Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel Tarif1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması
4.3 olmuş :)Muğla'da 4.5 olmuş yani az çok sizde hissetmişsinizdir:)
Geçmiş olsun ne diyelim alıştık.Benim kızlar dün 3 e kadar meteorun düşmesini beklediDedim ne yapalım öleceksek öleceğiz:)
Çok geçmiş olsun ben Muğla yi flhissetmedim ama benim TV çatır çutur etti mi bir bakıyorum depremlere dün gece de oylelikle baktım ufak şiddette olmuş büyük değil di bizim buralarda :/
Ayyy yok canım keşke benim oturduğum binada deprem sonrası 80-90 bin üstüne ekledi:)Ev benim değil almak istiyorum 400 binden aşağı ev kalmadı:)Alaca sitesi mi canım:)
Yok canım ben yalan olmadıgına eminim biliyorum malesef hiç şçinde oturulmayan dairelerde vardı Allah bır daha bermesin zaten oranın tabanı su normal bana göre neresi olursa olsun 5katı gecmemeli binalar olan insanlara oluyor
Yok canım ben yalan olmadıgına eminim biliyorum malesef hiç şçinde oturulmayan dairelerde vardı Allah bır daha bermesin zaten oranın tabanı su normal bana göre neresi olursa olsun 5katı gecmemeli binalar olan insanlara oluyor
aaaaa hanım ablanın annesi mi vefat etmiş
gitmek için uçakları bekliyordu kadın
allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın ablacım.rabbim sizlere sağlık versin HanimKelesimiGetir