1 Haftada 4Kg Verdiren Diyet Listesi

Kızlar biraz konuyu hortlattım ama olsun :KK48: ben bu diyete bügün başladım az önce akşam yemeğimi de tamamladım. şimdi de sporumu yapıcam her sabah ne kadar vermişim yazıcam buraya belki ileride birisi okuyup faydalanır
1.Gün: 80.5

Kızlar biraz konuyu hortlattım ama olsun :KK48: ben bu diyete bügün başladım az önce akşam yemeğimi de tamamladım. şimdi de sporumu yapıcam her sabah ne kadar vermişim yazıcam buraya belki ileride birisi okuyup faydalanır
1.Gün: 80.5
Selam tombik bende yarın başlicam bu dîyete beraber devam edelim istersen

cedric20 cedric20 canım salatanın ölçüsü ne kadar olmalı? Yatsıdaki meyve kaçta yensin? Grisini yerine Ekmek de olabilir değil mi? Veya nesfit falan.....

Başladım canım. Uygulamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Bugün iştahım kapalı. Akşam yoğurt yedim + 1 küçük salatalık ve domates + biraz erik. Çorba istemedi canım. Keşke hergün böyle olsa....
Tebrikler canım çok iyi yarın bende sana katılayım burdan yazışalım olurmu

Tebrikler canım çok iyi yarın bende sana katılayım burdan yazışalım olurmu
Yapalım ya. Biri olunca daha iyi oluyor. Bugün geç başladım güne. Öğlen süt +grisinni + azcık kıymalı yumurta yedim.
Öğleden sonra büyük boy kahve + 3 bardak çay içtim + 1 adet kömbe.
Çok güzel spor yaptım ardından.
Sonra az önce yazdıklarımı yedim. Şimdi de form çayımı içtim.

Yapalım ya. Biri olunca daha iyi oluyor. Bugün geç başladım güne. Öğlen süt +grisinni + azcık kıymalı yumurta yedim.
Öğleden sonra büyük boy kahve + 3 bardak çay içtim + 1 adet kömbe.
Çok güzel spor yaptım ardından.
Sonra az önce yazdıklarımı yedim. Şimdi de form çayımı içtim.
Menün gayet güzel böyle devam edersen baya incelirsin bugun 3. Günmü

X