1 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum ve sürecim! Ve düşüncelerim,tecrübelerim sizler ile..

Merhaba kızlar ben dün kontrole gittim bantları çıkardı ve meme altı izlerime günde 2 kez Bepanthol sürmemi söyledi, iz için herhangi bi krem vermedi. Siz iz için hangi kremi ne kadar süre kullandınız?

Merhaba kızlar ben dün kontrole gittim bantları çıkardı ve meme altı izlerime günde 2 kez Bepanthol sürmemi söyledi, iz için herhangi bi krem vermedi. Siz iz için hangi kremi ne kadar süre kullandınız?
Bana da kantaron yagı yada vazelin falan sure bılırsın demstı. Bende kantaron suruyorum

Bana da kantaron yagı yada vazelin falan sure bılırsın demstı. Bende kantaron suruyorum
O zaman bende doktorun söylediğini süreyim. Herkes scarex falan sürünce acaba neden bana vermedi diye düşündüm.
Bu arada benim kamburlugum geçti yarın 1 ay olacak artık çok daha iyi hissediyorum. 25. günde korseyi çıkarabilirsin bant takmana da gerek yok zamanla yerleşecek dedi ama ben hala korseyi takıyorum. Siz nasılsınız? Korse takıyor musunuz hala?

Korse tarzı sporcu korseleri var, korse çok iyi tuttuğu için ve alıştığımız için; bunu tercih edebilirsin. Ben 1. Ay’da çıkardım hemen , artık gevşemişti ve rahatsız ediyordu kopçaları

Kantaronda surebılırsınız, izleri daha hızlı gecırdıgı soylenıyor. Valla bende 1 ayı gecırdm, henuz kontrole cagrılmadım ama 1.ay da korseyı cıkardım. Sporcu sutyenıne gectım umarım yanlıs yapmamısımdır ama artık korseyle duramayacaktım. Umarım yakın zamanda kontrolum olur ve sıkıntı olmadıgını soylerler

Korse tarzı sporcu korseleri var, korse çok iyi tuttuğu için ve alıştığımız için; bunu tercih edebilirsin. Ben 1. Ay’da çıkardım hemen , artık gevşemişti ve rahatsız ediyordu kopçaları
Bi tane sporcu sütyeni sipariş verdim onu denicem ama şimdilik korseye devam edicem sanırım. Çıkarınca memelerim düşecekmiş gibi geliyor daha piskolojik olarak alışamadım herhalde doktor istediğini takabilirsin dedi ama burdaki kızlar 2 aya kadar korse takmak ortadaki çizginin oluşması için iyi olur dediler o yüzden şimdilik takmaya devam etmeyi düşünüyorum siz 1. Aydan sonra sporcu sütyenine mi geçtiniz?

Kantaronu günde kaç defa kullanıyorsunuz ?
1. Ayda kontrole çağırıyorlar kendiniz de doktora hatırlatabilirsiniz. Benimde korse konusunda kafam çok karışık bide herşeyi araştırıp duruyorum ama doktora ne sorsam zamanla düzelir sorun etme diyor mesela şuan sağ memem yukarda ona da inecek bant takmana gerek yok dedi. Her konuda çok rahat, yaptığı işten çok emin diye düşündüm bende
Umarım sütyensiz döneme geçeriz bian önce

Genelde sabah aksam surmeye ozen gosterıorum. Valla bende neyı sorsam neyı gostersem sahane hersey Cok guzel dıo doktorum:) oyuzden artık bısey de sormuyorum. Bu hafta sonu da cagırmazlarsa artık hatırlatıcam kendımı gercı eminim bır bildikleri vardırda ben kendı kendıme telas edıorm belkıde

Muhtemelen öyle, zaten en önemli kısım ameliyat ve ameliyat sonrası ilk hafta. Onu atlattık artık endişelencek bişey yok diye doktorlar da rahat davranıyor

Sürece göre değişiyor herşey evet ben 1. Aydan sonra geçtim .

Bende 18 nisanda meme büyütme ameliyatı olucam ama inanılmaz korkuyorum. o kadar kirli bilgi var ki. ayrıca bende diyabet var.inanılmaz korkularım var istediğim gibi olmazsa, çok ağrım olursa. her an vazgeçebilirim. bu yazı bana güç verdi. sadece merak ettiğim şey spor yapabiliyomusunuz? ya da hayatınıza engel olan bir süreç var mı? kaç gün sonra duş aldınız? sağa sola dönerek yatabiliyomusunuz?

Korkulacak hiç bir şey yok. Bazen sıfır ağrısız ve süreç çok hızlı geçsin istiyoruz . Bazı durumlara alışmak lazım bilmek lazım.. asla olumsuz şeyler okuma. Evet spor yapabiliyoruz , hiç bir engel bulunmuyor , duş’u da 3. Gün aldım ben. Şuan ben 3. Ay’a gireceğim süreçte. Ve normal hayatıma eskisi gibi devam ediyorum, hiç hissetmiyorum protezmiş falan.. sanki hep bütünleşmiş gibiyim

Bir şey sorabilir miyim? Evi süpürmeye ne zaman başlayabiliriz temizliği seven biri olarak bunu kafama takıyorum da

Bir şey sorabilir miyim? Evi süpürmeye ne zaman başlayabiliriz temizliği seven biri olarak bunu kafama takıyorum da
Merhaba pikolata Evi süpürmeye ya da iş yapmaya ( ağır kaldırmadan , çok fazla zorlanmadan) 2. Haftada tamamen başlayabilirsin, ben böyleydim fakat işlemden ve süreçten sürece, iyileşme durumuna göre bu değişiyor. Yani ilk ay abartı hiç bir şey olmayacak , zorlanmadan , kuvvet güç vermeden

Kuzum his geldimi uçları aciyor benim 3.aya girecegim

Kuzum valla ucu bazen benimde acıyor dokununca, bazen de hiç acımıyor , anlamlandıramıyorum doğrusu meme ucunun üstünü yavaş yavaş hissetmeye başladım ama meme ucunun alt tarafına hala his gelmedi .. his gelmek istiyor ama tam gelemiyor . Yani sonuç olarak uçlar da bir hissizlik hala söz konusu. Benimde 3 ay oldu

Merhaba

Merhaba doktorunuz aqufilling işlemi de yapiyor mu acaba hangi hastaneydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…