Bunun geyiğini başka konuya taşıyıp bir de orda coşmuşlar
Bir ara ben de kontrol dışı oldum. Şimdi sayıyla, her akşam da değil. Çikolata, şeker zaten yok,cips aylardır yok,ottan halliceyimAkşam çekirdeğe saldıran beni görsen böyle konusmazdin
Ben o konuya tesadüfen denk geldim,iyi eğlenilmis ama,sonun belli bir film gibiymişHer seferinde ban süren uzar,dikkat et
üzüldüm tabi, o zamandan etiketlemeler msj atmalar olmuştu dikkate almadım hani neşeliyim diye çok alay ettiler
Hayalimdeki hayatBir ara ben de kontrol dışı oldum. Şimdi sayıyla, her akşam da değil. Çikolata, şeker zaten yok,cips aylardır yok,ottan halliceyim
Boşver canım, sebepsiz arada kaynıyor insan bazen. Baktın konuda geyik var,katılmazsın ,üzme kendini şimdi
üzüldüm tabi, o zamandan etiketlemeler msj atmalar olmuştu dikkate almadım hani neşeliyim diye çok alay ettiler
orada dur demek istedim gümmmmmmmmmmm kafama tokatı yedim
Kız bana burada şeytan demedikleri kaldı , demişte olabilirler
orada dur demek istedim gümmmmmmmmmmm kafama tokatı yedim
Bir süre zorlar ama sonra vücut reddediyorHayalimdeki hayat
Beni bu pınar sisirdi , tatlı tatlı nereye kadarBir süre zorlar ama sonra vücut reddediyorBen ki tabletlerce çikolata yerdim, cipsler aile boyuydu
evet öyle yapayımBoşver canım, sebepsiz arada kaynıyor insan bazen. Baktın konuda geyik var,katılmazsın ,üzme kendini şimdi
çok seviyorummmmmmmmmmmmmmKız bana burada şeytan demedikleri kaldı , demişte olabilirlerniye takiliyorsun ki, değiştir adını sevmiyorsan
Pınar şişirdi,Fairy temizlesinBeni bu pınar sisirdi , tatlı tatlı nereye kadar
Üzülmek yookevet öyle yapayım
çok seviyorummmmmmmmmmmmmm
bak ne kadar datluyum ay kıyamam ben baloncuğuma cici
Pınar şişirdi,Fairy temizlesinDün Minnak bir Kemalpaşa tatlısını bile reddettim,ben daha güçlüyüm dedim
bence güzel şeyler konuşalımÜzülmek yookGeçti, tamam
Bence gıybet,çekemiyolla senibence güzel şeyler konuşalım
oylarımı kim çaldı
ben neden hep sonuncu oluyorumbiri bana açıklayabilirmi
Gülü seven dikenine katlanır bak benim gülümevet öyle yapayım
çok seviyorummmmmmmmmmmmmm
bak ne kadar datluyum ay kıyamam ben baloncuğuma cici
bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeBence gıybet,çekemiyolla seni
Baklava oldukça zorlu bir sınavBen ne yaptım ipleei verdim baklavanın eline
Çok tatlıydı gerçekten,elbet bir gün olacak,her seferinde daha iyi iş çıkartıyorsunbencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bir kere bu yarışta benden daha ponçik tarif yoktukazen abim saolsun...
herkese bir hıhhhhhhhh
Evet evet ondan iki tane yedimBaklava oldukça zorlu bir sınavHele fıstık sarma,bak o olsa 1 tane yerim ,baklavaya da direnirim ama o yeşil minnak şey her şeyden güçlü
oohhhh bu moralle ponçik tatlımı yapayım bari yarınÇok tatlıydı gerçekten,elbet bir gün olacak,her seferinde daha iyi iş çıkartıyorsun