- 20 Ağustos 2015
- 9
- 6
- 86
- Konu Sahibi manukahanim
-
çooooooook teşekkür ederim gerçekten çok güzel fikirler sağolun :))Bak geceden yaptığım börekler, diğer masadada patated çanağı var . Umarım fikir olur
kıbrıs tatlısı çok güzel fikir avaba bi gece önceden yapsam üst muhallebisinde çatlama falan olur mu ki bir de ben daha önce hiç yapmadım tutturması zor değil dimi :/Çoğu börek hazırlanıp pişirilmeden dolapta bekletilebiliyor. Kek türü de yapabilirsiniz ıslak kek, ağlayan pasta, Kıbrıs tatlısı ve bunlar bekledikçe güzelleşir. Salata türü ise malzemesini doğrayıp saklama kabında bekleyebilirsiniz sossuz. Kuru dolma da yapılabilir ben severim çayla ertesi güne hiçbir şey olmaz. Başka da gelmiyor aklıma ya
çooooooook teşekkür ederim gerçekten çok güzel fikirler sağolun :))
Hayır hayır üzerini streçleyerek kaldırırsan hiçbir sıkıntı yaşamazsın hatta servis ederken aşırı rahat edersin dilimlerin kalıp gibi çıkarkıbrıs tatlısı çok güzel fikir avaba bi gece önceden yapsam üst muhallebisinde çatlama falan olur mu ki bir de ben daha önce hiç yapmadım tutturması zor değil dimi :/
Böreğe nasıl böyle şekil verdiniz ay bayıldımBak geceden yaptığım börekler, diğer masadada patated çanağı var . Umarım fikir olur
Canım çok basit , youtube a midye börek yazarsan benim burdan tarifimden daha faydalı olacaktırBöreğe nasıl böyle şekil verdiniz ay bayıldım
Bak geceden yaptığım börekler, diğer masadada patated çanağı var . Umarım fikir olur
Canım çok basit , youtube a midye börek yazarsan benim burdan tarifimden daha faydalı olacaktır
EvetBende onu soracaktim. Ilk gorseldeki boregi midye diye mi arayacağız?
Evet canımBende onu soracaktim. Ilk gorseldeki boregi midye diye mi arayacağız?
Mesela fındıklı kurabiye yapabilirsin bırak 1 gün önceyi 3 gün önce bile yapsan durdukça güzelleşip ağızda dağılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?