- 24 Mart 2020
- 9.901
- 35.576
- 32
Montaj buuuuEşim birde hemen horluyor eskiden inanmıyordu bi kaç kere video ya aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Montaj buuuuEşim birde hemen horluyor eskiden inanmıyordu bi kaç kere video ya aldım
Ben tatlından,tabağından anladım seniO kadar da belli etmemeye çalıştık halbuuusem hemen anlamışsınız
Yaz bakalımKızlar konuyla alakalı israf olmayacak bilgilerimizi yazalım mı he
Hangisi benim yaz özeldenBen tatlından,tabağından anladım seni
Yazayım mı demedim kurban olduğum yazalım mı dedim,siz de yazın aklınızdakileri[
Yaz bakalım
Senin aksesuarından tanıdımHangisi benim yaz özelden
Bisküvili bardak tatlısı da oluyorKabak tatlısı yaptınız yenmedi.
Chesecakeke de dönüştürebilirsiniz.
Labne de konuluyor mu içine?Bisküvili bardak tatlısı da oluyor
Ben bunu çoğu yemekte yapıyorum yazın kışa açıyorum taze fasulye türlü falan fazla yapar birer kavonoz atarım dolabaYazayım mı demedim kurban olduğum yazalım mı dedim,siz de yazın aklınızdakileri
Aklımda olanları yazayım.
Malum Ramazan ayındayız.Seçenek çok oluyor.Çorba yapınca ocaktan almadan menemen usulü kavanoza koyunca aynen bozulmadan kalıyor.Başka zaman çorba yapacağına aç çorbanı ısıt,aynı tatta oluyor.Ben dolapta bekletiyorum her ihtimal,10 gün sonra falan açıyorum aynı tatta,değişiklik yok.
Yok eksik kalsinLabne de konuluyor mu içine?
ben günler öncesinden biliyordum kesin olur demiştimYalnız sofrayı tanımadım ama gelen msjlardan birinciyi anladım
içilmeyen çayı süzün posayı kurutun yeniden demleyin'e kadar gidecek gibi bu işTemizlikte de verelim israfa.Mesela fairyniz bitti.Atıyor musunuz yoksa ,hayır tabii ki de.Su doldurun biraz içine
Yine bitti mi,yine atmayın ağzına kadar su doldurun temizlik kovasına boşaltın köpüklü suyunuz oluyor,ister yer silin ,ister WC yıkayın.Şampuan da aynı şekilde
Ben bitti demeden bitmez