1 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum ve sürecim! Ve düşüncelerim,tecrübelerim sizler ile..

Çok geçmş olsun, nasılsınız?

Ameliyat olduğumuz gece hastanede tek başıma olsam idare edebilir miyim? Eşim gece eve dönse. Çocukları başka bırakacak kimsem yok, ameliyat olduğum bilinsin istemiyorum.

Ameliyat olduğumuz gece hastanede tek başıma olsam idare edebilir miyim? Eşim gece eve dönse. Çocukları başka bırakacak kimsem yok, ameliyat olduğum bilinsin istemiyorum.
Hayır, tek başına yapamazsın, mutlaka yanında biri olmalı, gece kalkarsın, başın döner düşebilirsin yada kendi başına kalkamazsın... Lütfen tek gitme

Tek basına hastanede zorlanabılırsın canım, bende tek ıdare ederım sanıodm ama kardesm kaldı hastne, yardımı oldu. Evde biseklde ıdare edılıoda hastanede olsun birisi mutlaka. Bıde sen ıkı operasyon gecırırceksın tek basına belkı dahada zorlanırsın

Hayalimi gerçekleştirmişsiniz güle güle kullanın :) darısı ben gibi isteyenlerin başına amin :)

Cevabınız için teşekkür ederim kızlar. Çocukları nereye bırakırım bulmam lazım. Kimseye söylemediğimiz için eşimin ailesine bırakamıyoruz. Eşimin iş yerinden bir arkadaşı var ama çocuklar tanımıyor, rahat edemezler. Ufff çok zormuş; vallahi kendi yaşayacaklarımı düşünmüyorum. Evlatlarım ne yapacak bir gece onu düşünüyorum

Esınız cocuklar la kalsın ama siz yanınıza arkadas, kardes gıbı bır yakınınızı mutlaka alın, bende kimseye soylemedıgım ıcın aynı sıkıntıyı yasamıstım. Kayınvalıdem bılıodu gercı son care ona bırakcaktım cocukları ama baskaları da belkı sorar eder dıe en ıyısı esımle onları evde bırakmak dıe dusundum

Alt kısmı günde birkaç defa koyuyorum buz kompresi ama üst kısımda sargılar var üst üste hala yarın çıkacak sargılardan soğuk işlemiyor zaten koyuyorum ama bir işe yaramıyor sargılar çıktıktan sonra önemli koymak ödemin gitmesi için alt kısımla ilgili pek bir ağrı sızı olmuyor zaten normal şekilde oturamıyorsunuz üzerine baskı yapmadıkça Ağrı olmaz ya hafif yan ya uzanır şekilde oturabiliyorsunuz Ben de aynı şeyi düşündüm iki ameliyatı aynı anda oldum bugün 4 günüm Günden güne rahatlıyorum İlk zamanlar çok zordu özellikle göğüs baskısı Zamanla yavaş yavaş atlatacağız inşallah Size de şimdiden çok geçmiş olsun

Ben tek gelecektim dün öğlen ameliyat oldum.meme dikleştirme ve gıdı lipo hiç kolay değilmiş.iyi ki yanımda annem vardı.tansiyonum düştü bütün gece.bir de bana sormadan iki korse taktılar.gıdı ve meme.birde küçücük bir gıdım vardı onu almak icin poşet kullanmışlar.1800 lira.hastane önündeki medikale sorduk 300 meme 300 yüz korsesi demiş.size bilgi verilmediyse itiraz edin demiş.bana konuyla ilgili bilgi verir misiniz ne yapmalıyım?

Kesinlikle ödemeyin, doktorun fiyatının içinde oluyor bu masraflar. Size nihai fiyatı verir doktor her zaman. Ayrıca o kadar ameliyat oldum,hep doktor verdi korseyi, ücretsiz olarak. Ayrıca ameliyathanede kullanılan malzeme için sizden para talep edemezler, çok zorlarlarsa, fatura isteyin ve kalem kalem yazılmasını talep edin. Toplu faturayı kabul etmiyorum deyin

Devlet hastanesinde oldum.çizdikleri kaleme kadar aldırdılar.korseleri daha ödemedim adam dikildi odaya bizim hastaneyle anlaşmamız var dedi.yardımcı dr da kesinlikle size haber vermeleri gerekirdi dedi

Devlet hastanesinde oldum.çizdikleri kaleme kadar aldırdılar.korseleri daha ödemedim adam dikildi odaya bizim hastaneyle anlaşmamız var dedi.yardımcı dr da kesinlikle size haber vermeleri gerekirdi dedi
O zaman normal, devlette bu tip malzemeler dışardan alınır yada istenebilir ama özelde olmaz

Geçecek emin olun en zoru ilk 1 hafta sonra yavaş yavaş hepsi geçiyor. Sizi ne rahatsız ediyor takip ederseniz iyileşme için dikkat edersiniz. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim . Kambur durma meselesi hala devam ediyor o beni biraz endişelendiriyor doktor 1-2 güne geçmezse kontrole gel dedi. Bugün 14. Günüm ve ilk defa tek başıma duş alabildim. Artık tek başıma işlerimi hallediyorum ağrılarım da azaldı ama benim iyileşme sürecim daha uzun sürecek onu anladım sabırlı olmam gerekiyor

Üzülmeyin, çok güzel olacaksınız

Merhabalar bana yardımcı olursanız çok sevinirim,sizede dua ederim, senelerdir göğüs estetik yaptırmak istiyorum ama hangi doktora hangi hastanede yaptıracağıma bir türlü karar veremedim, benim için herşeyden önce doktorun ne kadar ilgilendiği ve alanında ne kadar uzman olduğu, çünkü bazen denk geliyor ameliyatı sonrası memnun kalmayan arkadaşlar, bu yüzden çok kaygılarım var.

Merhaba elbette yardımcı oluruz sizlere. Nerede yaşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…