Sonucu bizimle de paylaş canımİnşalllah öyledir kan tahlili verdim sonuç bekliyorum çok teşekkür ederimmmm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 hafta önce kanda negatif gebelik testim 1 hafta sonra idrar testinde pozitif oldu
- Konu Sahibi hannak
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Beklemedeyim sonucu Tabiki haber veririmSonucu bizimle de paylaş canım
- 30 Ekim 2021
- 84
- 34
- 8
- 29
Hiç belirtin oldu mu canım hayırlı olsunHamileyimmmm kızlar daha çok yeni amaaa
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Kaç çıktı ?Hamileyimmmm kızlar daha çok yeni amaaa
Canım bel ağrım çok oldu birde tansiyonum düşüyordu sürekli ondan şüphelendim zatenHiç belirtin oldu mu canım hayırlı olsun
18.7 çıktı yükselir inşalllşahhhKaç çıktı ?
- 30 Ekim 2021
- 84
- 34
- 8
- 29
Benimde gecikti ama bu ay geç yumurtladim şüpheli ilişki üzerinden 8 gün geçti 11 gün geçince falan ters yapın diyorlar bende beklemedeyim darısı bize inşallahCanım bel ağrım çok oldu birde tansiyonum düşüyordu sürekli ondan şüphelendim zaten
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Güzel çıkmış iyi dusun iyi olsun iki gün sonra ayni saatlerde bı daha kan ver18.7 çıktı yükselir inşalllşahhh
Rabbim isteyrn herkese nasip etsin bana da kucağıma almayı nasip etsin inşalllahhhBenimde gecikti ama bu ay geç yumurtladim şüpheli ilişki üzerinden 8 gün geçti 11 gün geçince falan ters yapın diyorlar bende beklemedeyim darısı bize inşallah
Evet canım öyle yapıcammmGüzel çıkmış iyi dusun iyi olsun iki gün sonra ayni saatlerde bı daha kan ver
- 30 Ekim 2021
- 84
- 34
- 8
- 29
Amin inşallah canım sağlıkla gelsinRabbim isteyrn herkese nasip etsin bana da kucağıma almayı nasip etsin inşalllahhh
- 9 Mart 2020
- 107
- 31
- 28
Canim ben adetimden 1 hafta önce dayanamayıp kan vermistim 0 di bı hafta sonra adet günümde idrarda damlatir damlatmaz ikinci çizgi belirdi hemen gittim kan verdim değerim 33tu fakat kimyasaldi malesef inşallah gebesindir3 gün daha heyecanla regl olmazsam kan vericem inşalllahhh Saatlerdir idrarda gebelik testi yanlış mı acaba diye stres yapıyordum
Hiç kötüyü düşünmek istemiyorum çünkü süreç olarak biraz yıprandım inşallah öyleyimdirCanim ben adetimden 1 hafta önce dayanamayıp kan vermistim 0 di bı hafta sonra adet günümde idrarda damlatir damlatmaz ikinci çizgi belirdi hemen gittim kan verdim değerim 33tu fakat kimyasaldi malesef inşallah gebesindir
Ben şüphelenip 1 gün önce kan verdim yoktu 1 gün sonra kaset test de çıktı ve adet günümde beta 386 idi sizinde öyledir inşallah Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar hepinize merhaba reglime 1 hafta kala hastahaneye gidip kan testi verdim ve sonucun negatif olduğu söylenildi bugün regli günüm olmayınca şüphelenip elimde bulunan ovülasyon testini denedim çift çizgiydi gebelik testi alıp yaptığımda da silik çizgi gördüm testler yanlış olabilir mi gebelik testi silik çizgi olup yanlış çıkan var mı hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Arkadaşlar herkese merhaba, buraya yeni katıldım. Bat dan 1 gün önce kan testi yaptırdım 0,1 çıktı yani negatif. Bugün 6 gün oldu hala gelmedi regl. Bu sabah yaptığım idrar testi de negatif çıktı. Her gece sancım var ve çok şiddetli hastalanacagim sanıyorum ama yok. Belim ağriyor ve Bacaklarımdan Topuklarima kadar inen bir ağrı var ayaklarımin üzerine basamayacak dereceye geliyor, çok sık idrara çıkıyorum ve yetişmekte zorlanıyorum. Tekrar kan testi yaptırmalı mıyım??
Canım sişik çizgi de gebelik belirtisi çoğu kişi bunu şekilde görünce kan veriyor bence kan ver diğerinde çok erken vermişsin geç döllenme olmuşturArkadaşlar hepinize merhaba reglime 1 hafta kala hastahaneye gidip kan testi verdim ve sonucun negatif olduğu söylenildi bugün regli günüm olmayınca şüphelenip elimde bulunan ovülasyon testini denedim çift çizgiydi gebelik testi alıp yaptığımda da silik çizgi gördüm testler yanlış olabilir mi gebelik testi silik çizgi olup yanlış çıkan var mı hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Sonuçta hamilesiniz değil mi? Kaç haftalık şimdi merak ettimAraştırınca sonuç değerim düşük tedirgin etmedi değil ama olumlu düşünmeye çalışıyorum
Evet canım hamileydim düzenli olarak beta yükseldi fakat dün maalesef ki sağlıksız bir kese olduğu için düşük yaptığımı öğrendim kendi kendine temizlenemediği için kürtaj işlemi gerçekleştirdi doktorum bir hazin son yani 6 haftalıktıSonuçta hamilesiniz değil mi? Kaç haftalık şimdi merak ettim