valla ben yerim uyanınca tatlı en sevdiğim :)
Yok yok sadece sahur aperatifleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben yerim uyanınca tatlı en sevdiğim :)
Tiramisu verdim :)
Biz eskiden makarna hoşaf yerdik hey gidi günler hey peynirli makarna yanına üzüm hoşafıBende yemiyorum ama eşim ve oğlum yerler:)
Demek oluyorki herkesin tarzı ve damak tadı farklı:)
Ondan olabilir:)
Biz eskiden makarna hoşaf yerdik hey gidi günler hey peynirli makarna yanına üzüm hoşafı
Eşimle sahurda kahvaltı yapıyor
Ben baba evinde iftarda kahvaltı gibi yapardık hafif olurdu
Millet tiramisu yiyor makarna uediysek o da yenir demek ki
Canım yemek yiyen var niye tatlı yenmesin herkes kahvaltı yapmıyor:)Biz eskiden makarna hoşaf yerdik hey gidi günler hey peynirli makarna yanına üzüm hoşafı
Eşimle sahurda kahvaltı yapıyor
Ben baba evinde iftarda kahvaltı gibi yapardık hafif olurdu
Millet tiramisu yiyor makarna uediysek o da yenir demek ki
Yooooo kesin birinciyimFena vurmussun gölü
En çok benden kork hemi
Pankekte tatlı oda kahvaltıda yeniyor:)Tatlıya bir şok olan ben değilim değil mi
Evet hende onu diyorim biz sahurda yemek yerdik eskiden güp gibi gidiyordu makarna hamur işiCanım yemek yiyen var niye tatlı yenmesin herkes kahvaltı yapmıyor:)
Krepi de şekerli yapıyorlar ondan değil ama tiramisu tatlı yani ondan ben şok oldum anlatabiliyor muyum , yoksa tatlı poğaça bile yapıyorlar sahuraPankekte tatlı oda kahvaltıda yeniyor:)
Canım hala yeniyor:)Tanıdığım çok kişi var akşamdan kalan yemekleri sahurda yiyorlar:)Biz hafif olsun diye kahvaltı yapıyoruz:)Aslında tatlı vermek istemezdim ama cidden o kadar çok tarif yok sahura uygun:)Evet hende onu diyorim biz sahurda yemek yerdik eskiden güp gibi gidiyordu makarna hamur işi
Ama mesela kızartma tatlı sucuk et yemeği yemeyiz çok susatir diye
İşte yenebilir canım:)Ben şimdi ne olsa yerim bilemedimKrepi de şekerli yapıyorlar ondan değil ama tiramisu tatlı yani ondan ben şok oldum anlatabiliyor muyum , yoksa tatlı poğaça bile yapıyorlar sahura
Sen bizi birde iftarda gör nevo labne den cacık bile yapacağıCanım hala yeniyor:)Tanıdığım çok kişi var akşamdan kalan yemekleri sahurda yiyorlar:)Biz hafif olsun diye kahvaltı yapıyoruz:)Aslında tatlı vermek istemezdim ama cidden o kadar çok tarif yok sahura uygun:)
Bence tiramisu hafif ve kolay bir tatlı :)
Benim de ağzım sulandı bugün çok fena ufak bir çocuğun döner yiyisin i izlemekleİşte yenebilir canım:)Ben şimdi ne olsa yerim bilemedim
Benim oğlumda oruç ama sürekli tutmasını istemiyorum çok zayıf:)Çocuklarda oruç tutuyor bizde biri 8 diğeri 10 yaşında çok mu erken tam gün tutmaları için biraz miziklamaya başladılar bu saatte