp götürecekti beni utanmasaydı. ben yavaşlattım bu kadar yavaşlatabildim :)
onunla görüşebilmem için ailemin tanıyıp görmesi lazımdı ama :)
aynen canım benim de hiç gözüm tutmadı. hele kaynana adayı yani. ne demek küstüm deyip telefonu kapatmak. yarın birgün demek ki bu habire küsecek oğlu da bana eziyet edecek gönlünü almam için. ay Allah kurtardı beni. bir haftadır dua ediyorum çok şükür Rabbim başındayken döndürüyor :)
çok çok teşekkür ederim valla da gösterdi kendini. sık görüşmenin faydası oldu bana, bu kadar saklayabildi kendisini :)
:))) aynen feci hızlı gidiyordu dönemedi :))
teşekkür ederim aslında bu konularda çok fazla akılsız biriydim. ama önceki evliliğim gözümü açtı. Allah belki de doğruyu bulmam için yaşattı bana onları. aynen dediğiniz gibi sırtını bana yaslayacaktı sanırım. umarım vicdan yaptırtmadan bitirmeyi başarabilirim. bu arada Allah size de mutlu huzurlu bir ömür versin sıkıntılarınızı gidersin hayırlısıyla..
aynen beyaz eşyaları düğünü müğünü her şeyi konuştu. ben onlara daha var dedikçe hem de. bir de ilk günlerde öğretmen de olabilirim atanabilirim diyordu. atansan çalışsan dedim o zor iş dedi birkaç gün sonra. ilk günlerde istediğim her yere gelebilirim çevrem çok geniş diyordu. şimdi patronun dilinin ucunda orada herkes diyor. yani ilk gün resmen elde etmek için bol keseden sallamış :) he bir de küs kaynana modeli var tabi. kendi annem trip atınca fıttırıyorum. Allah korusun tripli kaynanadan :)
ailem görmeden beni buluşmaya yollamazlardı. hem de onlarla istişare ederek gidiyorum hep. kadının sadece trip atıp telefonu kapatmasında tuhaflık gördüm. ve bunun trip karşısında panikleyip bana yüklenmesinde :)
diğer konularınızı da çok net bildiğim için ona göre yorum yapacağım...karşınıza çıkan bütün kişileri kafanızda bir teste tabi tutarak mutlu olamazsınız...biraz daha ılımlı davranın...bence eğer bu testse siz bu testen kaldınız...
her ne olursa olsun sevdiğinizin annesine öcü gibi bakmayı bırakın...
orda ne var ki onuşsanız olayları bu noktaya getirmeseniz. bazen insanlar karşı tarafın sesini yükseltmek yanlışa yöneltmek için elinden geleni yapıyor. sizde aynısını yapıtorsunuz...siz doğru davranmadıkça karşı tarftan doğru davranmasını beklemeyeceksiniz...
Tamam adamda suçlu ama birden sinirlenebiliyo insan yada ben biri aradığımda aramızda sorunda olsak konuş konuş dedikçe sussa istemsiz sinirlenirim bu herkes için böyle bence. Sessizlik insanı sinirlendirir. Ben bu kadar abartılacak bir şey görmedim eski yaşanılanlardan dolayı çok dikkat ediyosunuz bu yüzden karşınıza çıkıyo her hareketinden bir şey arıyo gibisiniz
kusura bakma ama sen 1 haftalik tanismada annenle bulusturuyorsan onun annesinin de telden gorusmek istemesi hakki.
lakin kabul etmedigin iyi olmus, boylelikle sevgili adayinin yapisini cabucak gormus oldun.
ileride olsa duygularla falan hareket edip devam ederdin, bastan oldugu iyi.
yavruuu ben sana sınırlendır ancak once çözersin o iki yuzluyu demıştım...malesef haklı cıktım...cok ıyı etmıssın...kımse ıkı gunde mukemmel olamaz.oynamış ıste...ayy gerızekalı bi de akıl verıyo önce o üslubunu bi düzelt. ara demeyeceksin arar mısın diyeceksin!! ba babababa !!! şutla şunu allah aşkına
kusmesi de normal sayet o an annenle birlikte oldugunuzu biliyorduysa. benim basim kel mi? oglumu esir aldilar gibi bir cok vesvese gecmistir aklindan.annesinin telefona istemesini garip bulmadım ki ama :) olabilir sadece bir anda heyecanlandım. benim taktığım konu annesinin trip atması ve bunun da panikleyip gerçek kişiliğiyle hareket etmesi. o yüzden bağlanmadan bitiyor olması bana da huzur verdi. bir de kararsızdım hep. şimdi kararımı verdim :)
Dünkü konu yazmıştım davranışları çok çocukça diye aynisi çıktı..
