• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

Gunelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
827
784
33
39
Merhaba arkadaşlar 1 Ekim başlanğic olsun dedim hadi katilin bana yarişalim kendine guvenen zayiflamak isteyen her kesi beklerim beraber motive olalim.
Yarişin kuralari cok basitdir .
Haftada bir defe tarti gunu olcak
Cuma gunleri tartilcak tartininda resmi atilcak.
Diyete uyulcak gundelik en az 30 dakika egzersiz yapilcak yürüş yapilcak 2L su hattda 3 L su icilcek.
Hergun ne yenildi ne icildi menu paylaşilcak mumkunse fotorafla cünki resim paylaşildiği zaman motive oluyor insan .
Hadi Bismillah deyelim başlayalim kendine güvenen ben bunu başaririm diyen her kesi beklerim.
Başlanğic kilom
79.700....78,600
Simdi 78.900 arada bi veriyor bii aliyorum
Bu hafta 1.100 gitmiş

Hedef 60....

Lili88 başlanğic kq 71.600...69.800
Bu hafta...1.800.. gitmiş
Hedef 67...

Bluedreamer02 başlanğic kq 73.400....>73.300
Bu hafta 100gr gitmiş
Hedef 65....

Duruece başlanğic kq 63......
Hedef ....50....

Adayaday başlanğıc kq 72.800....
Hedef.....

Asi542 başlanğıc kq 116.500....
Hedef .....70......

Ftemiz başlanğıc kq

Son düzenleme:
Ilk bildirimi yapayim.
Sabah erkenden uyandim ilik suyumu icdim ardindan 1 diş sarimsak 1 bardak suyla yutdum.
Şimdi yeşil kahvemi içiyorum

Ilk bildirimi yapayim.
Sabah erkenden uyandim ilik suyumu icdim ardindan 1 diş sarimsak 1 bardak suyla yutdum.
Şimdi yeşil kahvemi içiyorum

kızlar beni bu defa tek burkmayın motive olarak yarışalım diyete spora odaklanalım

500 ML YEŞİL ÇAY İÇDİM 30 DAKA SONRA KAHVALTI YAPDIM. Screenshot_20171001-094754.png
GÜNÜN İLK KAHVALTISI BENDEN OLSUN.
MENUMU PAYLAŞAYIM.
DOMATES BİBER KATARAK OMLET ZEYTİN YAĞINDA PİŞİRDİM.
DEMLİ ÇAYIM YANINDA.
YOĞURTA YULF KATDIM İÇİNEDE ZİRİNC.
PEYNİR ÜZERİ ÇÖREK OTU SERPDİM.
ACI BİBER TATLI BİBER.
ZAMANI KEÇMEDEN ORQANİK OLAN HER ŞEYDEN YEYELİM ARKDAŞLAR HEPSİ BİR ŞİF MENBEYİDİR

Sabah ara ogun pul biberli ayran .
Oglen yeekde etli lahana dolmasi yaninda yogurt.
Aci biber tursusuve karişik turşu.
Ekmek yok.
Şimdiki ara ogun yeşil cay elma azacikda bitter

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:Gunaydin.
Gununuz aydinlik ferahlik olsun .
Kaza beleasiz bir gun olsun kötuluklerden uzak bir gun olsun yeni hafta herkese ugur getirsin .
Herkesi zayiflama maratonuna katilmaga çagriyorum.
Kizlar sabah erkenden uyandim ilikdan birazda kaynar olan 1 bardak su icdim.
Ardindan 1 bardak yine su .
Çocuklari hazirladim kireşe apardim.
Cocuklar kahvalti yapanda iki lokma bende yedim 2 lokma ekmek yarimda haşlanmiş yumurta azacikda beyaz peynir.
Şimdi de sute tarcin zencefil zerdacal katdim dem aldi iciyorum afiyet bal şeker olsun bana içimdeki yağlari eritsin insallah .
:kahve:

Sutle zencefil tozu baya aci oldu amma icdim kizlar gozlerimi kapadim zayflayacagim gunleri hayal kurarak icdim :KK53:

Merhaba. Yolunda başarılar dilerim. Ben de karar verdim biraz fazlam var tatilde yedik içtik iyice saldık 72.60olmuşum.boyum da 175. Akşam 6,buçuktan sonra yememe kararı aldım çok araştırdım gerçekten bu şekilde zayıflayan çok. dün yemedim. Sabah 71.civarı çıktım ödem atmışım. Bol yeşil çay içmeye çalışıyorum. istersen sana arkadaşlık yapabilirim. Hedefim 67 inşallah

Merhaba. Yolunda başarılar dilerim. Ben de karar verdim biraz fazlam var tatilde yedik içtik iyice saldık 72.60olmuşum.boyum da 175. Akşam 6,buçuktan sonra yememe kararı aldım çok araştırdım gerçekten bu şekilde zayıflayan çok. dün yemedim. Sabah 71.civarı çıktım ödem atmışım. Bol yeşil çay içmeye çalışıyorum. istersen sana arkadaşlık yapabilirim. Hedefim 67 inşallah
Buyur canim benim beraber xayiflariz hayirli olsun simdenen basarilar dilerim.
Baslikda seni de saliyorum kilonu da hedefide

Her gun ne yeyib ne icsen herşeyi paylasalim .
Olurda yalnis yapsak bir birimizi uyaralim.

Saat 9 kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta yedim, çeyrek gözleme. 1 tatlı kaşığı bal. Sıcak süt. bol maydonoz tere domates salatalık.
Şimdi de 2 mandalina yiyorum.
Tamam canım yaz beni listene başlangıç kilosu bu sabah 71,600 çıktım cuma günü bakalım ne olacak

Saat 9 kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta yedim, çeyrek gözleme. 1 tatlı kaşığı bal. Sıcak süt. bol maydonoz tere domates salatalık.
Şimdi de 2 mandalina yiyorum.
Tamam canım yaz beni listene başlangıç kilosu bu sabah 71,600 çıktım cuma günü bakalım ne olacak
Olur canim benim.yazdim şimdi bakarsin duzenlerim.
Kiz super menun olmus harika

Oglen menumu paylasayim .
Sebze corbasi.
Karabugday .
Lahanali yogurt salatasi.
Ev yapimi tursu aci biber de ekstradan

Ben foto çekemedim ama yediklerimi anlatayım.
Öğlen 2 gibi 1 tane karnıyarık biraz kavun 1 dlm ekmek. Saat 5 gibi tarçınlı süt
Akşam yemeği saat 6buçuk civarı bitti yarım porsiyon mantı 2 dilim ekmek. Şu ekmeği tamamen kesemiyorum.
Yatana kadar su ve yeşil çay içerim artık

Kızlar bende katılayım mı aranıza ? Bir türlü aldığım kiloları veremedim bi yerden başlamam gerekiyor artık. Güncel kilom 73,4 boyum 1,60 . Valla hedefim şimdilik eski kiloma ulaşmak yani 65,0

Back
X