Yöresel Tarif 1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz " Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    655
  • Anket Kapalı .
Bende kahvaltilik tatli bisey yapicam ama hani zaten genel bilinen kahvaltida yenilen bisey biz hep kahvalti yapariz o yuzden bence uygun ama tiramisu konusunda katiliyorum bende yazdim zaten tabi Nevreste Nevreste uygun gormus bisey diyemem ama kimse gece kalkip tiramisu yapmaz bence 😃
Banada öyle geldi işte ondan dedim, sanki krebi nasıl iftardan sonra tatlı olarak görmüyorsak tiramisiyu da sahur sofrasına koyamadım:KK70::KK70:
Ama bilemeyiz tabi, baklava bile yiyen olabilir :KK66:

Banada öyle geldi işte ondan dedim, sanki krebi nasıl iftardan sonra tatlı olarak görmüyorsak tiramisiyu da sahur sofrasına koyamadım:KK70::KK70:
Ama bilemeyiz tabi, baklava bile yiyen olabilir :KK66:
Ya ben tatli asiri severim zaten eger aksmdan kalma tatli varsa yerim cunku orucluyken aklima gelir canim ceker biliyorum diye ama bu demek degilki sahura baklava yapiyorum yoksa kalan tatliyi yerim birakmam 😂

Ben 3 bardak suyu yemek hemen ardından içiyorum :KK70: benim komşum var 50 kilo günde bir bardak su iciyormus :KK70: ..

Ben şu konusunda çok fenayım geçen sene iftarda ilk zaman 1.5 litre su içtim yemekle birlikte fena oldum :confused::confused:
Eşimde öyle sofrada 3bardak su içiyor hiç tikanmiyirda😂

Yok canım kızmıyorum samimiyetinin farkındayım aksine siz bana kızarsınız diye korkuyorum:)
Ben sahur tarifleri dediginiz icin tatlilari direk eledim aklimad cok bisey gelmedi hani sahurda hep kahvalti yaptigimiz icin :) sonra tatli verdim diyince ondan seyaptim labneyi duyunca kategori belli olmadan once zaten aklima ilk gelen tiramisu yapmakti :) neyse cok uzattim oyle iste 😃

Bende kavonoz denedim içmek için uğraştığım bir ara güzel oluyor anlamiyosun ne kadar içtiğini😂😂
Aynen öyle oluyor.Ben su isteyince kimse bana bardakla getirmez yetmez çünkü:)Ben tiroidden dolayı çok su içiyorum ağzım dilim he kuru:)

Ben sahur tarifleri dediginiz icin tatlilari direk eledim aklimad cok bisey gelmedi hani sahurda hep kahvalti yaptigimiz icin :) sonra tatli verdim diyince ondan seyaptim labneyi duyunca kategori belli olmadan once zaten aklima ilk gelen tiramisu yapmakti :) neyse cok uzattim oyle iste 😃
Bu sefer birinci olmazsa ikinciye sana vereyim:KK70:

O zaman sorun yok:KK70:
Niye ya ben dün gece kalktım hamur mayalamıştım neredeyse 20 tane bazlama yaptım.40-50 dk sürdü:)Yani bir şeylerle mutlaka uğraşıyoruz:)
Tamam canım yapan yapsın bişey demedik,sahurda tiramisu mu olur der oy vermezler diye diyorum:ıslık:

X