İlk verdiğin kilo ödemden gittiği için hızlı ilerliyo sonra yavasliyo ve haraket çok önemli ben fazla önem vermedim spora ama bu sefer daha haraket halinde olucamCanim benim de regl dönemi olduğu için başlayayım dedim. Oruçken herkes kaldıramayabilir tabi. Bakalım inşallah ben de istediğim sonuçları alırım
Ben spora da dikkat etmeyi düşünüyorum bakalımİlk verdiğin kilo ödemden gittiği için hızlı ilerliyo sonra yavasliyo ve haraket çok önemli ben fazla önem vermedim spora ama bu sefer daha haraket halinde olucam
Merhaba Symbal;
Ben katılırım sana hem birbirimize destek oluruz. Şöyle ki; 2 gündür yarım yamalak denedim ben ama ne yazık ki tam konsantre olamadığım için kaçamaklar yaptımSabah 1 dilim ekmeğe bal,kaymak , öğle 3 tane hurma 1 adet küçük kase yoğurt, acıktığımda da 2 tane kuru kayısı , akşam çorba .. Güniçinde 10 bardaktan az olmamak kaydıyla su içiyorum.
2 günde herhangi bir kilo kaybım olmadı. Fakat ciddi bir bağırsak hareketi var .Neler yediğini sabah ölen akşam şeklinde paylaşalım mı ?
Süperrrr :) Bende durum biraz vahim 3 ay sonra evleniyorum.Kilom 68 hedef kilom 62 . Umarım 3 ayda verebilirim ...1 hafta uygulanıyor bu diyet sanırım değil mi ? Bir de sen hurma olarak ne aldın ? Farklı farklı yorumlar okudum. Trabzon hurması olsun,olmasın, Medine hurması olsun , olmasın şeklinde.. Biraz kafam karıştı doğrusu.Olur tabi canım. Bugün 2. Gündeyim dünden daha iyiyim. Dün biraz acıktım sanırım midem küçülüyor açlık hissetmedim. Son öğünümü 8 gibi yapacağım. Bu arada bir günde -800 gr vermişim.
güncel : 55.0 kg❤ Yarın 54 ü görücem herhalde uzun zamandır görmüyorum çok heyecanlıyım Bu arada bugün 5 tane hurma ile deniyorum. Ona rağmen tokum senin de zamanla miden küçülünce böyle atıştırmalar kesilecektir canım nerden dönersek kâr durmak yok Ben çok erteledim bu sefer kararlıyım.
Süperrrr :) Bende durum biraz vahim 3 ay sonra evleniyorum.Kilom 68 hedef kilom 62 . Umarım 3 ayda verebilirim ...1 hafta uygulanıyor bu diyet sanırım değil mi ? Bir de sen hurma olarak ne aldın ? Farklı farklı yorumlar okudum. Trabzon hurması olsun,olmasın, Medine hurması olsun , olmasın şeklinde.. Biraz kafam karıştı doğrusu.
hayırlı olsun canımben medine hurması aldım. fazla şekerini atsın diye suya koyuyorum ama 3 saat önceden koyuyorum dünden değil genelde dünden koyuyorlarmış. Böyle de şekeri gider bence baya suya rengini veriyor çünkü.
Evet en fazla 1 haftaymış ben de o kadar uygulamayı düşünüyorum. Kaldı 5 günsen yarın mı başlayacaksın canım?
:) Devam et diyetine,sonucunu ben de merak ediyorum.55.8 ile başladım canım. 4. Gün bıraktım ama normal diyetime devam ediyorum.
benim de bağırsaklarımda hep hareketlenme oldu ama hiç çıkamadım
55.8 ile başladım canım. 4. Gün bıraktım ama normal diyetime devam ediyorum.
benim de bağırsaklarımda hep hareketlenme oldu ama hiç çıkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?