• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 hafta önce kanda negatif gebelik testim 1 hafta sonra idrar testinde pozitif oldu

hannak

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
39
11
8
29
Arkadaşlar hepinize merhaba reglime 1 hafta kala hastahaneye gidip kan testi verdim ve sonucun negatif olduğu söylenildi bugün regli günüm olmayınca şüphelenip elimde bulunan ovülasyon testini denedim çift çizgiydi gebelik testi alıp yaptığımda da silik çizgi gördüm testler yanlış olabilir mi gebelik testi silik çizgi olup yanlış çıkan var mı hayal kırıklığına uğramak istemiyorum :(

Bu evde yapılan testler için negatifse pozitif olabilir ama pozitifse pozitiftir derler. Ama her durum kendine özeldir. Eğer bugün yarın regl olmazsanız gidin kan verim tekrar. En kesini o.

3 gün daha heyecanla regl olmazsam kan vericem inşalllahhh ❣️ Saatlerdir idrarda gebelik testi yanlış mı acaba diye stres yapıyordum 😧

Kaset testler doğru sonuç verir erken gebelik testlerinde yanlışlık olabiliyor bazen silik çıktıysa kanda kesin sonuç alırsınız inşallah vardır 😍

Eklentiler

• B64D0849-5919-409B-ACF3-7C728315293A.jpeg
    B64D0849-5919-409B-ACF3-7C728315293A.jpeg
    198,1 KB · Görüntüleme: 349
3 gün daha heyecanla regl olmazsam kan vericem inşalllahhh ❣️ Saatlerdir idrarda gebelik testi yanlış mı acaba diye stres yapıyordum 😧
Geç döllenmen olduğu için kan testinde negatif çıkmış olabilirsin canım. Gebelik testinin fotoğrafı varsa bizimle de paylaşırmısın ona göre fikir verelim

Geç döllenmen olduğu için kan testinde negatif çıkmış olabilirsin canım. Gebelik testinin fotoğrafı varsa bizimle de paylaşırmısın ona göre fikir verelim

Eklentiler

• 50901F4F-8A40-477F-AA29-A7044AF1CF6A.jpeg
    50901F4F-8A40-477F-AA29-A7044AF1CF6A.jpeg
    198,1 KB · Görüntüleme: 296
Gebelik testim bu 2.ci de aynı şekilde , kan tahlilinr gittim eşim heyecanlandığı için dayanamadık bakalım ne çıkıcak bekliyoruz 😍

Kan verdim dayanamadım sonuç bekliyorum ❣️
Canım çok yeni olduğu için beta hcg düşük çıkabilir mesela ben kan sonucum 14 ile öğrendim ..Allâhım bu gece güzel haberler almanı nasip etsin İnşallâh...

Arkadaşlar hepinize merhaba reglime 1 hafta kala hastahaneye gidip kan testi verdim ve sonucun negatif olduğu söylenildi bugün regli günüm olmayınca şüphelenip elimde bulunan ovülasyon testini denedim çift çizgiydi gebelik testi alıp yaptığımda da silik çizgi gördüm testler yanlış olabilir mi gebelik testi silik çizgi olup yanlış çıkan var mı hayal kırıklığına uğramak istemiyorum :KK43:
Tekrar kan testi ver canım

Back