Arkadaşlar hepinize merhaba reglime 1 hafta kala hastahaneye gidip kan testi verdim ve sonucun negatif olduğu söylenildi bugün regli günüm olmayınca şüphelenip elimde bulunan ovülasyon testini denedim çift çizgiydi gebelik testi alıp yaptığımda da silik çizgi gördüm testler yanlış olabilir mi gebelik testi silik çizgi olup yanlış çıkan var mı hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 hafta önce kanda negatif gebelik testim 1 hafta sonra idrar testinde pozitif oldu
- Konu Sahibi hannak
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 8 Kasım 2021
- 96
- 72
- 18
- 32
Çok tebrik ederim Pozitifse pizitiftir evet.3 gün daha heyecanla regl olmazsam kan vericem inşalllahhh Saatlerdir idrarda gebelik testi yanlış mı acaba diye stres yapıyordum
- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.684
- 53
Umarım inşalllah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasıııınÇok tebrik ederim Pozitifse pizitiftir evet.
Çok tebrik ederim Pozitifse pizitiftir evet.
Eklentiler
Kaset testler doğru sonuç verir erken gebelik testlerinde yanlışlık olabiliyor bazen silik çıktıysa kanda kesin sonuç alırsınız inşallah vardır
Eklentiler
Geç döllenmen olduğu için kan testinde negatif çıkmış olabilirsin canım. Gebelik testinin fotoğrafı varsa bizimle de paylaşırmısın ona göre fikir verelim3 gün daha heyecanla regl olmazsam kan vericem inşalllahhh Saatlerdir idrarda gebelik testi yanlış mı acaba diye stres yapıyordum
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Muhtemelen geç döllenme olmuş, o yüzden bir hafta kala negatif çıkmıştır. Şu anda var gibi görünüyorBu şekilde 2 tane yaptım ikisi de bu şekilde silik çizgi
Geç döllenmen olduğu için kan testinde negatif çıkmış olabilirsin canım. Gebelik testinin fotoğrafı varsa bizimle de paylaşırmısın ona göre fikir verelim
Eklentiler
Gebelik testi canım ilk önce ovü de baktım şüphelenip gebelik aldım 2 tane ikisi de bu şekildebu yaptıkların ovu testi mi gebelık testimi ,
İnşalllah öyledir kan tahlili verdim sonuç bekliyorum çok teşekkür ederimmmmTebrikler bariz var bence
Canım çok yeni olduğu için beta hcg düşük çıkabilir mesela ben kan sonucum 14 ile öğrendim ..Allâhım bu gece güzel haberler almanı nasip etsin İnşallâh...Kan verdim dayanamadım sonuç bekliyorum
- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
Tekrar kan testi ver canımArkadaşlar hepinize merhaba reglime 1 hafta kala hastahaneye gidip kan testi verdim ve sonucun negatif olduğu söylenildi bugün regli günüm olmayınca şüphelenip elimde bulunan ovülasyon testini denedim çift çizgiydi gebelik testi alıp yaptığımda da silik çizgi gördüm testler yanlış olabilir mi gebelik testi silik çizgi olup yanlış çıkan var mı hayal kırıklığına uğramak istemiyorum