Testim yine pozitif

Kendisi yeni saç ekimi yaptırdı acıdan uyuyor🥹🥹🤭🤭 zaten yarın sabaha aldım randevu gdicez mutlaka 🙏🏻🙏🏻😇😇
Yemin ederim eşimde aynı konudan muzdaripti . Çok şaşırdım tesadüfün böylesine . 🙈 teste giderken değilde yumurtlama gününü değerlendirmeye denk geldi bizimki de . Sinir bozucuydu 🤪

Affedersiniz değerlendirmek kelimesi bizin yanımızda hafif kaldı bu ay hatta bazı ablalar fazla bile dediler haklı olarak. Bzi biraz abarttık tutsun diye 🤭🤭😅😅😂😂
❤️;değerlendirilen günler düşün artık gerisini ahahshsh

Eklentiler

• 1000004943.jpg
    1000004943.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 44
Yemin ederim eşimde aynı konudan muzdaripti . Çok şaşırdım tesadüfün böylesine . 🙈 teste giderken değilde yumurtlama gününü değerlendirmeye denk geldi bizimki de . Sinir bozucuydu 🤪
Aman bir yere değdirmesin Ekim yapılan yerleri. 😁

Affedersiniz değerlendirmek kelimesi bizin yanımızda hafif kaldı bu ay hatta bazı ablalar fazla bile dediler haklı olarak. Bzi biraz abarttık tutsun diye 🤭🤭😅😅😂😂
❤️;değerlendirilen günler düşün artık gerisini ahahshsh
Ohh ohhh ne mutlu süze . Test pozitif çıkmasında ne yapsın şimdi 😍 Allah inancınızı zedelemesin .🦋

Evet bizde öyle yapmıştık . 3. Günden sonra acısı geçiyor . Ama kremleme yıkama Faslı en gıcık hali .
Yıkamayı ona bıraktım elim ağır gelir canı yanar diye endişe ettiğim için onun haricinde ilaçları ben de ama 🤭🤭🤭😅😅ama çok komik görünüyor ahahhaha

Uyku girmiyor heyecandan 😇😇inşallah güzel haber duyarım ellerim cebimde dönmem hastaneden 🥲🥲🥲
Allah’a yaslayın sırtınızı . Vermediyse bir sebebi bar . İnanın buna ve rahatlatın kendinizi .
Doğumunda neler neler yaşayan anneler var . Allahım yaşatmasın . Bunlardan korudu beni diyin .

Ama olumlu olursadaa kimse değmesin zaten keyfimizeeeee😍😍😍

Allah’a yaslayın sırtınızı . Vermediyse bir sebebi bar . İnanın buna ve rahatlatın kendinizi .
Doğumunda neler neler yaşayan anneler var . Allahım yaşatmasın . Bunlardan korudu beni diyin .

Ama olumlu olursadaa kimse değmesin zaten keyfimizeeeee😍😍😍
Cidden öyle gerçekten çok haklısınız 🥹🥹🤲🏻🤲🏻herşey rabbimden geliyor. En hayırlısını o bilir. Rabbim bize hayırlısıyla nasip etsin inşallah ben yatıyorum. Yarın güzel haberler ile dönerim inşallahhh🥹🥹🤲🏻🤲🏻

Cidden öyle gerçekten çok haklısınız 🥹🥹🤲🏻🤲🏻herşey rabbimden geliyor. En hayırlısını o bilir. Rabbim bize hayırlısıyla nasip etsin inşallah ben yatıyorum. Yarın güzel haberler ile dönerim inşallahhh🥹🥹🤲🏻🤲🏻
İnşallah . Hayırlı geceleriniz olsun . Hayırlı , güzel istediğimizi aldığımız sabahlara uyanan 💜

X