Yöresel Tarif 1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz " Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    655
  • Anket Kapalı .
Ya gider gitmez fark ettim ama :110:Baktım çok mutlu gitmişsin,sabrettim ,gelir dedim. Bence bana bir şans daha ver,halledebiliriz🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
konu dışı yorum yapmışım çekti silahını mune.. vurdu alnımın ortasından :KK70:
hayır yani uyarıda alabilrdim :63: hiçte kötü niyetli dğeildim gayette minicik bir kalbim vardı :KK70:

konu dışı yorum yapmışım çekti silahını mune.. vurdu alnımın ortasından :KK70:
hayır yani uyarıda alabilrdim :63: hiçte kötü niyetli dğeildim gayette minicik bir kalbim vardı :KK70:
Bilmem mi 🤷🏼‍♀️Kurunun yanında yanıyorsun,her etikete cevap verme,baktın gördün geyik var,hemen ocakta yemeğim var de,kaç:KK70: Sizin hep örgütlü gibi oluyor banlar🤭🤭🤭

Ama ben bıldırcın olmakk istiyorum :KK70:
biz seni her halinle seviyoruz beğeniyoruz görmesemde
olsun canımız canfeb :KK23:

Ben de tehlike sezersem seni hemen alıp,uzaklastiracagim merak etme :KK69:
ama orda aslında tehlike yoktu :KK43: sadece ismimle dalga geçilmesinden sıkıldım :KK43:
gayette ne kadar tatlı bir baloncuk, ay ben beni yerimmmmm yerm :KK70: :KK70: :KK70:

biz seni her halinle seviyoruz beğeniyoruz görmesemde
olsun canımız canfeb :KK23:

ama orda aslında tehlike yoktu :KK43: sadece ismimle dalga geçilmesinden sıkıldım :KK43:
gayette ne kadar tatlı bir baloncuk, ay ben beni yerimmmmm yerm :KK70: :KK70: :KK70:
O baloncuk nerden geliyor biliyorum :eek:Geyiğe dönmüş iş,Mune de napsın,biraz dinlensinler deyip yollamış 🤭

O baloncuk nerden geliyor biliyorum :eek:Geyiğe dönmüş iş,Mune de napsın,biraz dinlensinler deyip yollamış 🤭
bende biliyorum o zamanlar hiç gitmemiştim etiketlenmeme rağmen
ama buna bir dur denmeliydi :KK43: arada kaynamayaydım iyiydi :KK43:
ah mune ah.. hemde 2 gün :KK43: sopasının adaleti yoktu bu sefer
küstüm ona :KK43:

X