- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.327
HanimKelesimiGetir Ablam başın sağolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun ben Muğla yi flhissetmedim ama benim TV çatır çutur etti mi bir bakıyorum depremlere dün gece de oylelikle baktım ufak şiddette olmuş büyük değil di bizim buralarda :/4.3 olmuş :)Muğla'da 4.5 olmuş yani az çok sizde hissetmişsinizdir:)
Geçmiş olsun ne diyelim alıştık.Benim kızlar dün 3 e kadar meteorun düşmesini beklediDedim ne yapalım öleceksek öleceğiz:)
Yok canım alaca degıl zaten son 2 yıldır malatyada ev korada satınalmakta zorşaştı cok cok pahalıAyyy yok canım keşke benim oturduğum binada deprem sonrası 80-90 bin üstüne ekledi:)Ev benim değil almak istiyorum 400 binden aşağı ev kalmadı:)Alaca sitesi mi canım:)
İşte böyle yalanlarla ucuzlatmaya çalışıyorlar canım görmeden inanmayın:)Yok canım alaca degıl zaten son 2 yıldır malatyada ev korada satınalmakta zorşaştı cok cok pahalı
Annesimi yoksaHanimKelesimiGetir Ablam başın sağolsun
Yok canım ben yalan olmadıgına eminim biliyorum malesef hiç şçinde oturulmayan dairelerde vardı Allah bır daha bermesin zaten oranın tabanı su normal bana göre neresi olursa olsun 5katı gecmemeli binalar olan insanlara oluyorİşte böyle yalanlarla ucuzlatmaya çalışıyorlar canım görmeden inanmayın:)
Ama işe yaramadı artmaya devam:)
Ben görmedim canım doğrudur bayağı çevrem var bu semtte:)Yok canım ben yalan olmadıgına eminim biliyorum malesef hiç şçinde oturulmayan dairelerde vardı Allah bır daha bermesin zaten oranın tabanı su normal bana göre neresi olursa olsun 5katı gecmemeli binalar olan insanlara oluyor
Bir ann evvab isim değiştirdi sandım algilayamadim profiliBen görmedim canım doğrudur bayağı çevrem var bu semtte:)
Allah nasıl isterse öyle olur canım bunlar bahane:)
Canım sıkıldı bende değiştirdim:)Bir ann evvab isim değiştirdi sandım algilayamadim profili
Çok güzelCanım sıkıldı bende değiştirdim:)
Allah sonsuz sabır versin inşallah,Allah rahmet eylesin❤HanimKelesimiGetir ablamın annesi dün gece vefat etmiş
Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın inşaallah....Başın sağolsun ablam....
Amin inşaalalhAllah sonsuz sabır versin inşallah,Allah rahmet eylesin❤♥
burası mı ,geldik mi
Cenazeye gitmiş canım çok şükür sorun yaşamamışlar:)şu kadına izin vermediler ya
nolurdu sağlığında gidebilseydi
sağlığına yetişebilmiş miCenazeye gitmiş canım çok şükür sorun yaşamamışlar:)
Hayır canım vefat haberi ile gitmişlersağlığına yetişebilmiş mi