- 21 Ocak 2018
- 8.218
- 20.203
- 32
Sofra degilde yemek seklinde olur belki ana yemek :)Ama etrafımızda görünen reklamlara bakarsanız pınar labne ile ramazan tarifleri yarışması diyorBelki iftar olur diğeri bilmiyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sofra degilde yemek seklinde olur belki ana yemek :)Ama etrafımızda görünen reklamlara bakarsanız pınar labne ile ramazan tarifleri yarışması diyorBelki iftar olur diğeri bilmiyorum:)
Bende o civardım 3 -4 gün önce:)Tartım bozuldu ortada kaldımKilo almak istemiyorum ya birazda ondan görmedim hamurisine 71olmusum sahurda yumurta hasladim kendime bir tane de muz yedim
Aynen canım yemek olabilir veya tatlı olabilir:)Sofra degilde yemek seklinde olur belki ana yemek :)
Ben görmedim
Bu krebi yapana oyum
Aburcubur çok yedim evde kaldigimizdan beri ondan oldu sanırımBende o civardım 3 -4 gün önce:)Tartım bozuldu ortada kaldım
Dikkat et canım daha fazla alma ben 40 gün olacak evdeyim almadım hiç:)
Evet güzelmiş:)Bu krebi yapana oyum
Bunda da yapsana tam yeri tabi alinmadiysaİlk yarismada ben labneli ispanakli börek yapmistim cok gzuelmis tadi
Bundan sonra yeme bırak canım:)Aburcubur çok yedim evde kaldigimizdan beri ondan oldu sanırım
Onun tarifi bu sefer güzel sonrakine inşaallah:)Bunda da yapsana tam yeri tabi alinmadiysa
Gördüm gene canım istedi,ama yapmiycam pırasa yaptım yanina çorba yaptım yeter:)Evet güzelmiş:)
Ellerine sağlık canım ne olsa yeniyor:)Karnımız doysun yeter abartıya gerek yok:)Gördüm gene canım istedi,ama yapmiycam pırasa yaptım yanina çorba yaptım yeter:)
Beni bu akşam çayları bitirdi sade icemedik o çayıBundan sonra yeme bırak canım:)
Ya yufkam yok hemde kafama baska bisey koydum bu gece yapicam onu insallah :)Bunda da yapsana tam yeri tabi alinmadiysa
Aynen abla birde eşim iftara yetişecek mi belli değil tek olucam büyük ihtimal:)Ellerine sağlık canım ne olsa yeniyor:)Karnımız doysun yeter abartıya gerek yok:)
Tatli olursa burda cok sevilen benim hic yapmadigim uc tarif var onlardan birini almak cok istiyorum hem denemis olurum diye bakalim :)Aynen canım yemek olabilir veya tatlı olabilir:)
Hadi yap bakalım neymiş:)Ya yufkam yok hemde kafama baska bisey koydum bu gece yapicam onu insallah :)
Her gün mü öyle olacak:/Aynen abla birde eşim iftara yetişecek mi belli değil tek olucam büyük ihtimal:)
Valla hep yaptigim bisey sadece susliycem bu seferHadi yap bakalım neymiş:)
Tamam canım inşaallahTatli olursa burda cok sevilen benim hic yapmadigim uc tarif var onlardan birini almak cok istiyorum hem denemis olurum diye bakalim :)
Ramazanda dikkat et canım:)Sonra vermekte zor:)Beni bu akşam çayları bitirdi sade icemedik o çayı