1. ETAP Kilo Alma Yarışması

kızlarr süpersiniz.. bu arada yarışma tabiki de 1 hafta değil ama her hafta değişimler yazılcak gram gram olsa bile ders arasında hemen size bakmaya girdim gaza geldim şimdi gidip tereyağlı pilav ve döner yiyeyim dah yarışma başlamadan rekabet başladı

1.60 boyunda 42 kiloyum. 5 aylık ewlıyım calısıyorum yogun bır tempom war nasıl kılo alcam

no|İSİM|BOY |BAŞLANGIÇ KİLOSU| HEDEF KİLO
1|HepBaharOlsa|1.62|48|53
2|iremsusanli
3|elclone|1.68|46|53|
4|Nessy
5|cadica
6|Lemon_|1.75|50|56
7|whisper90|1.60|42
8|Irazcik| |42.5|50
9|altamiano|1.75|57|62
10|nazlı1|1.75|50|56
11|nemlibulut|1.60|42|47
12|tugce1290|1.60|38|45
13|CerenErmn|1.60|42|48

whispercıım hedef kilonu da söylermsn

whisper aynı orantılardayı heralde yemeğe başlaman lazm mırın kırın yapmayla olmuyo ama ben yine yemeğimi bitiremedim tabi yarısını yiyebildim off off sihirli bi değnek olsa benm iştahımı açsa

slm kızlar benide alın bu yarışmayada normal insan kilosuna geleyim
boyum:1,60

kilom:42 :84:

hedef:50

ramazanda çok kilo verdim ben yaa
şimdi pamuk şeker yiyorum faydası olursa tabi iştah sorunu var bendede az birşey yiyorum doydum diyorum annem hadi şunu ye deyince zorla yiyorum ama yiyorum annem tamam kalk desem yemeyecektin diyor ooffffff oooffffffff bakalım yarışmayla inş hırs mırs gelirde alırız bir kaç kilocuk

Son düzenleme:
Mrb.kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.Fakat benim mesaj sayım 100 ü aşmadığı için özel mesaj yollayamıyorum bu şekilde kabul ederseniz bende girecem yarışmaya sayenizde gaza geldim :)

bende 28 yaşında 1.60 boy kilo 43

27 aylık bir oğlum var ilk kez hamileyken 56 kiloya çıktım ama sonra hemen verdim.Kendimi bildim bileli zayıfım.Benim hedef 48 olmak yani 5 kilo.

@ Ebruli,
Canim benimde mesaj sayim dolmadi henuz.
Sorun olmaz, zaten 100 mesaja cok az kalmis.
Sende bize katil, hepimiz kilo alalim guzelleselim

Valla ben ilk olarak şu bisküvi mamasına başladım bugün.Bide kendi formülüm var şans eseri bulduğum onuda paylaşayım inş.bi faydası olur.2 ay önce oğlum belki yer diye sütlaç yapmıştım, oğlum yemedi bende ziyan olmasın diye her akşam 1 kase yedim bide o zaman 1 muz yiyodum geceleri kilo yapar diye.Yani 1 kase sütlaç üstüne 1 muz yiyip yattım ve o hafta 1,5 kilo aldım.Yani aslında 41,5 kiloydum 2 ay önce.Sonra sütlaç yapmaya üşendim yapmadım.Birazdan hemen sütlaçta yapacam.gün içinde bisküvi maması gece yatarkende sütlaç muz yiyecem bakalım inş.alırız.Valla burası sayesinde ben gaza geldim yoksa bıkmıştım uğraşmaktan deneyecem bakalım.

Aynen bende,
Konunun guncellestigini gorunce aklim mutfaga, yemek yemeye gidiyor.
Yoksa ben yemek yemeye usenirim ya.
Dusunsene kilo alip istediklerimizi giyebilcez.
Valla hayali bile guzel ama hayalde kalmicak insallah.
Durmak yok yemeye devam

ebruli senin tarifini deniycem bakalım benimde acaip üşengeçliğim var yaa onuda yenersem tam olcak

kızlar birde birşey sorucam bu forum sitelerini pek kullanamıyorum da ben. konu güncellenince nerden anlıyoruz arada bi F5 mi yapıyosunuz nasıl oluyo bi anlatan olurmu plss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…