Bir hafta da insan adini bile zor oöğrenirken annelerin tanışması bir garip olmuş.
Nedir bu acele ki
Dünkü konunda da söyledim şimdi de söylüyorum.İnsan 7 günde ancak adını ezberler.Sen daha 1 haftada çok büyük düşüncelere girdin.Onun annesinin seninle konuşması ne alakaysa,senin de 1 haftalık bir tanışıklıkta annenle birlikte buluşman o kadar ne alaka.Evet kızlar anlatmıştım 1 haftada bana parasını teslim etmek isteyen, ailesiyle ilgili şeyleri bile bana danışan aday adayımla dün annemlerle beraber buluştuk. Özellikle aile içinde tanımaya çalışıyorum, falso bekliyorum. Dün annesinin de haberi vardı buluştuğumuzdan. Oğlunu aradı sesimi duymak istedi. Bizimki sert çıktı annesine olmaz anne filan diye. Ben de konuşmak istemedim. Ne alaka yani utandım sonra konuşurum dedim. Kadın "tamam o zaman küstüm" deyip telefonu kapatmış.
Bu da üstüme yüklendi arayayım konuş diye. Yok sonra diyorum. Birden fevrileşti. Küstüm diyor arasana. Küstüm diyor konuşsana. Ben yine şok. Gözlerim doldu ağlayacaktım az daha. Ağzımı dahi açmadım konuşmadım. Başladı dır dır dır. Ben bu hayattan hep çektim zaten. Çekeriz yine bilmem ne. Aklıma ex şahsiyetle ayrıldığımız akşam geldi. O da "ben hep şundan bundan çektim." diyerek beni akşam vakti sokakta bırakıp gitmişti. Resmen dejavu yaşadım.
Sonra eve geldik. Ben mesajlarına cevap vermedim. Eşşekliğime ver affet filan diye yalvardı. Arayayım dedi. Ara yazdım ben de. Telefonu açar açmaz "önce o üslubunu bi düzelt. ara demeyeceksin arar mısın diyeceksin" diye bağırdı. Kaldım öyle. Sesimi hiç çıkarmadım. İnadına mı yapıyorsun konuşsana diye bağırmaya başladı. Ben de tepkisini ölçmek iyice kızdırmak için daha da sustum. İyice fevrileşti. Sonra konuştum güya anlaştık. Kadınlar ne zor dedi. Dedim daha ilk imtihanında çuvalladın. Anneni de kırdın beni de. Üstelik annen küstü diye bana bağırdın dedim. Evli olsaydık öyle olmazdı, affettirirdim kendimi tarzı konuştu.
Velhasılı mükemmeli oynadığına dair hislerimiz doğru çıktı. Bugün bilerek normal davranıyorum. Bir sonraki görüşmelerimizde durumu izah edip bitirmeyi düşünüyorum. Çünkü 1 haftadan kendini belli etti. En hassas olduğum konulardan biri de annesi için kadınına eziyet eden erkek. Evliliğimde bunları hep yaşadım. Ve sanırım onun yanında heyecanlanmıyorum da. Onunla evlenmek istemiyorum da.
1 hafta şaşırtıcı evet. Ama fragman olmuş oldu. Filmi tahmin edebiliyorum. Yorumlarınız neler? :)
şutlayacağım şutlayacağım. dün hep aklımdan geçtin onu sinirlendirirken :)) çok teşekkür ediyorum çok iyi oldu. öyle bir mükemmeli oynuyor ki hatta bir de garibanlık edebiyatı yapıyor. şutlarken de seni hatırlayacağım bu coco cambo içinnn :)
vuuuuu defet gitsin. zaten belliydi ne mal olduğu. bu adamda döver baksana yavaş atın çiftesi pek olur diye boşa dememişler.... hatta şimdi defet yarını bekleme. yar saçların lüle lüle hadi sana güle güle......
Ne tuhaf adam, ne diye konusacakmissin canim annesiyle? Hem kim oluyorda sana sesini yukseltiyor.
Acayip acayip erkekler, bu ne arkadas. Dengesiz, cok hemde. Madem kiziyorsun, adam gibi tavrini koy kendini affettirme iki saniye sonra. Madem iki saniye sonra su koyuvericen, ozaman once fevri hareketlerle kendini rezil etmiicen. Aklin sira seni korkutmaya calisiyor.
Cok dogru yaparsin yol vererek canim, sagdan gitsin. Ne kadar erken, okadar iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?