1. ETAP Kilo Alma Yarışması

Ayy insallahhh,

Istedigim fizige sahip olmak icin nelerimi vermezdiiiim..

Tamam canim yarin aksam mesajla kilomu belirtirim.

ARKDAŞLAR HERKES BAYRAM TELAŞINDA OLDUGU İÇİN KİLO BİLDİRİMLERİ GELMEDİ DOĞAL OLARAK. O YUZDEN KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ HAFTAYA BUGUN ALACAGIM. HERKESİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.. bu arada bayramdan önce de bir hafta boyu kimse paylaşım yapmadı.. kimse yemiyor mu bişey ya da tam tersi ben hariç herkes löp löp et olup gitti mi buralardan

Az once tartildim sana ozel mesaj atabilmek icin.
Kilo almisim, gerci bugun bayram oldugundan dolayi daha cok yedigim icin daha agir olabilirim
Yarin ikinci gun yemeye devam insallah

Ben yiyorum ama düzenli değil. Sabah kahvaltısını yapıyorum sonra öğle yemeği genelde geç oluyor ve çok yiyorum ama o kadar. Akşam yemek yiyemiyorum, ancak küçük birşey ara öğünlerde yok. Neyse bugün bayramın son günü ve pazar gününe kadar vaktimiz var bu haftayı değerlendirmek için

Ara öğün yok dedim ama boş kaldıkça şeker yedim bayram boyunca, onda da kalori yok ve boşuna iştahı tıkıyor:2:

madem yemek yemiyorum mamaya başlayayım dedim ben de.. pekmez içtim bir kaşık,şimdi de mama hazırladım yiyecegim ama hiç canım istemiyor

allahım ne kadar şanslısınız, sınırsız yeme özgürlüğüne sahipsiniz.
hepinize başarılar diliyorum. inşallah istediğiniz kiloya kavuşup taş gibi kıvrımlı olursunuz hepiniz.
ama fazla da şişmanlamayın ha, benim gibi diyetlerle kafayı yersiniz sonra :)

bende kendimi bildim bileli kilo almak için uğraştım yemediğim mamalar içmediğim ilaçlar kalmadı ama en sonunda bir doktor bazı insanların metabolizmasının çok hızlı çalıştığını bu yüzden ne kadar yersem yiyeyim öyle çabucak kilo alamayacağımı söyledi..ta ki hamile kalana kadar şimdi 12 kilo aldığıma inanamıyorum :)

kızlar neler yapıosunuz kımselerden ses cıkmıoo.mıde sorunum war oglenlerıo pek yıyemıorum ama aksamları acıkmıs oluyorum we tamamlıyorum.bende bıkac gr aldım umarım benımde reglı donemımle alakalı degıldır dıcem ama regl olmam lasımdı coktan olmadım :S hayırdır inş :)

Valla ben pantalonlarimin sanki biraz daraldiklarini hissediyorum ya.
Masallah diyim, boyle devam etmemm lazim. Eger dusmezsem hedefin %25 ine ulasmis bulunuyorum

Valla ben pantalonlarimin sanki biraz daraldiklarini hissediyorum ya.
Masallah diyim, boyle devam etmemm lazim. Eger dusmezsem hedefin %25 ine ulasmis bulunuyorum

ayy maşallah canım çok guzel gidiyorsun sen kilo alanları duydukça insan daha çok hevesleniyor.. gerçi hiç yiyemedim bayramda ama mamaya başladım bikaç gundur.. umarım fayda eder.. baktım olmuyor yine p****en e başlamam gerekeck

Valla aynada baktikca bakasim geliyor,
gozle gorulur bir sekilde popom buyumus yaa
Iyice heveslendim, biraz daha kilo almam lazim.
Bu arada bende cikolatali sutmu, turkiyede hangi marka satiliyor bilmiyorum ama o fayda etti.
220 mlde 218 kalori var,
yani bir dilim ekmek kadar..
Isitip sicak cikolata olarakta icebiliyorsun.

kızlar alışverişe çıktım 34 beden pantolonlar bile bol geldi..hiç bişey alamadım ayakkabı ve mont(o bile bol)haricinde..çok feci gaza geldim...değil 34 36 bedene çıkıncaya kadar durmak yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…