- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
Yarın bu diyete başlıyorum var mı benmle yapacak olan
Merhaba yorgunkalp acaba diyeti denedin mi sonuç aldn merak ettim b ende yapmayı düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın bu diyete başlıyorum var mı benmle yapacak olan
Selam tombik bende yarın başlicam bu dîyete beraber devam edelim istersenKızlar biraz konuyu hortlattım ama olsun ben bu diyete bügün başladım az önce akşam yemeğimi de tamamladım. şimdi de sporumu yapıcam her sabah ne kadar vermişim yazıcam buraya belki ileride birisi okuyup faydalanır
1.Gün: 80.5
Tabii cok guzel olur bu arada ben dun kilomu yanlis girmisimSelam tombik bende yarın başlicam bu dîyete beraber devam edelim istersen
Yani bi günde 300 gr verdin ve bugun 2. Güne mi başlicanTabii cok guzel olur bu arada ben dun kilomu yanlis girmisim
1.Gun:80.8
2.Gun:80.5
Aynen öyle ama yalan olmasin tam uymadim sen uyabildin miYani bi günde 300 gr verdin ve bugun 2. Güne mi başlican
Yok canım hiç başlamadım temizliğe girdim Pazartesi anca müsait olurumAynen öyle ama yalan olmasin tam uymadim sen uyabildin mi
Canim bu bende pek ise yaramadi aksine yavaslatti metabolizmami ama 5 gunde 5 kilo diyeti var bilirsin belki yarin ona basliyorum sende bir bak istersenYok canım hiç başlamadım temizliğe girdim Pazartesi anca müsait olurum
Ne yaptın başladınmı canım ?Yarın başlıyorum allahın izniyle
Başladım canım. Uygulamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Bugün iştahım kapalı. Akşam yoğurt yedim + 1 küçük salatalık ve domates + biraz erik. Çorba istemedi canım. Keşke hergün böyle olsa....Ne yaptın başladınmı canım ?
Tebrikler canım çok iyi yarın bende sana katılayım burdan yazışalım olurmuBaşladım canım. Uygulamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Bugün iştahım kapalı. Akşam yoğurt yedim + 1 küçük salatalık ve domates + biraz erik. Çorba istemedi canım. Keşke hergün böyle olsa....
Malum dönemdeydim, henüz bitti. 60 ' ın altına bir düşsem artık!
Yapalım ya. Biri olunca daha iyi oluyor. Bugün geç başladım güne. Öğlen süt +grisinni + azcık kıymalı yumurta yedim.Tebrikler canım çok iyi yarın bende sana katılayım burdan yazışalım olurmu
Menün gayet güzel böyle devam edersen baya incelirsin bugun 3. GünmüYapalım ya. Biri olunca daha iyi oluyor. Bugün geç başladım güne. Öğlen süt +grisinni + azcık kıymalı yumurta yedim.
Öğleden sonra büyük boy kahve + 3 bardak çay içtim + 1 adet kömbe.
Çok güzel spor yaptım ardından.
Sonra az önce yazdıklarımı yedim. Şimdi de form çayımı içtim.