- 8 Nisan 2017
- 56.735
- 296.308
Ben gittikten sonra etrafa kolonya dök ne olur ne olmaz geldi bulastirdi demetamam uzaktan yiyiver
beklemiyom aslinda cigerparem, bu sira hareketli bir hayatim var malum covid hepimizi vurdu, coluk cocukla pek giremiyorum. girsemde malum covid topicindeyim. ama buraya oyumu kullanicam insallah.Arada gel yahu cagirmamizi bekleme
arkandan çamaşır suyu bile dökerimBen gittikten sonra etrafa kolonya dök ne olur ne olmaz geldi bulastirdi demebizim burda çok
Kalk ta al, isteyen alsın diye tabağıyla bıraktım ya, çık al
Gel ge arada buraya da dahil ol bu ara yarışmamız çok :))beklemiyom aslinda cigerparem, bu sira hareketli bir hayatim var malum covid hepimizi vurdu, coluk cocukla pek giremiyorum. girsemde malum covid topicindeyim. ama buraya oyumu kullanicam insallah.
Gel ge arada burayabeklemiyom aslinda cigerparem, bu sira hareketli bir hayatim var malum covid hepimizi vurdu, coluk cocukla pek giremiyorum. girsemde malum covid topicindeyim. ama buraya oyumu kullanicam insallah.
MaşallahKalk ta al, isteyen alsın diye tabağıyla bıraktım ya, çık al
Geceye de Elhan 'ın tava böreğini yapmayı düşünüyorum. Akşamdan yapıp gece pişireceğim. Bekletin e sos daha iyi çekiyor. Hep elde açmaya uğraşacak değilim ya
teşekkür ederim canımPankek kulesi ve omlete gitti oyum en sevdiklerime ama hepsi guzel 2 oy mecburi basarilar kizlarrrr
sen neden gelmiyosun artıkHepsi birbirinden güzel hanımlar ellerinize sağlık...
pankek kulesi ve patlıcanlı kanepeden yana kullandım oylarımı
sen neden gelmiyosun artık
Ne demek beybbbteşekkür ederim canım
Gelsem de yolu bulamıyorum
Teşekkür ederim canımHepsi birbirinden güzel hanımlar ellerinize sağlık...
pankek kulesi ve patlıcanlı kanepeden yana kullandım oylarımı
Günaydın canımGelsem de yolu bulamıyorumKonuşacak kimse de olmuyor
Gunaydın canimGünaydın canım
konuyu ben de zor tutturuyorum :)Gelsem de yolu bulamıyorumKonuşacak kimse de olmuyor