Yöresel Tarif 1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz " Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    655
  • Anket Kapalı .
Bende yemiyorum ama eşim ve oğlum yerler:)
Demek oluyorki herkesin tarzı ve damak tadı farklı:)
Ondan olabilir:)
Biz eskiden makarna hoşaf yerdik hey gidi günler hey peynirli makarna yanına üzüm hoşafı

Eşimle sahurda kahvaltı yapıyor

Ben baba evinde iftarda kahvaltı gibi yapardık hafif olurdu

Millet tiramisu yiyor makarna uediysek o da yenir demek ki :KK70:

Biz eskiden makarna hoşaf yerdik hey gidi günler hey peynirli makarna yanına üzüm hoşafı

Tatlıya bir şok olan ben değilim değil mi :KK53:

Canım yemek yiyen var niye tatlı yenmesin herkes kahvaltı yapmıyor:)

Krepi de şekerli yapıyorlar ondan değil ama tiramisu tatlı yani ondan ben şok oldum anlatabiliyor muyum , yoksa tatlı poğaça bile yapıyorlar sahura :KK45:
Bende hamur işi olur diye düşündüm hani labne ile sahurda :KK70: neyse önümüzdeki maçlara bakalım biz N Nana :KK53:

Yoğurt olur süt olur düşün bakalım :KK53:

Evet hende onu diyorim biz sahurda yemek yerdik eskiden güp gibi gidiyordu makarna hamur işi

Ama mesela kızartma tatlı sucuk et yemeği yemeyiz çok susatir diye :KK45:
Canım hala yeniyor:)Tanıdığım çok kişi var akşamdan kalan yemekleri sahurda yiyorlar:)Biz hafif olsun diye kahvaltı yapıyoruz:)Aslında tatlı vermek istemezdim ama cidden o kadar çok tarif yok sahura uygun:)
Bence tiramisu hafif ve kolay bir tatlı :)

Çocuklarda oruç tutuyor bizde biri 8 diğeri 10 yaşında çok mu erken tam gün tutmaları için biraz miziklamaya başladılar bu saatte 🙄

Canım hala yeniyor:)Tanıdığım çok kişi var akşamdan kalan yemekleri sahurda yiyorlar:)Biz hafif olsun diye kahvaltı yapıyoruz:)Aslında tatlı vermek istemezdim ama cidden o kadar çok tarif yok sahura uygun:)
Bence tiramisu hafif ve kolay bir tatlı :)
Sen bizi birde iftarda gör nevo labne den cacık bile yapacağı :KK70:

Çocuklarda oruç tutuyor bizde biri 8 diğeri 10 yaşında çok mu erken tam gün tutmaları için biraz miziklamaya başladılar bu saatte 🙄
Benim oğlumda oruç ama sürekli tutmasını istemiyorum çok zayıf:)
Bugün zaman geçsin diye kalkıp bütün evi süpürdü,toz aldı:KK70:Az kaldı komşuya geçecekti:KK70:O sebeple acaba tutsa mı dedim:KK70:

X