- 8 Nisan 2017
- 57.049
- 301.220
- 698
Ben gittikten sonra etrafa kolonya dök ne olur ne olmaz geldi bulastirdi demetamam uzaktan yiyiver![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gittikten sonra etrafa kolonya dök ne olur ne olmaz geldi bulastirdi demetamam uzaktan yiyiver![]()
beklemiyom aslinda cigerparem, bu sira hareketli bir hayatim var malum covid hepimizi vurdu, coluk cocukla pek giremiyorum. girsemde malum covid topicindeyim. ama buraya oyumu kullanicam insallah.Arada gel yahu cagirmamizi bekleme![]()
arkandan çamaşır suyu bile dökerimBen gittikten sonra etrafa kolonya dök ne olur ne olmaz geldi bulastirdi demebizim burda çok
![]()
Kalk ta al, isteyen alsın diye tabağıyla bıraktım ya, çık al
Gel ge arada buraya da dahil ol bu ara yarışmamız çok :))beklemiyom aslinda cigerparem, bu sira hareketli bir hayatim var malum covid hepimizi vurdu, coluk cocukla pek giremiyorum. girsemde malum covid topicindeyim. ama buraya oyumu kullanicam insallah.![]()
Gel ge arada burayabeklemiyom aslinda cigerparem, bu sira hareketli bir hayatim var malum covid hepimizi vurdu, coluk cocukla pek giremiyorum. girsemde malum covid topicindeyim. ama buraya oyumu kullanicam insallah.![]()
MaşallahKalk ta al, isteyen alsın diye tabağıyla bıraktım ya, çık al
Geceye de Elhan 'ın tava böreğini yapmayı düşünüyorum. Akşamdan yapıp gece pişireceğim. Bekletin e sos daha iyi çekiyor. Hep elde açmaya uğraşacak değilim ya![]()
teşekkür ederim canımPankek kulesi ve omlete gitti oyum en sevdiklerime ama hepsi guzel 2 oy mecburi basarilar kizlarrrr
sen neden gelmiyosun artıkHepsi birbirinden güzel hanımlar ellerinize sağlık...
pankek kulesi ve patlıcanlı kanepeden yana kullandım oylarımı![]()
sen neden gelmiyosun artık![]()
Ne demek beybbbteşekkür ederim canım![]()
Gelsem de yolu bulamıyorum
Teşekkür ederim canımHepsi birbirinden güzel hanımlar ellerinize sağlık...
pankek kulesi ve patlıcanlı kanepeden yana kullandım oylarımı![]()
Günaydın canımGelsem de yolu bulamıyorumKonuşacak kimse de olmuyor
Gunaydın canimGünaydın canım![]()
konuyu ben de zor tutturuyorum :)Gelsem de yolu bulamıyorumKonuşacak kimse de olmuyor