- 24 Eylül 2018
- 97.003
- 292.116
Ya gider gitmez fark ettim ama Baktım çok mutlu gitmişsin,sabrettim ,gelir dedim. Bence bana bir şans daha ver,halledebilirizilişkimizi gözden geçircem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya gider gitmez fark ettim ama Baktım çok mutlu gitmişsin,sabrettim ,gelir dedim. Bence bana bir şans daha ver,halledebilirizilişkimizi gözden geçircem
Sana öyle geliyor bence,o dediğin kiloyla anca balık etli oluyorsunHâlâ şişko
konu dışı yorum yapmışım çekti silahını mune.. vurdu alnımın ortasındanYa gider gitmez fark ettim ama Baktım çok mutlu gitmişsin,sabrettim ,gelir dedim. Bence bana bir şans daha ver,halledebiliriz
Bilmem mi Kurunun yanında yanıyorsun,her etikete cevap verme,baktın gördün geyik var,hemen ocakta yemeğim var de,kaç Sizin hep örgütlü gibi oluyor banlarkonu dışı yorum yapmışım çekti silahını mune.. vurdu alnımın ortasından
hayır yani uyarıda alabilrdim hiçte kötü niyetli dğeildim gayette minicik bir kalbim vardı
ilk defa başıma geldi ıhh bir daha etiketlendiğim BDV gitmemBilmem mi Kurunun yanında yanıyorsun,her etikete cevap verme,baktın gördün geyik var,hemen ocakta yemeğim var de,kaç Sizin hep örgütlü gibi oluyor banlar
Ama ben bıldırcın olmakk istiyorumSana öyle geliyor bence,o dediğin kiloyla anca balık etli oluyorsun
O zaman da zayıf diyolla hem biraz bıngılcık ol,bıldırcın olmak mesele değilAma ben bıldırcın olmakk istiyorum
Ben de tehlike sezersem seni hemen alıp,uzaklastiracagim merak etmeilk defa başıma geldi ıhh bir daha etiketlendiğim BDV gitmem
biz seni her halinle seviyoruz beğeniyoruz görmesemdeAma ben bıldırcın olmakk istiyorum
ama orda aslında tehlike yoktu sadece ismimle dalga geçilmesinden sıkıldımBen de tehlike sezersem seni hemen alıp,uzaklastiracagim merak etme
Olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu:)O zaman da zayıf diyolla hem biraz bıngılcık ol,bıldırcın olmak mesele değil
O baloncuk nerden geliyor biliyorum Geyiğe dönmüş iş,Mune de napsın,biraz dinlensinler deyip yollamışbiz seni her halinle seviyoruz beğeniyoruz görmesemde
olsun canımız canfeb
ama orda aslında tehlike yoktu sadece ismimle dalga geçilmesinden sıkıldım
gayette ne kadar tatlı bir baloncuk, ay ben beni yerimmmmm yerm
Şu virüs bir bitsin de bıldırcınların da en alası olursun ,ben sana inanıyorumOlmak ya da olmamak işte bütün mesele bu:)
bende biliyorum o zamanlar hiç gitmemiştim etiketlenmeme rağmenO baloncuk nerden geliyor biliyorum Geyiğe dönmüş iş,Mune de napsın,biraz dinlensinler deyip yollamış
Onyuzbinmilyon baloncuk muO baloncuk nerden geliyor biliyorum Geyiğe dönmüş iş,Mune de napsın,biraz dinlensinler deyip yollamış
Bu gazla tartıya koşuyorumŞu virüs bir bitsin de bıldırcınların da en alası olursun ,ben sana inanıyorum
Ben o konuya tesadüfen denk geldim,iyi eğlenilmis ama,sonun belli bir film gibiymiş Her seferinde ban süren uzar,dikkat etbende biliyorum o zamanlar hiç gitmemiştim etiketlenmeme rağmen
ama buna bir dur denmeliydi arada kaynamayaydım iyiydi
ah mune ah.. hemde 2 gün sopasının adaleti yoktu bu sefer
küstüm ona
Ciddiyim ben ,sen istersen her şeyi yaparsın:))Koş bakalımBu gazla tartıya koşuyorum
Evet evet o CozutmuşlarOnyuzbinmilyon baloncuk mu
Akşam çekirdeğe saldıran beni görsen böyle konusmazdinCiddiyim ben ,sen istersen her şeyi yaparsın:))Koş bakalım